PDA

View Full Version : Имам въпрос.

N3v3Rm0r3
05-05-2013, 20:16
Добър вечер на всички. :) С приятелката ми водим полов живот от няколко месеца,обаче тя на свършва.Знам,че не всяка жена може да свършва,обаче бих искал да направя всичко,за да свърши.Важно е за мен тя да е добре.Та нека премина към въпроса направо.Опитваме различни неща и тя казва,че ѝ е много хубаво,но не може просто.Усеща го като се едно и се пишка или нещо такова.Случва ли се на някой от тук ? Как мога да я накарам да свърши ? Благодаря ви за отделеното време.

ShtrudeL
05-05-2013, 20:20
Сладко.
Не го мислете толкова и не се фокусирайте толкова върху това, защото още повече няма да се получава.
И аз не съм, ама не е болка за умиране.

sword
05-05-2013, 20:21
Всичко идва от факта, че се притеснява да не се напикае, за тая цел и кажи да се отпусне и да не задържа нищо.
Пък и да се изпусне не го взимай навътре, важното е мацката да се почувства освежена.

пп: сичко тва съм го преживяла :д

yoooni
05-05-2013, 20:33
и аз също не мога да свърша.. не е толкова фрапиращо ..... поне при орален секс свършва ли?? или не сте пробвали ?

N3v3Rm0r3
05-05-2013, 20:35
Опитвали сме и със пръст и с език,не се получава.Казва,че усеща ,че е близо и ѝ е много хубаво,но не става.

prosto_chovek
05-05-2013, 20:42
А може:
- Отскоро да прави секс, още да не се е отпуснала;
- Наистина да се притеснява да не се изпусне, кажи й, че няма страшно, просто да се отдаде на каквото и да става;
- Да ви липсва качествена любовна игра;
Много причини, не мисля, че някой тук е гадател и може да ти даде решение, пък ако дойде да реши проблема вместо теб, ще задаваш разочаровани въпроси в по - горния раздел.

draid
05-05-2013, 20:43
Ооо това дето се чувства, че ще се напикае и се стиска, сама си прави проблеми. Кажи и да се отпусне и да не го мисли, защото в противен случай тя започва само да се стяга.

yoooni
05-05-2013, 21:12
пробвайте с нещо алкохолно (целта е просто да се отпусне малко по този начин, не да се отрязва жестоко) .. може би така няма да мисли само за това, че ТРЯБВА да свърши и ще се отдаде повече на усещанията и удоволствието ;)

AngelAntichrist
05-05-2013, 22:10
Марихуана, упражненията на Кегел, вибриращ пръстен, релефни презервативи са неща, които могат да помогнат...

НО, ако тя не знае какво й доставя удоволствие няма как да стане работата. Затова я остави да изпробва, каквото поиска в сексът с теб и да "води" - ще й дойде инстинктивно - трябва да намери темпо, което й харесва и до къде точно иска да прониква пениса. Може и да я гледаш как мастурбира, за да видиш какво конкретно като техника й харесва.
Също така можеш да изпробваш различни орални техники.
Питай я какво я възбужда - може да е визуалното, може словесното, докосвания...И го прави.

На мен наистина ми харесваше сексът, когато започнах, но беше като да седна на колело за пръв път - знаех, че искам да карам, но не знаех как. В крайна сметка от инат просто завъртях педалите. След шест месеца дразнене просто здраво си хванах партньорът и се довърших, нещо като изнасилване, предполагам, хаха. Та, няма да стане на вторият път, но с желание и експериментиране ще стане, стига да е напълно отпусната.

Fisherman
05-05-2013, 22:14
ако приятелката ти е в началото на пубертета няма как да свърши,като е още недоразвита лоолололоол

AngelAntichrist
05-05-2013, 22:16
И само да допълня, че любовната игра не започва тогава, когато се съблечете и я дразниш тялом. Не, любовната игра е предимно в главата и започва още там, докато си седите в кафето около хората и ти й шепнеш в ушенцето как ще й го вкараш до край, и си мушнеш ръката между краката й...

nosferatu23
05-06-2013, 03:09
Добър вечер на всички. :) С приятелката ми водим полов живот от няколко месеца,обаче тя на свършва.Знам,че не всяка жена може да свършва,обаче бих искал да направя всичко,за да свърши.Важно е за мен тя да е добре.Та нека премина към въпроса направо.Опитваме различни неща и тя казва,че ѝ е много хубаво,но не може просто.Усеща го като се едно и се пишка или нещо такова.Случва ли се на някой от тук ? Как мога да я накарам да свърши ? Благодаря ви за отделеното време.

Случва се да , ама добре ве лек , сериозно , очакваш ли някой да си издаде тайните :?: Тва е като авто монтьор да ти издаде тайните си на занаята безплатно , нали после ще му изкопираш бизнеса :?: Идваш и искаш някой да ти кажа техники , знаеш ли колко четива има , фащай и чети. Ако все пак не успееш , дай аз ше я свърша вместо теб , да се изкефи момичето малко , не да и е тъпо ол да тайм. Успех ;)

Violenza
05-06-2013, 05:57
Много жени сме минали през такъв период, спокойно. Банално, но истина - трябва да се отпусне напълно пред теб. Дори и да си мисли, че сега е така, явно не е. Не го мислете толкова, с времето ще стане.