View Full Version : Проблем с пени*а при секс
GodIsMyDiJey
05-08-2013, 10:40
Схемата е следната - като съм от горе или някоя друга поза всичко е точно, но сменим ли се с приятелката ми усещам нещо кофти.
Като тръгне да си го вкарва ,съответно да сяда ( да си го набива или както искате го разбирайте ) все 1 ми дърпа кожата от главичката на пениса надоло, и боли супер мн.. усещам едно такова опъване, после ме боли и трябва да си взема 2-3 дена почивка..
По принцип си е влажна, възбудена, всичко както трябва.. веднага се завъртаме, но всеки път е така..
Помагайте :)
seek&destroy
05-08-2013, 10:58
Не се срамувай от пениса си, не е лоша дума, пиши го като хората.
Късо гемче.
Гледай да имаш достатъчно смазка и можеш да го държиш с ръка докато влезе по-голямата част от пениса.
И като мастурбираш ли имаш същия проблем?
GodIsMyDiJey
05-08-2013, 11:05
Късо гемче.
Гледай да имаш достатъчно смазка и можеш да го държиш с ръка докато влезе по-голямата част от пениса.
И като мастурбираш ли имаш същия проблем?
При свирка/чикия/останалите пози нямам проблеми, имам чуството, че като седне от горе и мн рязко го вкарва първите няколко пъти, докато нали се разшири вагината както трябва..
Направо все 1 ми се отлепя кожата, такова е усещането..
Ако е до конкретната поза, просто го карайте по бавно от начало. Може и ъгълът да не е окей.
GodIsMyDiJey
05-08-2013, 11:12
Ако е до конкретната поза, просто го карайте по бавно от начало. Може и ъгълът да не е окей.
Не знам, мисля че ми се протрива главичката по краищата.. нямам нито зачервяване нито рана, нищо, но боли
Виж темата за късо гемче ...
GodIsMyDiJey
05-08-2013, 18:31
какво късо гемче като това се получава, когато тя е от горе ?
prosto_chovek
05-08-2013, 19:00
Понякога се получава така, че при определени пози кура* ти не се чувства добре. Възможни са два основни случая - късо гемче или нещо не правите като хората.