View Full Version : Дали е нормално?
Здравейте, значи имам един малък проблем, който все не ми дава мира. Та.... работата е там, че съм почти на 20, а съм девствен. На всичкото отгоре, дори не съм изпитвал удоволствието от целувка. Не че е болка за умиране, ама не би трябвало да е така. Общителен съм, на моменти даже и малко в повечко. Лесно се сприятелявам, общувам без проблеми, ама нещо все не се получава с момичетата. Естествено, за това не съм казал дори на най- добрите си приятели. Дори може и леко да прекалявам с историите, но както и да е..... Някак си не си представям, че само аз от цялата компания ще съм в това положение, нали разбирате. Не че е най- важното, но не съм някакъв отвратителен тип :D Спортувам, имам прилично тяло, спазвам хигиена, абе всичко което си е нормално. Дайте някакъв съвет, вече не зам какво да правя. Уж всичко било с времето си, ама то на това сега ме у времето.... така де :)
Не си изпитвал удоволствие от целувка? на тебе изобщо прави ли ти се секс? ако, да, ходи повече по някакви дискотеки на някакви купони с приятели и там се забий с някоя, не е сложно. бъди уверен. ако си скучен, и просто искаш да изчукаш някоя, не бъди себе си, малко повече алкохол за отскок, и така.
Най-вероятно не си си го поискал. Пробвай по-настоятелно и, ако всичко ти е 6, ще ти се получи. Не чакай другата страна много-много.
ами какво да ви кажа, искам секс.... о дааа, но искам и любов, като че ли повече. Постоянно ходя по дискотеки, особено откакто съм в студентски град, компанията ми си я бива, все пичове. Но като че ли нямам усещане кога работата е на чалъм. Няколко пъти се пробвах по- настойчиво, но ме отрязваха всеки път. А боже господи колко харесвам жените... :D
Ми продължавай. с практика ще започнеш да ги разбираш нещата. проба-грешка и така. само гледай това да не ти смачка самочувствието, ако има такова де, ако няма се прави, че има.
а и моите съвети не знам дали много ще ти помогнат, ако търсиш любовта лол, но за секс за една вечер, би трябвало да помогнат.
в общи линии и секс за една вечер става :D то другото ще си дойде. А за самочувствието- имо го и още как. Но пък от друга страна си мисля, че не е най- готиното нещо първият ми път да е с някоя курва. Така де, все пак си мисля че и съм малко романтичен, ама като се сетя в момента за какво си мисля.... може и да се бъркам.
Е не е задължително да е курва, и ако си мислиш, че след това много ще ти пука, се лъжеш.
може и да си прав, ама кажи нещо за подхода, как да разбера може да стане нещо, знам ли. Примерно в дискотеката какво да правя, на чат във фацето. Аз примерно като сме на диско- еми данся, пиивам, кавото се прави, но рядко се случва да заговоря някой и тн. Имам в предвид, как да показвам на мацките, че ги искам.
prosto_chovek
05-08-2013, 18:01
Еми, като ходиш по дискотеки, бъди готин и имай предвид, че около 40% от момичетата отиват с тази цел там. Пиеш малко повече, харесваш си няколко и пробваш, с която стане. Малко тъпа работа, ама може и да ти реши проблема. Бъди малко нахален, сигурно в момента, в който си помислиш, че не върви на добре, се отказваш.
prosto_chovek
05-08-2013, 18:02
Другото е да си чак толкова "общителен", че да те имат за клоун.
Еми, като ходиш по дискотеки, бъди готин и имай предвид, че около 40% от момичетата отиват с тази цел там. Пиеш малко повече, харесваш си няколко и пробваш, с която стане. Малко тъпа работа, ама може и да ти реши проблема. Бъди малко нахален, сигурно в момента, в който си помислиш, че не върви на добре, се отказваш.
Е да естествено, ако не ми отговори- оставям я намира.
KostenurkataSpindi
05-09-2013, 22:36
Само по дискотеките ли има момичета.Всички друсани и пияни 90% са с приятелите щот не могат да си платят и входа..И не разбрахте ли момчето иска и любов а не само да чука в дискотеката ли ще намери любов?
Muaythaifighter
05-09-2013, 23:49
Здравейте, значи имам един малък проблем, който все не ми дава мира. Та.... работата е там, че съм почти на 20, а съм девствен. На всичкото отгоре, дори не съм изпитвал удоволствието от целувка. Не че е болка за умиране, ама не би трябвало да е така. Общителен съм, на моменти даже и малко в повечко. Лесно се сприятелявам, общувам без проблеми, ама нещо все не се получава с момичетата. Естествено, за това не съм казал дори на най- добрите си приятели. Дори може и леко да прекалявам с историите, но както и да е..... Някак си не си представям, че само аз от цялата компания ще съм в това положение, нали разбирате. Не че е най- важното, но не съм някакъв отвратителен тип :D Спортувам, имам прилично тяло, спазвам хигиена, абе всичко което си е нормално. Дайте някакъв съвет, вече не зам какво да правя. Уж всичко било с времето си, ама то на това сега ме у времето.... така де :)
Така ,маняче .Проблема идва от тва, че тряя си промениш поведението, просто ако в компанията излизате с момичета , гледай да не та ебе кво мислят те , говори с тях , закачай ги.
prosto_chovek
05-10-2013, 07:19
Е да естествено, ако не ми отговори- оставям я намира.
Друг тип мъже, които жените отбягват, са прекалено културните и съобразителни, които не се борят и приемат всичко.
bbrillliantt
05-10-2013, 08:24
Ако искаш само секс за една нощ, с каквото впечатление останах - навсякъде можеш да намериш такъв тип жена. Виж, ако търсиш любов - няма да стане с наперено самочувствие и с реплики като "Да, и за една нощ става, но искам секс". Любовта е нещо сложно, тя трябва да се зароди, пък секса е нещо лесно, кажи речи и сам човек може. Секса не ти дава любов, не те прави щастлив - просто те задоволява. Относно целувката - като гледам какво си писал някак не личи да не си се целувал. Ако искаш остави скайп или фейсбук, ще ми е приятно да попишем, пък може да ти дам и някой друг съвет, стига да искаш :)
"Ако искаш само секс за една нощ, с каквото впечатление останах - навсякъде можеш да намериш такъв тип жена. Виж, ако търсиш любов - няма да стане с наперено самочувствие и с реплики като "Да, и за една нощ става, но искам секс". Любовта е нещо сложно, тя трябва да се зароди, пък секса е нещо лесно, кажи речи и сам човек може. Секса не ти дава любов, не те прави щастлив - просто те задоволява. Относно целувката - като гледам какво си писал някак не личи да не си се целувал. Ако искаш остави скайп или фейсбук, ще ми е приятно да попишем, пък може да ти дам и някой друг съвет, стига да искаш "
see??? see?? this is how it's done :D каквото и да говорим пича изглежда интелигентен и трябва да му се помогне. Съвета който ще му дам е да не спира да търси и да пробва. Ако не стане... друга. Но гледай да не е за едната вечер, а да си струва.. лесни навсякъде има
благодаря ви за съветите :)
Ако искаш само секс наистина лесно ще "забереш " някое девойче , в дискотеките е пълно с такива и срещу почерпване и две три изречения колко е сладка ще се уреди работата . Все пак помисли дали по този начин няма да унижиш себе си , да се пренебрегнеш , като се задоволиш с нещо долнопробно .Все пак си живял 20 години без да правиш секс надали те чакат още толкова , може да се огледаш и за по-нормално момиче , с което да правиш любов и да бъдете заедно , не просто да се сношаваш с разнополови .
Ако искаш само секс наистина лесно ще "забереш " някое девойче , в дискотеките е пълно с такива и срещу почерпване и две три изречения колко е сладка ще се уреди работата . Все пак помисли дали по този начин няма да унижиш себе си , да се пренебрегнеш , като се задоволиш с нещо долнопробно .Все пак си живял 20 години без да правиш секс надали те чакат още толкова , може да се огледаш и за по-нормално момиче , с което да правиш любов и да бъдете заедно , не просто да се сношаваш с разнополови .
много ми харесва коментарът ти! Като цяло и аз съм на това мнени.
+++
PoPsiclee
05-12-2013, 16:13
Наборе ,два три купона и както казват по горе ,няма градус няма радост ,вкарай малко алкохол и все ще се намери някоя :)