Влез

View Full Version : Как да премахнете пъпките!

Krisitoskika
05-06-2013, 18:55
Здравейте! Аз съм на 14 години и имах сериозни проблеми с пъпките. От година нямах време да се погрижа за себе си и в крайна сметка намерих! Преди 3 месеца пробвах различни мазила, но нищо не подейства ... също така НИКОГА не използвайте четки за лице, може да има четки за крака, обувки, ръце, но за лице няма или поне не действат ;)
Случайно си взех крем "Здраве лека формула" мога да ви гарантирам, че действа.
Преди месец го препоръчах на братовчедка си която е на 20 години която има доста пъпки и на 8 мой приятелки! Вчера всички ми благодариха, тъй като имаше ефект от крема.
А сега по същество!
Отивате и си взимате от магазина един гел за лице или сапун "Бочко" за да хедратира кожата. С едно от двете си миете лицето всяка сутрин и вечер! След това си купувате една маска за лице по ваш избор, която да ползвате един път в седмицата! НЕ си взимайте маска за лице с хума , защото тя изсушава кожата и ще бъде лошо тъй като и крема е със същото действие, все пак крема съдържа цинков оксид. Накрая си купувате крема "Здраве" с лека формула.
Гарантирам, че ще ви помогне! ;)
ВАЖНО!!! - не слагайте от крема по цялото лице в противен случай кожата може да започне да се бели! Слагайте само върху пъпките да постой един час и след това размазвайте по цялото лице. Слагайте крема от два до три пъти на ден! Три седмици по късно започвайте да използвате след крема овлажнител за лице! Дано след месец, два да има резултат! <3

strawberry88
05-07-2013, 09:51
Пълни глупости.

girlwithblueeyes
05-07-2013, 09:55
Въх айде няма нужда от продуктово позициониране:D
И това което си написала са простотии от класа

strawberry88
05-07-2013, 09:57
Да, голяма реклама направи. :D

Hayashi
05-07-2013, 10:23
Овлажняващ крем трябва да се ползва ВСЕКИ ден. Особено след издушаващи продукти. Иначе смисъла се губи.

Melanie
05-07-2013, 11:26
Ако си сложиш крем на самата пъпка и след час го размажеш по цялото лице няма ли да разнесеш бактериите?