View Full Version : Сестричката ми
На повечето 100% ще им се стори странна темата ми,дори не знам дали е за тук, но не знам къде да попитам. Имам сестра на 6,ужасно запалена по гримове,козметика,бижута,а е само на 6......постоянно се кичи с с някакви боклуци,парфюмира се,гримира се, а е на 6 за Бога.........Говорил съм с наще на тази тема, мнението им е ,че е малка и , че е нормално,за мен обаче не е...6 годишно дете да се кичи като 30 годишна лелка. Не знам как да постъпя...да ги послушам и да я оставя или да правя забележки и да се карам...знам, че не трябва аз да се притеснявам за това,след като си има родители за тази работа, но вече знам тяхното мнение по въпроса а на мен не ми изглежда редно и нормално.
black pearl
05-04-2013, 12:44
И аз като бях малка съм се кичила с какви ли не глупости и гримове , а сега да сложа грим на 47373 века ; д Според мен това е период и ще отмине , но от време на време можеш да и направиш някоя друга забележка :)
Спокойно, много малки момичета правят опити да се гримират, кичат и лакират.
Дори аз, когато бях по-малка, имах детски комплект гримове и лак за нокти :lol:
С времето сама ще усети какво прави, но смятам, че адекватно от твоя страна ще бъде да кажеш на сестричката си, че има време, докато порасне и че без всичко, което слага по себе си, е все така красива. Предполагам, че с времето ще и омръзне от самосебе си . :3
prosto_chovek
05-04-2013, 20:30
Играе си.
ledenakrasota
05-04-2013, 20:32
Момче или момиче си?
Момче или момиче си?
оооОй мацка, защо си махнала хубавия аватар :/
ledenakrasota
05-04-2013, 20:35
оооОй мацка, защо си махнала хубавия аватар :/
Нина Добрев ли?
Нина Добрев ли?
Не, тая твоята на щъркела...
ledenakrasota
05-04-2013, 20:49
Не, тая твоята на щъркела...
А не е ли на слона?
И аз като бях на 6 постоянно се преобличах, опитвах се да се гримирам, лакирам, кичех се с герданите на баба, дори се криех и тайно си слагах сутиена на мама. А сега, ако се гримирам слагам малко грим или изобщо не го правя. Остави детето .. играе си. Доколкото разбирам не е тръгнало по улиците така, че толкова да се притесняваш. ;) :D
Спокойно, в такава възраст е и това е нормално. Стига да не излиза така навън всичко е окей :D ;)
neonskull
05-09-2013, 21:45
Времената са много различни, преди като сте били малки и сега. По добре да се започва да и се обяснява добре от малка кое е хубаво и кое не защото туко виж на 13 години станала малка ку*вичка с извинение и после родителите ще патят много. Също имам сестра която е на 10 години и от малка е научена кое е примерно и кое не, понякога се изумявам как самата тя ми казва на мен колко е възмутена от облеклото на някои хора а то именно типичната пернишка кифла :D гледайки снимките на момичетата от нейния клас направо се изумявам що а родители имат, да пускат детето си на даскало в такъв кифленски вид и от там идва другото, поведението на всички тези деца с непоносим вид за едно 10 годишно дете е под всякаква критика, като започнем от псувни и стигнем до разголване и простотии.
Еее ти пък сега..товя е малко дете!И аз като малка се обличах с на майка ми дрехите и токчетата...правех се на какичките и т.н.Напулно нормално е !
Amore-Mio*
05-19-2013, 10:34
Нормално е.
Малка е и вижда покрай себе си или по телевизията разни нагримирани какички, и й е интересно. И просто си играе. Няма за какво да й викаш и правиш забележки.
Аз бях същата.
mrankoniiii
05-23-2013, 18:48
По- добре я остави с 6 годишно просто е невъжможно да се спори .
А и всички минават през това .. Аз като си гледам снимките като малко .. Навсякъде съм накичена като .. :D
Ще и мине,стига да не свикне по този начин и да израстне така.Едно е да се гримирва вкъщи,това го правят почти всички малки момиченца,друго е всекидневно да излиза да играе навън натрупана с грим.Ако свикне така.. не знам как може да се отучи.Най-доброто решение е да се скрият всички гримове,предполагам тя ползва тези на майка ти.Ако е така и на нея не и пречи дори да ги изхвърли и да нямате подобна козметика в къщи,за доброто на детето и,ще е най-добре.
valentão
05-23-2013, 23:46
На повечето 100% ще им се стори странна темата ми,дори не знам дали е за тук, но не знам къде да попитам. Имам сестра на 6,ужасно запалена по гримове,козметика,бижута,а е само на 6......постоянно се кичи с с някакви боклуци,парфюмира се,гримира се, а е на 6 за Бога.........Говорил съм с наще на тази тема, мнението им е ,че е малка и , че е нормално,за мен обаче не е...6 годишно дете да се кичи като 30 годишна лелка. Не знам как да постъпя...да ги послушам и да я оставя или да правя забележки и да се карам...знам, че не трябва аз да се притеснявам за това,след като си има родители за тази работа, но вече знам тяхното мнение по въпроса а на мен не ми изглежда редно и нормално.
съдбата и май е отредила да стане малка завидна фолк точилка и да я порнат в дупарата след някоя друга година :smt047
semity_we
05-25-2013, 09:34
И аз от малка се гримирам.Не е лошо.Може да стане готина мацка :D след време.Ако се гримира хубаво,защо да я спираш! :) Нека си живее живота.Да се конти и да върти момчетата на малкия си пръст :D
И аз от малка се гримирам.Не е лошо.Може да стане готина мацка :D след време.Ако се гримира хубаво,защо да я спираш! :) Нека си живее живота.Да се конти и да върти момчетата на малкия си пръст :D
Напротив,лошо е.Да се гримирва от 14,15 годишна,по-става,но да се гримирва от 5-6 годишна и не спре,на 20 години ще изглежда като на 40.
Тя е малко дете и иска да стане кака и така си мисли, че ще успее, а ти го приемаш по оня начин, защото много си чел и слушал за "курвите, кифлите, кучките и т.н." и как те изглеждат .... Но тя е малка ... :)) Споко
mira va4eba
05-29-2013, 11:47
според мен просто си играе нищо повече скоро ще и омръзне и ще спре
BrainlessROCKBABY
06-09-2013, 19:49
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSivkOGra2Al5wOLeSw2zlZZHHqBFF21 2z_lDt7xMOAZrGWGORn
HarabeishoOrGoHome
06-09-2013, 21:05
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSivkOGra2Al5wOLeSw2zlZZHHqBFF21 2z_lDt7xMOAZrGWGORn
хахахаха
Violenza
06-09-2013, 21:43
Малките са така. Играе си, спокойно, ще й минат мераците скоро (за около няколко годинки, след което ще започнат пак).