View Full Version : какво става ?
От една седмица насам се чудя и се опитвам да обмисля всички възможни причини и реших да ви споделя проблема си.. С приятелят ми сме заедно от половин година вече и всъщност той беше девствен като тръгнахме, т.е. аз му бях първата.. но това не беше никакъв проблем, защото той не се срамуваше и не се притесняваше (може би първия път, но съвсем малко и от тогава, няма никакъв проблем с притеснения и т.н) всичко беше супер.. замина за Италия за 2 седмици и като се прибра в един ден го направихме около 4 пъти.. после 2 дни някъде почивахме ии напоследък не може да го надърви както трябва.. като започнем да правим нещо отначало го стимулирам ръчно, с уста и той се възбуди достатъчно, но в момента в който влезе в мен и някакси нещата замират... и не става ;х не знам какъв е проблема.. аз по принцип съм доста тесна отдолу, но досега не е имало такъв проблем.. според вас каква може да е причината за това?
Него попита ли го ? Може да са много нещата, най-вероятно е от това, че акъла не му е на място в тоя момент. Поговорете.
но при свирката нямаше проблем.. свърши за отрицателно време ;х .. поговорихме и каза, че няма никакъв проблем, че и той го иска много .. отначало ми каза, че съм се стегнала, но после провери с ръка и всъщност нямаше нищо такова... :х може би не го възбуждам вече ?? или не знам ..
Ама ти си го свършила със свирка и после за втори път му е омекнал или ? Ако е така просто му дай повечко време. Надали не го възбуждаш щом иска да прави секс с теб и свършва лесно.
Ние няма как да знаем.. поговори си с него.
AngelAntichrist
05-05-2013, 23:08
Италианките са много красиви и страстни жени, едва ли му го дървиш след сексът с тях.
NomNomNom
05-05-2013, 23:25
След 1-2 месеца най-късно ще разбереш, или ще се влоши, или ще е окей.
Violenza
05-06-2013, 06:03
Защо не пробвате да правите директно секс? Може да му е просто период.
Защо не пробвате да правите директно секс? Може да му е просто период.
ще опитам и ако продължава да е така... не знам какво ще правя :х говоря си с него, но той казва, че няма представа защо се получава така .. затова реших да попитам вас, въпреки че сте прави, че вие няма как да знаете :)
Ама ти си го свършила със свирка и после за втори път му е омекнал или ?
не за втори път, а на другия ден и на следващия, и на по-следващия :х
Ми случва се бе не е в настроение явно тея дни и тва е . Питай го него