Влез

View Full Version : Коментарииииииии

tweettty
05-07-2013, 10:49
Какво мислите за тридневните диети? Може ли да се свалят наистина килограми с тях? Вреди ли на здравето? Задължително ли е да се изпълнява стриктно, за има ефект (ако има изобщо)?

BonnieandClyde666
05-07-2013, 11:43
Абе, вие, кви сте? Прости, тъпи, малоумни, неграмотни...? Или просто падате от Марс???

tweettty
05-07-2013, 12:10
Това не е отговор дори и на един от въпросите ми

kitty02
05-07-2013, 12:12
Абе, вие, кви сте? Прости, тъпи, малоумни, неграмотни...? Или просто падате от Марс???
Не със лошо, де.
@tweettty, след 3 дневната диета се вижда резултат, малко или много. Но ако продължаваш да се храниш както си се хранила преди диетата ще си върнеш килограмите обратно. :)

Schtefito
05-07-2013, 13:24
А бе какви резултати за 3 дни? Я помислете малко! Най-много да свалите нещо от задържаната до момента вода. Гладът, карането на вода/чай и ябълки не е полезно. Само ще си докарате някой проблем със стомаха.

marilyn
05-07-2013, 15:22
А бе какви резултати за 3 дни? Я помислете малко! Най-много да свалите нещо от задържаната до момента вода. Гладът, карането на вода/чай и ябълки не е полезно. Само ще си докарате някой проблем със стомаха.

++++++++

Не става така да се отслабва, ако искаш да сваляш килограми- направи си режим, спортувай, храни се балансирано. С глад и мъчителни диети, в тия години.. не става. От опит говоря.

Deni_028
05-07-2013, 16:30
Не мисля, че изобщо е възможно да отслабнеш за три дни.

myfavouriteseason
05-07-2013, 17:38
Отслабва се с правилен режим, НЕ ДИЕТА, а здравословно хранене и постоянство. Храня се здравословно от година - две и чак сега ми се изглади кожата и започна да има хубав ефект. Хубавите неща стават бавно с труд.

tonssy
05-07-2013, 17:47
Не мисля, че изобщо е възможно да отслабнеш за три дни.

Възможно е, но както казаха по-горе - това ще е изхвърлена вода, а не мазнини...

Няма ли да разберете най-сетне, че не се отслабва трайно за 3 дни, за 1 седмица, за 1 месец?! Иска се постоянство; здравословното хранене и тренировките трябва да станат част от ежедневието ви.

myfavouriteseason
05-07-2013, 17:50
Възможно е, но както казаха по-горе - това ще е изхвърлена вода, а не мазнини...

Няма ли да разберете най-сетне, че не се отслабва трайно за 3 дни, за 1 седмица, за 1 месец?! Иска се постоянство; здравословното хранене и тренировките трябва да станат част от ежедневието ви.

Точно това се опитвах да обясня! Подкрепям! Това е правилният начин!