View Full Version : бързо отслабване
Спешно трябва да отслабна 10 кг. за 1 месец.. Няма значение дали ще ми повлияе на здравето спешно е ... Кажете ми как ако трябва ще гладувам ??????
black pearl
05-04-2013, 11:02
10кг и да гладуваш няма да ги свалиш за един месец..
BonnieandClyde666
05-04-2013, 11:11
Пусни се през месомелачката!
Тамии ..^^
05-04-2013, 19:34
Май не разбрахте, че няма такова животно като ,,бързо отслабване'' :)
pifiella
05-04-2013, 19:43
10кг и да гладуваш няма да ги свалиш за един месец..
Ще ги свали.
Ако кара на по 4 ябълки и 3 литра вода,ще ги свали и за погребението си ще е супер!
shamLess
05-05-2013, 19:51
Идва лято и вече дай да отслабваме бързо, защото нямаме време -.- Като искаш да отслабнеш за лятото, се започва от зимата и се иска търпение, а не за 1 месец.. и то 10 кг О.О Ти акъл имаш ли??! Аз 11 кг ги свалях за 4 месеца, а ти искаш 10 кг за 1 месец о.о Вразуми се малко.
Невъзможно е да свалиш 10 килограма толкова бързо ,освен ако не гладуваш в буквалния смисъл на думата - да караш само на вода . Ала това не е никак здравословно . Аз свалих десет килограма , но за 4 месеца и то постепенно , за да не ми увисне тялото , а и аз го направих с яки тренировки и ограничаване от определени храни . По-добре се заеми с някакъв спорт или упражнения , въоръжи се с търпение и страшно много воля и упоритост и след известно време ще ги свалиш тези излишни килограми , но в никакъв случай няма как да стане за един месец . За един месец можеш да свалиш обаче поне 5 килограма - поне аз първия месец толкова свалих . Ако това те задоволява засега .