Влез

View Full Version : Момиче иска да ни раздели

MichellePhan
05-03-2013, 20:21
Здравейте.От 3 месеца имам връзка с момче от друг град.Аз ходя при него,той при мен и всичко е ок.Има проблем последните 2 пъти когато отидох при него.От компанията му има едно момиче,с което не спират да се закачат.Аз цяла седмица съм сибирала пари да отида да го видя,а той се занимава само с нея.Един път когато отидох ме целуна само когато ме посрещна.После отидохме у тях и компанията му беше там.Аз и той,разбира се,бяхме седнали заедно и това момиче се намести между нас под предтекст,че другите момчета я дразнели,а моят приятел бил единственият свестен...Много се ядосах,но нищо не казах.Горкото момиче се помисли за героиня и се напи много.Всички бяха пийнали,но тя не знаеше къде се намира.Приятелят ми цяла вече си говори с нея,гъделичкаха се,закачаха се,говориха си,а аз се чувствах толкова нелепо...Приятелите му ме гледаха със съжаление.По едно време го извика да отиде с нея до магазина(искаше специално той да отиде с нея).Той отказа,само като видя погледа ми.Добре мина-замина останахме само двамата.Почна да ми говори колко много ме обича,как искал да бъде с мен завинаги.После се запознах със сестра му,която ми каза,че той и е споделил,че има наистина сериозни намерения за мен.Тогава защо единственият ден,в който може да сме заедно ме игнорира,заради някаква загоряла малка "девойка",питам аз?Момичето е 5 години по-малко от него(тои е на 20,аз на 19).Следващият път решихме да излезем навън.Седнахме на 1 пейка само двамата и въпросното момиче дойде след 5 минути "случайно".Дойде до нас и пита приятеля ми "Свободно ли е?"(за място на пейката),той каза "да" и следващите и думи ме убиха - "е глупости ти си зает от нея(и сочи мен)"...Не се притеснява,че аз съм там,даже обратното-това чака.Така,въпроса ми е според вас той лъже ли ме,че ме обича(само за протокола-той беше първият от нас двамата,който каза "обичам те") или наистина ме обича,а с това момиче са само приятели и аз изопачавам случките.

kalzzz
05-03-2013, 20:32
Според мен не те лъже. Тази гъска просто не си знае мястото. Питай го този твоя приятел защо се държи така и му кажи как си се почувствала последните пъти когато сте били заедно.

ameli
05-03-2013, 20:35
Първо поговори с момчето. Според мен изпитва някаква братска обич към малката, която го кара да се държи по-мило с нея

balu4ka
05-04-2013, 12:04
Тази само по поста ти ми идва да я наритам,едно хубаво.Много са ме дразнили такива,които се бутат там където мястото е вече заето.И някак ми е безсрамнно как пред теб го прави всичкото това,а представи си ,когато теб те няма как е ...Според мен поговори с него ,ако той не те разбере..може да си правиш изводите.

xXxPETYAxXx
05-04-2013, 12:15
Момичето, че е дразнещо - дразнещо е. Но мен би ми било много по-обидно поведението на момчето. Не бих го търпяла да не прави нищо по въпроса, би трябвало да си укроти приятелката.

Chacho
05-04-2013, 12:20
Без задръжки, маце. Разрови си сама ситуацията. Питай го в очите всичко, което искаш да знаеш, питай я и нея. Ако не ти отговорят правилно ги отпращай.

melany94
05-04-2013, 13:41
Здравейте.От 3 месеца имам връзка с момче от друг град.Аз ходя при него,той при мен и всичко е ок.Има проблем последните 2 пъти когато отидох при него.От компанията му има едно момиче,с което не спират да се закачат.Аз цяла седмица съм сибирала пари да отида да го видя,а той се занимава само с нея.Един път когато отидох ме целуна само когато ме посрещна.После отидохме у тях и компанията му беше там.Аз и той,разбира се,бяхме седнали заедно и това момиче се намести между нас под предтекст,че другите момчета я дразнели,а моят приятел бил единственият свестен...Много се ядосах,но нищо не казах.Горкото момиче се помисли за героиня и се напи много.Всички бяха пийнали,но тя не знаеше къде се намира.Приятелят ми цяла вече си говори с нея,гъделичкаха се,закачаха се,говориха си,а аз се чувствах толкова нелепо...Приятелите му ме гледаха със съжаление.По едно време го извика да отиде с нея до магазина(искаше специално той да отиде с нея).Той отказа,само като видя погледа ми.Добре мина-замина останахме само двамата.Почна да ми говори колко много ме обича,как искал да бъде с мен завинаги.После се запознах със сестра му,която ми каза,че той и е споделил,че има наистина сериозни намерения за мен.Тогава защо единственият ден,в който може да сме заедно ме игнорира,заради някаква загоряла малка "девойка",питам аз?Момичето е 5 години по-малко от него(тои е на 20,аз на 19).Следващият път решихме да излезем навън.Седнахме на 1 пейка само двамата и въпросното момиче дойде след 5 минути "случайно".Дойде до нас и пита приятеля ми "Свободно ли е?"(за място на пейката),той каза "да" и следващите и думи ме убиха - "е глупости ти си зает от нея(и сочи мен)"...Не се притеснява,че аз съм там,даже обратното-това чака.Така,въпроса ми е според вас той лъже ли ме,че ме обича(само за протокола-той беше първият от нас двамата,който каза "обичам те") или наистина ме обича,а с това момиче са само приятели и аз изопачавам случките.
От цялата работа ми стана ясно, че оная е просто една шаврантия, която я сърби. Поговори с приятеля ти и ако пак ти го направи тоя номер го зарежи, защото иначе сее1 си прави пълен тъшак с тебе.

Amore-Mio*
05-04-2013, 15:20
Струва ми се, че той просто я приема като сестра, нищо повече. В противен случай, не знам защо би продължил да се занимава с теб, когато да речем, че не изпитва нищо? Тая просто не си знае мястото и се тика там, дето не й е работата. И точно затова говори с приятеля си. Дори да я приема за някакво дете, тя трябва да си знае мястото, а той не трябва да стои така и да бездейства, когато от километри би си проличало, че очите ти са пълни с гняв.

Mary_Jane_69
05-04-2013, 16:35
Нормално е да ти отвлекат вниманието за кратко, всякви неща. Да не си сигурен в чувствата си и етц, но по-важното е, че явно на него му пука за теб. Разбрал е, че те е пренебрегнал, вразумил се е ок дано. На оная моеш само да я оставиш на място без право на помилване ;Д

ledenakrasota
05-04-2013, 16:48
Малката си го е харесала и сама му се завира. А ти допускаш грешка след грешка. На секундата трябва да й резнеш крилцата. Още първият път, когато си е позволила волности пред теб. Колкото повече си траеш, толкова по-смела ще бъде. Той не я взима на сериозно. Била съм в такава ситуация. Може би бърка, че тактично не обяснява на лиглата да спре, но и ти имаш вина. Дори една малка забележка към него или рязка към нея ще промени нещата. Сложи я на място.
Когато бях спокойна, й изкарах акъла с леден тон и се кротна. Друга просто уплаших с шамар, но да се намества между вас и да си траеш, ето това е огромна грешка. :)

Ahcy
05-04-2013, 17:09
Малката си го е харесала и сама му се завира. А ти допускаш грешка след грешка. На секундата трябва да й резнеш крилцата. Още първият път, когато си е позволила волности пред теб. Колкото повече си траеш, толкова по-смела ще бъде. Той не я взима на сериозно. Била съм в такава ситуация. Може би бърка, че тактично не обяснява на лиглата да спре, но и ти имаш вина. Дори една малка забележка към него или рязка към нея ще промени нещата. Сложи я на място.
Когато бях спокойна, й изкарах акъла с леден тон и се кротна. Друга просто уплаших с шамар, но да се намества между вас и да си траеш, ето това е огромна грешка. :)

+1

anonymous708973
05-04-2013, 17:22
Без задръжки, маце. Разрови си сама ситуацията. Питай го в очите всичко, което искаш да знаеш, питай я и нея. Ако не ти отговорят правилно ги отпращай.

Това

И как може да си траеш, като тая сяда между вас? Наистина ли не можеш да я попиташ дали не смята, че е по-редно ти да си стоиш до приятеля?!

Котка
05-04-2013, 17:24
Предложи им тройка и й покажи колко по-добре духаш от нея, и как даваш отзад.
Ще си тръгне със свита опашка.

melany94
05-04-2013, 18:41
Оригинална си. Тва ти го признах.

nosferatu23
05-04-2013, 18:51
Това всъщност беше доста добра идея , само че при срамежливи девойки - неосъществимо :smt023

Котка
05-04-2013, 18:58
Усещам как и тримата ще го ядем накрая :D

nosferatu23
05-04-2013, 19:19
Усещам как и тримата ще го ядем накрая :D

аз ще почерпя админите и модераторките за причинените неудобства да се налага да трият простотиите ми , като се видим ;) за вас двете не знам , ако ми се умилквате ще направим нещо по въпроса :smt077

Azoria
05-05-2013, 00:03
Аз нa твое място щях да съм й завъртяла някой шамар за наглото поведение, ще ми се прави някоя 15 годишна пикла на интересна и ще ми сваля гаджето пред очите... пфф. А пък за приятеля ти не знам какво да ти кажа... и не него не бих търпяла честно казано :lol:

FuCKkK13
05-05-2013, 00:23
Момичето, че е дразнещо - дразнещо е. Но мен би ми било много по-обидно поведението на момчето. Не бих го търпяла да не прави нищо по въпроса, би трябвало да си укроти приятелката.

+

CookieGirl_
05-05-2013, 09:09
О , божее .. Нахалниците се увеличават .. Първо говори с него ! Разкажи му от - до .. Не съм сигурно дали лъже ,защото и аз бях в същата ситуация -.- Няма да е лошо да талкуваш всичко , което прави .. Нямам предвид да станеш ' детектив ' , но бъде предпазлива .. Не познавам човек на който да му харесва да бъде лъган ! А относно малкото .. Покажи й ,че ти го обичаш и че е само твой . .

AngelAntichrist
05-05-2013, 13:56

Това всъщност е добра идея. "Мацка, като толкова много го харесваш искаш ли да те наебе в гъза? Ще си спретнем една тройчица, като толкова ти се седи между нас..."
Особено, ако е някоя тъпа кифла ще стане много яко. 8-)

Иначе има много добър шанс да ви чука и двечките, тъпички ми се виждате.

Но пък млади години хаха имах един приятел, който беше толкова добър, че не можеше да казва "не" и да реже хората.
Ако е това и твоят филм, пак е кофти. 'Щото някак си не е особено мъжко.

То бива феминизъм енд уат нот, но не бих си събирала парички, за да ходя да се виждам с някакъв гъз, който се държи с мен като с гъз. Ще купя подарък на мама с тези парички, вместо да уча разни хора колко съм им достъпна и как само да свирнат търча към влака.

Всъщност, аз не се сещам за мъж при, когото, ако ходиш всяка събота, за да правите секс би те върнал и би казал по-различни неща. Толкова е неангажиращо, все пак - защо да не те иска в дългосрочен план?

marilyn
05-06-2013, 10:23
Тя просто е няква малка лигла, която си го е харесала и не знае как да се държи. Просто поговори с него, а на тая няма какво да ѝ мълчиш.

fenkaaa
05-08-2013, 21:49
Не стига,че е малка и явно и е ясно,че можеш да я хванеш изкъсо,ама все пак продължава.Чак мен ме издразни :D Аз съм от хората с по-слаби нерви,особено щом става въпрос за моето! Говори с него и следващият път го давай по-смело,защитавай си територията.. с думи имам в предвид,все пак е 4 години по-малка и глупава от теб.