View Full Version : Въпрос относно чукането..С кои е най-хубаво?
Предполагам доста от вас са правили секс със 'роми',но интересно ми е някой правил ли е секс със негърка,виетнамка..тоест с представител от друга държава освен БГ?И ако те така,с кои е най-хубавият секс?
с люксембургките е страшен секса!
Предполагам доста от вас са правили секс със 'роми'
Как ги правиш тея предположения не ми е ясно,както и онези за тройките...сигурно никой от нас не е правил секс с Ром,ами с Уиски?!Как ти идват тия тъпотии на главата. :lol:
Съгласна съм с Мачо,ако може да са от областта Елзас у Франция ще съм най-доволна.
KadifWerewolf
05-04-2013, 22:11
с българките секса е най-лош :D
но най-интересно ми е, защо си мислиш, че всички сме правили секс със циганка?
О, обожавам да се чуках и с всички. Хвана ли яйцата, не подбирам българин, турчин, мулат, негър, японец...
Как ги правиш тея предположения не ми е ясно,както и онези за тройките...сигурно никой от нас не е правил секс с Ром,ами с Уиски?!Как ти идват тия тъпотии на главата. :lol:
Съгласна съм с Мачо,ако може да са от областта Елзас у Франция ще съм най-доволна.
В БГ има много 'роми',за любовта и секса граници няма,логично е повечето от вас да са правили секс с 'ром',какво срамно има?Иначе за секс с ром или уиски,предполагам имаш предвид шишетата,но аз говоря за хора....
Ми не е логично. Напротив, нелогично е при положение, че повечето българи са расисти и не биха го направили.
Напротив,много го правят...на кръговото до нашия блок ги виждам всеки ден 'ромки',много са оборотни,клиентите предполагам не са 'роми'..
ShtrudeL
05-04-2013, 22:34
с люксембургките е страшен секса!
И какво му е различното?
AngelAntichrist
05-04-2013, 22:58
Духаст, искаш ли да пием кафе някой път? Ще те запозная с баба ми и може да станете секс другарчета, тя е много яка, има една секси къса рокличка.
Muaythaifighter
05-04-2013, 22:59
с бг-тата ебането е най-дървено, хем са курви хем неумеят.
от шведките имам добро мнение
Духаст, искаш ли да пием кафе някой път? Ще те запозная с баба ми и може да станете секс другарчета, тя е много яка, има една секси къса рокличка.
Ти на 44 ли си наистина?За баба ти не знам,гълта ли?Иначе ако искаш след кафето да отидем някъде да се опознаем по-добре? :)
AngelAntichrist
05-04-2013, 23:31
Ти на 44 ли си наистина?За баба ти не знам,гълта ли?Иначе ако искаш след кафето да отидем някъде да се опознаем по-добре? :)
Ще бъда на толкова на колкото искаш, сладък. :) Разбира се, че гълта - каква баба ще е иначе? хаха
С удоволствие. Аз имам една вила, както е хубаво времето можем да отидем да ядем биволско кисело мляко там. Аз съм много весел и сексуален човек ще си паснем. :)
Супер!Но биволско не пия,ако имаш кравешко...?Иначе защо не вземеш и баба ти с нас на вилата?Щом гълта предполагам и духа добре.Извинявай за въпроса,но искам да те питам баба ти как е със зъбите?В смисъл нали е на възраст...
AngelAntichrist
05-04-2013, 23:43
Супер!Но биволско не пия,ако имаш кравешко...?Иначе защо не вземеш и баба ти с нас на вилата?Щом гълта предполагам и духа добре.Извинявай за въпроса,но искам да те питам баба ти как е със зъбите?В смисъл нали е на възраст...
Има и козе сирене, не се притеснявай. Знаеш ли колко върви с чайче?
За духането - ела и прецени на място, баба ще е там.
Има много реалистично чене, хубавото е че винаги може да го свали за допълнително удоволствие, но пък и може да го остави и да изглежда напълно наред.
Ти в кой град си принципно? Ако си от далеч с удоволствие ще поема всички разходи по пътуването ти. :)
Да,ти ме разбра накъде бия с въпроса ми за баба ти...мисля,че си интелигентна жена и ще се разбираме идеално.Добре,значи къде да дойда?Вие много животни ли имате на вилата?Баба ти с какво се занимава?За разходите не се притеснявай,но ти благодаря все пак за помощта! :)
psychopath
05-05-2013, 03:03
Със селянки, защото има извращения и може да се избият много комплекси върху тях! :Д
granger, само не знам къде видя повечето българи да са расисти?
повечето българи са прости, комплексирани, толерасти, без ценности, егоисти и подлоги. : )
и расисти.
Ако ще да е най-чистата циганка, от добро семейство , само факта,че са и лилави венците ще ги накара да я заклеймят като подчовек.
Със селянки, защото има извращения и може да се избият много комплекси върху тях! :Д
повечето българи са прости, комплексирани, толерасти, без ценности, егоисти и подлоги. : )
И аз предполагам, че със селянки ще е най-як секса, не знам защо, не съм пробвал, но така си мисля.
kalpazanka
05-05-2013, 05:53
Предполагам доста от вас са правили секс със 'роми'
Ти на какво си, ако не е тайна?!
Много якото определение ..."Само БеГе-та" съм ебала. :D Звучи много странно, Българи си го кажете,няма да ви окапят пръстите :D
И какво му е различното?
е как люксембургска шундавелка, яко друго си е.. някак по-френско е, разбираш ли..
Ти на какво си, ако не е тайна?!
Не е тайна.Правил съм секс с БГ само,затова ми беше интересно ако някой се е чукал с хора от друга националност да сподели как са?Примерно интересува ме дали тези с 'дръпнатите очи' са така и долу...?Иначе по-освободените жени също могат да споделят секс-подвизите си с чужденци,по какво се различават от българите?Примерно ред на програмата (духане,чукане,празнене в уста) същата ли е?Може и за размери да споделят,каквото искат... :)
kalpazanka
05-05-2013, 09:26
Странно как нямаш други интереси и киснеш само в този раздел.
ShtrudeL
05-05-2013, 09:33
е как люксембургска шундавелка, яко друго си е.. някак по-френско е, разбираш ли..
амф не разбирам
Странно как нямаш други интереси и киснеш само в този раздел.
Защо мислиш така?Не съм писал само в този раздел.А по темата ще ми споделиш ли?Чукала ли си се с чужденци?Доволна ли си или не...?
kalpazanka
05-05-2013, 09:39
Не е твоя работа кога и с кого. Твай.
klimatronik
05-05-2013, 09:48
ейй котке. От кога те издирвам....
Ай ако може да ми ми отблокираш моя профил loveca777, че иначе ще стана най-големия ти враг и спамер , на всички времена :D
klimatronik
05-05-2013, 09:51
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=imM-c7YJ3Og
kalpazanka
05-05-2013, 11:18
Ай ако може да ми ми отблокираш моя профил loveca777, че иначе ще стана най-големия ти враг и спамер , на всички времена :D
Ооооооооо, да, стани спамер и мой враг за вечни времена! :smt079 Те тогава ще го отнесеш перманентен по айпи :smt016
http://www.youtube.com/watch?v=VjVe5r7tfvk
NomNomNom
05-05-2013, 11:26
Не съм била привлечена от мъже от друга раса, но от друга националност - да.
Е, не съм спала с тях де :D
klimatronik
05-05-2013, 12:13
Ооооооооо, да, стани спамер и мой враг за вечни времена! :smt079 Те тогава ще го отнесеш перманентен по айпи :smt016
http://www.youtube.com/watch?v=VjVe5r7tfvk
Така ли? Дърпаш дяволчето за опашката ли? Имах добри намерения за теб http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TM9_Z7ooYhY.
Но сега ме караш да размисля! - http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tGtEgyuW5Hk
AngelAntichrist
05-05-2013, 14:02
Да,ти ме разбра накъде бия с въпроса ми за баба ти...мисля,че си интелигентна жена и ще се разбираме идеално.Добре,значи къде да дойда?Вие много животни ли имате на вилата?Баба ти с какво се занимава?За разходите не се притеснявай,но ти благодаря все пак за помощта! :)
Ами, аз в момента съм в София, а вилата е в околностите. Имаме козички и кравички - тя бабата цял живот с това се занимава. Искаш ли да прекараш празниците с нас? :) Смятам, че ще се впишеш добре в семейната обстановка.
nosferatu23
05-05-2013, 14:32
що си толкова изпаднал за женска ласка :?: мислиш ли че тва няма да отблъскне дори и лелката продавачка в селската бакалия на твоето село :?: :smt077
имай малко достоинство :smt077 смени тоя ник с нещо по маняшко , тва ловеца от чии е , от големия любовник спал с 777 жени ли :?: клима ланге :smt077 дивеча нещо не моиш го уловиш гледам , смени професията :smt077
остави тва за истинските мъже , клима ланге :smt077
Половината форум е на някакви хапове ли са, гъби ли са... абе каквото и да е явно имат доста силен ефект, особено върху автора на темата.
kalpazanka
05-05-2013, 16:16
Авторът не издава на какви стимуланти е.
klimatronik
05-05-2013, 16:21
освободили брат близнака ми гълъбице :?
Ама и климатроника не му отстъпва. Искам и аз от тия гъби :D
kalpazanka
05-05-2013, 17:00
На климатроника стимуланта е Веско Маринов
:lol:
nosferatu23
05-05-2013, 17:39
Половината форум е на някакви хапове ли са, гъби ли са... абе каквото и да е явно имат доста силен ефект, особено върху автора на темата.
Моите хапове приятелю са за маниакално шизофреничната ми диагноза :smt077
Нали знаеш че не пита кога ще вляза в роля , в един момент съм готин , в друг -> още по готин :smt077
Говоря ли истина......или се шегувам..... все много питанки :smt077
kalpazanka
05-05-2013, 17:44
Говоря ли истина......или се шегувам..... все много питанки :smt077
Питанки, които май са само в твоята глава :D
Я си напиши диагнозата по МКБ-10 веднага!
nosferatu23
05-05-2013, 17:50
Питанки, които май са само в твоята глава :D
Я си напиши диагнозата по МКБ-10 веднага!
F20-F29 , досега го търсих и го намерих :smt116 Честността краси човека :smt077
kalpazanka
05-05-2013, 17:53
Биполярно разстройство, мъжки. Не маниакално-депресивно или там квото беше изцепил.
nosferatu23
05-05-2013, 17:59
Биполярно разстройство, мъжки. Не маниакално-депресивно или там квото беше изцепил.
Добре де , да не се хващаме за сламката , важното е че се лекува , докторът ми каза да се социализирам повече , т.е да имам повече весели отколкото мрачни мисли :smt077, в противен случай когато мракът ме обгърне , и небето почернее , само господ може да е на помощ :smt077 На мен и на всички останали :smt077
От няколко дена вече се чувствам по добре , виждам светлина в края на тунела , светлината е толкова силна че ме заслепява :smt077 Познато чувство :?:
kalpazanka
05-05-2013, 18:00
Машинистът видял ли те е?
nosferatu23
05-05-2013, 18:02
Кой от всички :?:
klimatronik
05-05-2013, 18:07
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Wbo0RNIc7NU
KokoDjambo
05-05-2013, 19:07
Толкоз ли си комплексиран бе, че ще избиваш комплекси.Големи граждани станахме всички, но съм сигурен, че някоя от тия дето наричаш селянки ще те комплексира още повече.
stambelan
05-05-2013, 19:31
Расизма няма общо с чувството за самосъхранение ;)
SuperСтар
05-06-2013, 06:40
и расисти.
Ако ще да е най-чистата циганка, от добро семейство , само факта,че са и лилави венците ще ги накара да я заклеймят като подчовек.
По-скоро ще ги накара не този факт, а това, че в повечето семейства е прието да нямаш сексуална (или каквато и да е друга) грамотност, да си купиш жената на пазар като за добитък и да раждаш на 14.
SuperСтар
05-06-2013, 06:47
Който иска да опита, да ходи по българското море. Там има от цяла Европа, а понеже идват заради алкохола и рядко са трезвени, е още по-лесно. Само трябва да се внимава да не те уцели някой скачащ от балкона на хотела.
Предполагам доста от вас са правили секс със 'роми',но интересно ми е някой правил ли е секс със негърка,виетнамка..тоест с представител от друга държава освен БГ?И ако те така,с кои е най-хубавият секс?
Ти ако правиш секс с роми/мъже визирам/ и те разпъват по някакви катуни ние не сме!
Чувала съм, че негрите били доста надарени и ми е нещо като фентъзи да пробвам с негър.
като тръгна на околосветско ш ти кажа
Ами, аз в момента съм в София, а вилата е в околностите. Имаме козички и кравички - тя бабата цял живот с това се занимава. Искаш ли да прекараш празниците с нас? :) Смятам, че ще се впишеш добре в семейната обстановка.
Ест,че искам!Аз писах и преди това да ми кажеш къде и кога?Предполагам имате и обор за козите и овцете?Нямам търпение да ви видя... :) ()
Ти ако правиш секс с роми/мъже визирам/ и те разпъват по някакви катуни ние не сме!
Чувала съм, че негрите били доста надарени и ми е нещо като фентъзи да пробвам с негър.
'Роми' е общо понятие за мъже и жени.Колкото до това 'разпъване'-да не би това да си мечтаеш да направиш с някой надарен негър?Лошо няма де,но нали знаеш,че надарените доста бавно го вдигат и ще трябва яко да му духаш докато го вдигне,после пък и путката ти трябва да ти е подготвена за големия...абе доста работа си е :)
Да те питам на колко е баба ти?Не откривам темата,в която те питах за нея...
Абе ти да не си оня I love Music девствения, но под нова самоличност?И той се държеше така тъпоумно както ти и задаваше подобни въпроси за секса.Сорка ако бъркам ника...
girlwithblueeyes
05-06-2013, 12:45
С други раси не съм гнус ме и не ги харесвам
С други националности съм била .
С българин не съм правила секс:D
Абе ти да не си оня I love Music девствения, но под нова самоличност?И той се държеше така тъпоумно както ти и задаваше подобни въпроси за секса.Сорка ако бъркам ника...
Ами бъркаш го,моят ник е 'Духаст'.И защо да се държа тъпоумно?Просто ти давам полезни съвети,подготвям те за срещата ти с големия... :)
zashtonestava
05-06-2013, 15:10
Not sure if trolling or stupid :/
Тоя Духаст по-голям трол ще излезе накрая и от Рибалката бе .
Тоя Духаст по-голям трол ще излезе накрая и от Рибалката бе .
През оная ми работа ми е какво си мислиш,но...или пиши по темата (грамотно,не селяндурски),ако ли не,не пиши! :)
Not sure if trolling or stupid :/
По темата,по темата..и на български! :)
..С други националности съм била...
Дай малко инфо,де!Доволна ли си?Кои са най-добри в секса според теб?
girlwithblueeyes
05-06-2013, 17:16
Аз да не съм правила секс с всички националности бе:lol:
HollyGolightly
05-06-2013, 19:36
+
1:1
klimatronik
05-06-2013, 19:39
Който не е правил секс с циганка, той не е добър шофьор .
Аз да не съм правила секс с всички националности бе:lol:
С кои си била?Ако не те е срам или страх сподели :)
girlwithblueeyes
05-06-2013, 20:19
:lol: ОМГ била съм с датчанин , немец и швед .
И кой най-те задоволи? :)
girlwithblueeyes
05-06-2013, 20:21
Тва вече не ти влиза в работата .
Така е,но ми беше интересно,а и предполагам,че и на други хора тук.Лично аз бих заложил на 'немската машина',доколкото знам,те са най-активни сексуално :)
poison in mind
05-06-2013, 21:30
Въпросът е доста образно открояващ именно черно-жълтата раса! Защо? Може би,поради разнесени през времената слухове, за по-горещ сексуален манталитет на въпросните расови под категории! Бих заявила,че съдейки от произхода на българите-ние сме народност със висок волтаж в кръвта!
AngelAntichrist
05-07-2013, 01:13
Ест,че искам!Аз писах и преди това да ми кажеш къде и кога?Предполагам имате и обор за козите и овцете?Нямам търпение да ви видя... :) ()
Знаеш ли какво е било бъдещето ни? Можем да сме много щастливи заедно изпълнявайки сексуалните си фантазиии :)
AngelAntichrist
05-07-2013, 01:13
Знаеш ли какво е било бъдещето ни? Можем да сме много щастливи заедно изпълнявайки сексуалните си фантазиии :)
Цял живот съм си мечтал нещо подобно...ест,включвам и баба ти,а кой знае може и нещо друго..!Наистина какво по-хубаво от това да сме щастливи!Хайде казвай кога и къде,че не мога да задържам вече нагона си...много си мисля за вас,миличка! :)
Въпросът е доста образно открояващ именно черно-жълтата раса!
Всъщност си мислех за кафяво-жълтата раса,но черно,кафяво..все тая! :) Иначе ние българите сме високо сексуални,даже бих казал много високо сексуални,само дето ползваме презервативи за разлика от черните примерно,затова те са разпространени повече...като хлебарки :)
nosferatu23
05-07-2013, 04:51
Всъщност си мислех за кафяво-жълтата раса,но черно,кафяво..все тая! :) Иначе ние българите сме високо сексуални,даже бих казал много високо сексуални,само дето ползваме презервативи за разлика от черните примерно,затова те са разпространени повече...като хлебарки :)Като не искаш презервативи , отиди в африка да хвърлиш малко семе , да завъдиш африканчета , които после да берат картофи , или да станат редници в маняшкия полк "Чайлд солджар" :smt077
Като не искаш презервативи , отиди в африка да хвърлиш малко семе...
Да,не обичам презервативите и не ги ползвам,а семето го хвърлям и в БГ,какво пречи?В устата... :)
nosferatu23
05-07-2013, 09:48
Да,не обичам презервативите и не ги ползвам,а семето го хвърлям и в БГ,какво пречи?В устата... :)
В устата ли си хвърляш ве :?: После как измиваш слузта :?: Мен ме задмина по изрудщина , що не се прекръстиш от ДуХаст на ДудукХаст :smt077
Къде прочете,че си 'хвърлям в устата'? :) Ей,много фантазии,бе!А ти спермата ли си гълташ?Сигурно затова ме питаш 'как измивам слузта'?Ако искаш бих ти дал и моята да я опиташ.Пък тези приказки за дудука не ме интересуват,важното е да ми гълташ,но да ти кажа честно ще ме е гнус,аз не обичам педерастите,пък било то и да ми духат... :)
kalpazanka
05-07-2013, 10:43
що не се прекръстиш от ДуХаст на ДудукХаст :smt077
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само кампучанки и етиопки, другите ги не признавам.
nosferatu23
05-07-2013, 10:48
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
виждам че си изкефена което е много яко :smt023 ела и гласувай в темичката ми и ще има целувчица :smt077
kalpazanka
05-07-2013, 10:51
Може да се правиш на луд, ама и не си поплюваш, когато трябва. :)
nosferatu23
05-07-2013, 10:55
само по готините усещат че усърдният стремеж да се правиш на умен - пречи да бъдеш умен :smt023
Да,ще го олигави с плюнка целия :) Но стига сте говорили извън темата (това не важи за моя 'енджъл' :) )!Ако искате пишете си на лично.Тук ме интересува дали сте правили секс с хора от 3,4-ти свят (защо не и от 5-я),а не дали си гълтате спермата,за нея си има други теми... :)
kalpazanka
05-07-2013, 12:09
^Така ли се възбуждаш? Четейки за половите подвизи на другите?
girlwithblueeyes
05-07-2013, 12:16
Че то такива като него това ги възбужда:lol:
^Така ли се възбуждаш? Четейки за половите подвизи на другите?
При всеки човек е различно.Аз одеве се задоволих,но си представях други неща...А какво лошо има да се възбуждаш от подвизите на другите?Лошо има ли примерно ако си представя как една етиопка би ми смукала хуя?Нали всички сме мечтатели? :)
girlwithblueeyes
05-07-2013, 12:22
Не е нормално на 33 години да се възбуждаш от сексуалните подвижи на 16-17 годишни .
Че то такива като него това ги възбужда:lol:
Лято е.... :)
Не е нормално на 33 години да се възбуждаш от сексуалните подвижи на 16-17 годишни .
Не всички са на толкова.Или си ги виждала?Познаваш ли ги всички? :)
girlwithblueeyes
05-07-2013, 12:31
Повечето са в тази възсраст
И като е лято кво от тва .
Ами лято е...тук в момента е голяма жега,свалил съм си потника :)
girlwithblueeyes
05-07-2013, 12:33
kalpazanka
05-07-2013, 13:54
^И аз съм потресена
poison in mind
05-07-2013, 18:12
След като сте на 33 и ХВЪРЛЯТЕ така безсъвестно семето си в ...устата,предполагам,че сте наясно,че семето се посява
и то не в горните устни! Не,че Ви критикувам,но мисленето Ви поизостава спрямо годинките Ви!
След като сте на 33 и ХВЪРЛЯТЕ така безсъвестно семето си в ...устата,предполагам,че сте наясно,че семето се посява...
Ами къде да е?На гърба,дупето?Все тая е.Иначе за посяването си права,но в България трябва да се внимава много... :)
poison in mind
05-07-2013, 19:28
Ами къде да е?На гърба,дупето?Все тая е.Иначе за посяването си права,но в България трябва да се внимава много... :)
...явно не ме разбра!
Не съм го правила с чужденец, нито с представител на друга раса.
Не знам дали е старомодно мислене, но идеята изобщо не ме привлича, бих казала дори, че леко ме отвращава.
poison in mind
05-07-2013, 21:25
Ами да! Ти!
AngelAntichrist
05-09-2013, 23:06
Цял живот съм си мечтал нещо подобно...ест,включвам и баба ти,а кой знае може и нещо друго..!Наистина какво по-хубаво от това да сме щастливи!Хайде казвай кога и къде,че не мога да задържам вече нагона си...много си мисля за вас,миличка! :)
В момента галя козичката и си мисля за Вас. :)
Нямам търпение да дойде момента в който ще мога да ви видя в баба ми! :)
Само, когато си помисля за Вас, Духаст, през тялото ми преминава електричество, особено силно изразено в гениталиите. :) Сега милвам тези на козичката...Ще ми се да бяхте до мен, за да можем да го правим заедно! :)
Вечно твоя
Вечно мой
Вечно наше
A.A.
Ми не е логично. Напротив, нелогично е при положение, че повечето българи са расисти и не биха го направили.
Въобразяваш си.
А ти от каква националност се явяваш?
с РОМИ???? само-мазо с горелка бих правил.
Само, когато си помисля за Вас, Духаст, през тялото ми преминава електричество, особено силно изразено в гениталиите. :) Сега милвам тези на козичката...Ще ми се да бяхте до мен, за да можем да го правим заедно! :)
Вечно твоя
Вечно мой
Вечно наше
A.A.
И аз искам да се видя в баба ви,целия,а също в теб,държа на вас много!А как се казва козичката,миличката...?Слън е,хубаво е от време на време да бъркаш в контактчето,полезно е за гениталчето,да става още по-стройно и вкусно! :) Но,мила,нека да не сме на 'ВИ',все пак ще правим любов скоро. ()
Поздрав за всички влюбени,и най-вече за моите два 'анжели',и...!Обичам ви! :)
http://www.youtube.com/watch?v=WGLJKWTGpZ0
с РОМИ???? само-мазо с горелка бих правил.
само-мазо :lol:
Mitizaro
05-10-2013, 15:51
С мен мноо ясно бе, бааати въпроса..
GRMypsilon
05-11-2013, 01:20
Ще си умрете с назадничевия начин на мислене. Тъпи расисти. Аз искам да пробвам от всичко - циганки, западно-европейки, арабки, негърки, азиатки. Не съм расист и никога няма да бъда. Никога не бих дискриминирал другите раси, въпреки че бих предпочел жената, следователно и децата да са си от мойта бела раса. Това ми е единственото предпочитание, но ако се влюбя в негърка, циганка или арабка, здраве да е. И да имам малко по-черни деца не е болка за умиране, стига майката да е красива и следователно децата да са като нея хубави.
Дискриминира Маорите като не ги спомена.
Вечно твоя
Вечно мой
Вечно наше
A.A.
Какво стана с това чукане,'Енджъл'?!Ти да не ми изневеряваш?Внимавай да не те изненадам в обора!Иначе как си?Чакаш ли ме?Потдържаш ли се?За профилактика знаеш- пускаш ток на путката-за по-стройна форма.А как е баба ти,милата?Как искам сега да съм при вас...и да си играем заедно! :)
poison in mind
05-13-2013, 20:09
Какво стана с това чукане,'Енджъл'?!Ти да не ми изневеряваш?Внимавай да не те изненадам в обора!Иначе как си?Чакаш ли ме?Потдържаш ли се?За профилактика знаеш- пускаш ток на путката-за по-стройна форма.А как е баба ти,милата?Как искам сега да съм при вас...и да си играем заедно! :)
Bие голяма група станахте! Май ще се за форми купон! Козички,баби, А.А, Duhast-ахахххаха оригинално съчетание от индивиди!
Какво лошо има в това една баба да духа и гълта?Та това са протеини,за нея е полезно това...
PainInTheAss
05-21-2013, 21:10
Китайките, Азиатките и Японките са най-тясни май ? :D
valentão
05-22-2013, 02:40
Какво лошо има в това една баба да духа и гълта?Та това са протеини,за нея е полезно това...
ти па отде разбра че е протеин , редовно ли си близваш семе
Amore-Mio*
05-22-2013, 12:02
Само не разбирам защо нещо трябва да е различно?
Като действията и самият полов акт се развиват по един и същ начин, не вярвам да има някаква промяна.
Откъде се сещате за такива въпроси, иначе?
ти па отде разбра че е протеин , редовно ли си близваш семе
Оправи си първо правописа селяндурски!Иначе да ти кажа,не е нужно да го опитвам,за да зная,то се знае от обща култура,нищо чудно,че ти не знаеш...малък пикльо! :) И имаш грешен подход към нещата..по твоята логика предполагам си опитвал и от лайното си,сигурно знаеш как е на вкус,ще споделиш ли?? :)
NomNomNom
05-23-2013, 02:58
Ахахаха, тази нощ спах с румънец, беше весело.
По-скоро не бях спала с такъв тип човек досега.
Цяла вечер не бяхме спряли да си приказваме ( до 3-4ч.), и езиковата бариера почти не се усещаше.
застреляй се.
чудно ми е на какви момичета сте попадали :Д
ge6aaaa3
05-23-2013, 09:02
Е, ще ме прощавате, ама българите, точно, сме най-толерантни в расово отношение! Т'ва да бяхме нормални хора, до сега ромите щяха да са в червената книга, а оцелелите да са еволюирали до нормални хора, които са полезни за себеси и обществото. Немците и французите са си решли проблема още кога е било време и сега лесно дават акъли. Иначе нямам нищо против негрите и азиатците, особено когато си стоят съответно в Африка и Азия.
Много добре казано! За шведките ми е голям мерак да пробвам ама засека нямам възможност. Иначе чехкините са супер, както и украинки, рускини... поне знаят какво да правят...
problem4eeee
05-25-2013, 15:43
Китайките, Азиатките и Японките са най-тясни май ? :D
китайките, азиатките и японките .. мислех, че всички са азиатки -.-
и не, не са по-тясни, спокойно нищо не изпускаш :)
valentão
05-25-2013, 16:03
Ахахаха, тази нощ спах с румънец, беше весело.
По-скоро не бях спала с такъв тип човек досега.
Цяла вечер не бяхме спряли да си приказваме ( до 3-4ч.), и езиковата бариера почти не се усещаше.
ахахаха на кой ли му пука , аз пък спах с виетнамка живееща на остров гуам и езиковата бариера почти не се усещаше
PainInTheAss
05-29-2013, 08:20
китайките, азиатките и японките .. мислех, че всички са азиатки -.-
и не, не са по-тясни, спокойно нищо не изпускаш :)
Успокой ме .. :D Под азиатки имах предвид всичко друго освен китайки и японки защото прекалено много ме домързя да изброявам всичките представители на азиатската раса и култура :D