View Full Version : Гълтате ли?
Момичета гълтате ли семенната течност на приятеля ви?
melany94
05-05-2013, 11:16
рядко.
ShtrudeL
05-05-2013, 11:16
Каква информативна стойност е това за теб>?
NomNomNom
05-05-2013, 11:18
Не, не обичам, да съм гълтала 3-4 пъти през живота си, колкото да опитам :D
^ Не ве питам ей така от любопитство, ти да не си в цикъл?
ShtrudeL
05-05-2013, 11:20
^ Не ве питам ей така от любопитство, ти да не си в цикъл?
Да всъщност. ^^ Но той не влияе на настроенията ми. ^
kalpazanka
05-05-2013, 11:24
Или си търси гадже от форума :D
Не, не обичам, да съм гълтала 3-4 пъти през живота си, колкото да опитам :D
Как е на вкус?
NomNomNom
05-05-2013, 11:38
Как е на вкус?
Неприятно, още въпроси имаш ли ?
kalpazanka
05-05-2013, 11:40
Вкарваш си автогол, откровеничейки в негови теми.
NomNomNom
05-05-2013, 11:41
Вкарваш си автогол, откровеничейки в негови теми.
Апф, не съобразих
Не се заяждам,просто ми е любопитно.Днес не ми е до смях...Почина както знаете Чочо!Бог да го прости!Поклон!
ако го тъпчеш с ягодки, сладките рецептори на езика ти ше се отворят за нови изживявания
NomNomNom
05-05-2013, 11:46
Не се заяждам,просто ми е любопитно.Днес не ми е до смях...Почина както знаете Чочо!Бог да го прости!Поклон!
Като нямаш други роднини, които са в нормални отношения с теб, нормално да мрънкаш за непознати
Като нямаш други роднини, които са в нормални отношения с теб, нормално да мрънкаш за непознати
Не е мрънкане,а почит към един голям наш актьор!Хайде поне днес да не се заяждаме?!
Mary_Jane_69
05-05-2013, 16:25
Или си търси гадже от форума :D
тва ще да е хахахаа : )
Точно гадже ще си търся .. :D търся някое курвенце да ми излиже ташките :)
marin_9867
05-05-2013, 18:31
Гълтам.
То пък ти ако не гълташ удар ще хване :Д И до автора ако имаш някви други въпроси пиши и на Л.С Тя щи отговори със 100% точност :D
pifiella
05-05-2013, 18:45
Понякога се чудя да не би Рабалка да е Александра_93.Помните ли я? :D
kalpazanka
05-05-2013, 18:47
Аз я помня.
KokoDjambo
05-05-2013, 19:01
Дайте ми скаипа на Alexandra-93!Spirint back май я беше ебал ама не се вясва нещо.А тя защо не влиза Сашката?
prosto_chovek
05-05-2013, 19:05
Не е невъзможно.
А тя защо не влиза Сашката?
Щот е мн заета предполагам.
Pedigree
05-05-2013, 21:28
ако го тъпчеш с ягодки, сладките рецептори на езика ти ше се отворят за нови изживявания
В пъпеша е истината. После става сладко като кремче.
Когато ми свърши в устата да.
Въпроса беше зададен към женската аудитория :*
MaLyKoLiU
05-06-2013, 13:10
Винаги.
Въпроса беше зададен към женската аудитория :*
:* :* :* :* :* :* :*
ok honey :lol:
btw по темата не гълтам
Принципно нямам против,но не го правя винаги.
ireallyloveu
05-06-2013, 20:21
Само един път съм пробвала.
И предполагам не ти е харесало..?
poison in mind
05-06-2013, 21:11
Самият въпрос:"Гълташ ли"? ,е отнесен с не уважение към ЖЕНАТА! Превръщате нещо толкова значимо като секса в извратения! Не се замисляте,че именно дискретността и еротичният подход са ключа към една запомняща се интимна нощ(ден)!
ireallyloveu
05-07-2013, 08:41
Не, всъщност, нямам какво да кажа, нито ми е харесало, нито пък да се отвратя. Бих го направила единствено за момчето и ако съм напълно сигурна в него, а не на някой просто ей така :)
Самият въпрос:"Гълташ ли"? ,е отнесен с не уважение към ЖЕНАТА! ...
Е,недей така,де.А как да се зададе въпросът?Ти как би го задала?
ShtrudeL
05-07-2013, 13:18
Самият въпрос:"Гълташ ли"? ,е отнесен с не уважение към ЖЕНАТА! Превръщате нещо толкова значимо като секса в извратения! Не се замисляте,че именно дискретността и еротичният подход са ключа към една запомняща се интимна нощ(ден)!
До някъде те разбирам. И мен ме дразни, макар че не го смятам за извращение.. 8-) Но да.. не обичам да се говори за секса по тоя начин.. :3 Аз мога да правя и мега 'унизителните' неща (примерно), ама не искам да се говори за това.. особено с неподходящи думички.. 8-)
В случая, в темата просто е питано направо.. а и не виждам как по друг начин ще се пита де..
Друг е въпроса, че я смятам за тъпа.. 8-) I mean.. по-добре би било да се пита дали е 'правилно' или не, от колкото дали го правиш.. :3
имате сгрешено възприемане на нещата
това е форум, обществено споделено мнение, без нужда за познаването на някой като човек...как може да ви притеснява мнението на виртуална личност...приемете го като статистика...
poison in mind
05-07-2013, 19:39
хахахах! Явно съм с мислене на прикрито извратена монахиня! След "гълтането"задължително да си изповядате греховните устни със смирена и покайваща се изповед!:)
poison in mind
05-07-2013, 19:48
[QUOTE=AliceSw;10688331]имате сгрешено възприемане на нещата
това е форум, обществено споделено мнение, без нужда за познаването на някой като човек...как може да ви притеснява мнението на виртуална личност...приемете го като статистика...[/QUOT
Статистика,в която има участници,които влизат в пряк диалог по между си! Тоест това са мнения,които се четат, не са просто растяща бройка изкази на криещи се зад лъжлива самоличност хора! Добре е да се случват именно диалозите,но във възпитаната им форма!
Ей туука яко лизачи да се харесат на форумните диви...Ама преди това яж лимон, за да ти стане грапав езика! :D
хахахах! Явно съм с мислене на прикрито извратена монахиня! След "гълтането"задължително да си изповядате греховните устни със смирена и покайваща се изповед!:)
Стига глупости,всички го правят.Просто трябва повече хигиена за устата след това,а не както някои хора от форума на които им остава мазно след гълтането :)
Ей туука яко лизачи да се харесат на форумните диви...Ама преди това яж лимон, за да ти стане грапав езика! :D
Нужно ли е това?Може и с езика в контакта..мился,че пак ще стане грапав :)
poison in mind
05-07-2013, 21:03
Може би ако беше конкурс за красота,бих се трогнала да се харесам! Лимоните ги ям за омекотяване на езика,че от много "гълтане" ,шипове ми излезнаха и сега съм с доживотна присъда "не гълтаща " поради 100% опасност от разкъсвания! :)
пробвала съм, не е най-приятното нещо, което съм опитвала..
KostenurkataSpindi
05-09-2013, 14:21
Мойта гълта ама го меша с лютеница да убие фкусъ
nansi_2005
05-09-2013, 16:49
По-скоро въпроса трябва да е ... какво не ви харесва в гълтатнето ? Факта че гълтане на мъжа, консистенцията , вкусът топлата течност или ..... ?
KostenurkataSpindi
05-09-2013, 16:56
Мен мойта ми вика много ми е вкусно
ShtrudeL
05-09-2013, 17:19
консистенцията , вкусът топлата течност
yeah
но определено не опира до ъъ гнусливост
Jus7Smil3Back
05-10-2013, 18:34
Tова беше едно от най-тъпите недообмислени изказвания които съм виждал във форума.. Не знаех, че за да ти е станало тъжно за някой страхотен български актьор, трябва да нямаш роднини о.О
Аман от лигави принцеси като теб..
moimoimoi
05-10-2013, 20:13
момичета..................а гълтате ли когато правите тройка с две момчета?
ShtrudeL
05-10-2013, 20:16
момичета..................а гълтате ли когато правите тройка с две момчета?
Всеки ден правя тройки и си пречиствам организма с лечебната ви течност. Както и всяка уважаваща себе си форонна женска тук.
moimoimoi
05-10-2013, 20:22
Всеки ден правя тройки и си пречиствам организма с лечебната ви течност. Както и всяка уважаваща себе си форонна женска тук.
е като нямаш опит в тройките що се напъваш да отговаряш?
ShtrudeL
05-10-2013, 20:28
е като нямаш опит в тройките що се напъваш да отговаряш?
щото мога?
ShtrudeL
05-10-2013, 20:31
Ако искаш ще ти дам от мойта щи действа и релаксиращо : )
от личен опит ли го казваш?
looney tunes
05-10-2013, 20:35
Значи тва момчетата сте пълни гнусари. И да гълтаме (поне аз, а и всяко уважаващо себе си момиче) го правя за човека, за който има смисъл да го правя....
Mitizaro
05-10-2013, 20:55
Винаги са ми казвали, че ми е вкусна..
.. плодове и зеленчуци FTW!
stOlen``EyEs
05-10-2013, 22:43
Правила съм го, но броени пъти.
Mitizaro
05-11-2013, 16:35
Да и много ми харесва :)
Е, това е - искренна и мноо готина мацка! Евала!
ъм... има ли изобщо още мадами, които НЕ гълтат?!?
2013-та, ало-о-о....
ireallyloveu
05-11-2013, 23:52
И да гълтаме (поне аз, а и всяко уважаващо себе си момиче) го правя за човека, за който има смисъл да го правя....
напълно съгласна ...
poison in mind
05-12-2013, 20:01
Tова беше едно от най-тъпите недообмислени изказвания които съм виждал във форума.. Не знаех, че за да ти е станало тъжно за някой страхотен български актьор, трябва да нямаш роднини о.О
Аман от лигави принцеси като теб..
...да беше глупав-разбирам! Но ти просто не си дорасъл,за да разбереш какво казвам!!!!!!
SweetZombie
05-12-2013, 20:04
Случвало се е, но предпочитам да не гълтам :D :D
гълтаме (поне аз, а и всяко уважаващо себе си момиче)
Това звучи толкова... ужасно грешно :?
DownloadVirus
05-12-2013, 20:50
ъм... има ли изобщо още мадами, които НЕ гълтат?!?
2013-та, ало-о-о....
Много ясно,че да.Както има такива,които не правят свирки анален и всякакви други от - до.
УУУжас НЕ!
А и никой мъж не заслужава да му е толкова яко!
prosto_chovek
05-12-2013, 21:25
Давам ви само този линк, за да разпаля страстите в темата. (http://www.dnes.bg/health/2012/10/18/spermata-sydyrja-hormoni-podobriavashti-nastroenieto.170895)
ShtrudeL
05-12-2013, 21:27
Давам ви само този линк, за да разпаля страстите в темата. (http://www.dnes.bg/health/2012/10/18/spermata-sydyrja-hormoni-podobriavashti-nastroenieto.170895)
глупости ^^
prosto_chovek
05-12-2013, 21:27
Не разбирам, щруди, вярвам на това, което съм прочел само.
Jus7Smil3Back
05-12-2013, 21:37
...да беше глупав-разбирам! Но ти просто не си дорасъл,за да разбереш какво казвам!!!!!!
:Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни
УУУжас НЕ!
А и никой мъж не заслужава да му е толкова яко!
Защо?
poison in mind
05-13-2013, 20:41
:Д Много добре разбирам какво искаш да кажеш и в случая май ти не си дорасла ... Знаеш, че като го направиш, ще зарадваш момчето до теб, ако това не е достатъчно за теб почваш да си измисляш някакви оправдания от сорта - "унизително е", "гнусно е" и тем подобни
Елементарни опити за разсъждения! Дори няма смисъл да ти отговарям!
poison in mind
05-13-2013, 20:46
лапай го целия с ташаците и гълтай бе хахахах
Явно си голям мераклия,а освен това си и ненаситен! Махаш си чрез елементарна операция плаващите ребра и си го налапай, барабар с яйчицата! Тогава колкото си пуснеш,толкова ще гълташ!
firerose
05-13-2013, 23:17
Абе гултайте бе то полезно :D хахах
sebastiqnito
05-14-2013, 07:59
mi az da vi kaja mamche sam na 25 I obojavam da mi galtat.....trqbva da vi priznaq, che tova za men varhovno izpitvane oshte poveche ako go pravi nqkoi blizak I legnal na sarceto ti chovek e ......
Ей боклук ако реша да те намеря, ще го направя после ще ти пусна коршум в главата и никой няма да разбере не си ли наясно ? или искаш да разбереш ?
Внимавай като си играеш с пистолета да не се гръмнеш само,че няма да разбереш изобщо какво е станало :)
Аз си играя само с пениса си,а ти с пистолета,поне го измивай след това от лайната... :)
ShtrudeL
05-14-2013, 13:36
Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
minchorna
05-14-2013, 13:38
Аз не го мисля за унизително или гнусно и ми е хубаво, ако на човека до мен му е хубаво, но въпреки това ще се обидя ако ми кажат 'духай', 'искам да ми направиш свирка/да ми лапаш' или нещо такова. Трябва някакво отношение ебати..
Като цяло изобщо не ми е готино да водя разговори за това, предпочитам действия/намеци.
Мхм.Лекичко да й наклониш глава надолу..с пръст да й погалиш устните и да й дадеш да го оближе,за да се досети и т.н
Или да я обърнеш с главата надолу и да я държиш за краката и т.н. :lol:
^ :D:D
Баси няк'ва картинка на някъв лилипут, дето си го провесил като парцал надолу с главата и му го даваш от засилка :D
Трябва да спра хентая ... :D
Не се налага да го чистя от нищо щото стрелям отдалече .. друг е въпроса че ако искам ще те пречукам и в белия дом да си без никой да разбере.. тогава после преди да те закопаят ще ти чистят лайната от гащите щот ще си се насрал само ако знаеш че искам да те намеря : )
ХАХАХ Малък лайнар.Ще ми духаш,после ще те еба в малкия,но с широка халка гъз!Педалче!Внимавай аз да не те убия и заровя някъде,че да не омирисваш земята с лайна! :)
Аз си мислех за:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d3/Newtons_cradle_animation_book_2.gif
Айде,де путко!Ела!В Пловдив живея,район 'Тракия' съм.Заповядай,но да знаеш дойдеш ли връщане назад няма,ще ти счупя всички кости...всичко!Чакам те!Пиши на лично кога ще дойдеш,ще ти дам инструкции къде да се видим!Малко педалче! :)
https://i.chzbgr.com/maxW500/7061257984/h616D6FFA/
melany94
05-14-2013, 14:47
ебати филмарите
Ей боклук не ми давай измислени адреси бе насран .. както ти казах още утре мога да ти открия точния адрес живей в заблуда, и като те намеря спираш да живееш бъди сигурен сега си прекарай последния ден живот в форума : ) а може и повече имаш време живот точно когато аз реша да ти го спра : )
Путко,не се притеснявай,няма нищо фалшиво,чакам те,когато искаш идвай,ще те смачкам,боклук вмирисан!Ще ти завра пистолета в устата,ще те накарам да го изядеш!
xXxAngerfisTxXx
05-14-2013, 15:04
с пистолети се заплашват :lol: никой нищо няма да напрай, аз съм сиг :lol:
Смях в залата.
Пичът дето ревеше, че животът нема смисъл, шот' се бачка за 400 кинта се псува с тоя, дето пуска темички за къвто вид секс се сети и чака някоя мацка да отговори, та да я поразпита как е, що е, би ли пробвала. И тук таме за някой друг малко храна.
А навън пекна слънце.
ShtrudeL
05-14-2013, 17:23
looser0 и Duhast получават 5 дневна екскурзия в 5 звезден паралелен форум, в който ще си прекарат по-добре.
looser0 и Duhast получават 5 дневна екскурзия в 5 звезден паралелен форум, в който ще си прекарат по-добре.
Малко им е, дайте им повече време за почивка :) нека си изкарат добре двамата...
И м/у малко по строги бъдете...
Гълтам.... само да попитам, къде отиде оная тема дето се задаваха въпроси.. нещо от сорта на "на стола е..."
minchorna
05-14-2013, 17:44
Вземи направи същото и с тоя носферату,че ни писна вече.
freakydeakymonster
05-14-2013, 18:39
Статистика ли правиш ?
poison in mind
05-15-2013, 08:12
https://i.chzbgr.com/maxW500/7061257984/h616D6FFA/
къртиш :))))))))))))) Забавна беседа! На едно мнение сме! Може ли една пуканка!?
poison in mind
05-15-2013, 08:20
Ей боклук ако реша да те намеря, ще го направя после ще ти пусна коршум в главата и никой няма да разбере не си ли наясно ? или искаш да разбереш ?
Определено си едно малко цинично гаменче,чиито разум е пропит с агресия ! Не заслужаваш ничие внимание и Duhast,не трябваше да влиза в роля,за да ти синхронизира на слабата нервна система!
Определено си едно малко цинично гаменче,чиито разум е пропит с агресия ! Не заслужаваш ничие внимание и Duhast,не трябваше да влиза в роля,за да ти синхронизира на слабата нервна система!
Той Duhast е в роля много преди looser0 да го захапе.
poison in mind
05-15-2013, 18:31
Той Duhast е в роля много преди looser0 да го захапе.
Именно в РОЛЯ!!!!!!!!!!!!
edDinstVenNa
05-15-2013, 19:59
по гнусно нещо от това няма :D
kingofhaters_
05-15-2013, 20:10
Всеки път когато пия вода.
Да, нямам против, но не го правя всеки път, според зависи от настроението е.
kaRamella
05-29-2013, 16:30
Ми на мен не ми е неприятно, явно спермата му е кофти.
firerose
05-30-2013, 02:08
Ми на мен не ми е неприятно, явно спермата му е кофти.
Какво ще рече кофти сперма? Мойта е бутилирана в Германия с Американско качество годност до 2070 г. :D
kaRamella
05-30-2013, 13:20
Аве чувала съм че на различните мъже им е различна спермата, т.е. не винаги е с един и същ вкус, та вероятно е попаднала на гадна .