View Full Version : Спукан презерватив
Днеска с приятелката ми решихме да си направим нещо като пикник в една горичка. По някое време ни се доправи секс. Аз свърших малко в презерватива, докато бях в нея и останалото в устата и. Изхвърлихме презерватива настрани върху някакви клонки. По-късно решихме да проверим дали не е спукан. Наляхме вода в него и се оказа, че има малка дупчица, през която излизаше вода. Дупчицата беше някъде към средата. Възможно ли е да се е пробил по време на акта или това е станало от захвърлянето върху клоните? Може ли тя да е забременяла? Не е в овулация.
Всичко е възможно. Ние ли да знаем дали се е случило по време на акта или заради клонките?
*Тест за бременност.
Утре смятаме да купим хапче. Какво препоръчвате?
Ескапел. Имай предвид, че ще и преобърне организма с главата надолу.
^ или цианид. още по-сигурно.
иначе сериозно - като сте го метнали тоо презерватив в трънаците, не е невероятно да се е спукал на некоя клонка
Простинор дуо не е ли по-добре от ескапел?
Ние ли да знаем какво се е случило с вашия презерватив?
Тя в овулация ли е? Защото ако не е, няма смисъл да се трови с Ескапел.
Ние ли да знаем какво се е случило с вашия презерватив?
Тя в овулация ли е? Защото ако не е, няма смисъл да се трови с Ескапел.
Не е в овулация.
.
О, пропуснала съм това за овулацията. Ако сте изчислили точно, не мисля, че има смисъл да пие Ескапел.
sweetycherry33
05-02-2013, 07:58
И аз мисля, че не трябва да пие Ескапел. :)
Amore-Mio*
05-02-2013, 19:46
Щом не е била в овулация не мисля, че има смисъл да бие това хапче, което ще й преобърне целия организъм.
И тия проверки се правят веднага след секс, не след като се изхвърли в някакви храсти и след време да се сетиш.
DragonLady
05-02-2013, 19:58
Щом не е била в овулация не мисля, че има смисъл да бие това хапче, което ще й преобърне целия организъм.
И тия проверки се правят веднага след секс, не след като се изхвърли в някакви храсти и след време да се сетиш.
+1
Нищо и няма, не я трови с това хапче.