Влез

View Full Version : Срещнах го в тролея

ProstoObiknovenataAz
05-09-2013, 12:22
Здравейте, аз съм Ивета на 15 години. Не съм от хората, които споделят по форуми, но желая да чуя някой съвет. :)
Миналия вторник се прибирах с тролея след среща с приятелка. Качих се най-отзад където имаше две жени и едни младеж. Та думата ми е за младежа.Стоим един до друг на ръка разстояние, а той почти само в мен гледаше. Аз малко се притесних и се озъртах наляво-надясно, щом срещнех погледа му бързах да отместя своя встрани. Нека вметна, че аз съм малко под средния ръст докато той е високичък. Изглеждаше дооста добре, много симпатичен и усмихнат.
Е, може би някъде преди втората спирка от качването ми събрах смелост и се обърнах към него с думите "Защо не гледаш така?", а той се усмихна още повече и ми отвърна, че съм била красива, което ме смути. Аз съм малко притеснителна и напълно обикновено момиче, не съм свикнала да ми качват подобни неща. Завързахме разговор криво-ляво, той все така се усмихваше и се шегуваше леко и не беше дрънкало или натегач, което ми направи огромно впечатление. Когато вече наближаваше моята спирка се поинтересувах той къде слиза, изобщо не ми се искаше да му кажа чао. А той... каза, че неговата спирка била преди три. Изпрати ме до блока ми и си говорехме още няколко минути. Останах толкова очарована от него, че си разменихме скайповете. Той също е малко притеснителен и се оказа по-голям от мен, на 17 години е.
Пишем си вече цяла седмица за какво ли не. Разговорите вървят добре, споделяме си различни неща. Не се прави на интересен, вълнува се как е минал денят ми и ме подпитва това-онова за мен, шегува се много приятно и ме закача в най-добрия смисъл. Не е от най-разговорливите изглежда и ме подтиква аз да пиша повече. Прекарваме в чата по час-два следобед или вечер.
Колебанията ми вероятно са смешни, но са си колебания . Някак ми е странно усещането с тази разлика във възрастта ни, чувствам се малко глупаво. Отделно съм напълно наясно с намеренията му и ми харесва как лека-полека вървят нещата, не е настоятелен или нахален. Предполагам, че е или с повече опит, или е по-срамежлива натура от мен. Имала съм само една връзка преди година, трая пет месеца, но момчето ме разочарова много и от тогава избягвам да мисля за гаджета. Кога ли ще ме покани да излезем, сами ли ще сме или в компания, ще ме целуне ли още тогава... Някои казват, че само леките момичета твърде бързо се сближават и тн, та не знам как е най-добре да постъпя. Ако всичко продължи така добре току виж съм започнала да мисля само за него.
Ще съм благодарна за всеки един съвет по темата и се надявам да не ме хейтвате. :)

paradosou
05-09-2013, 13:11
Някои казват, че само леките момичета твърде бързо се сближават и тн, та не знам как е най-добре да постъпя.
Ако хапнеш набързо примамливо вкусен сладолед това непременно лакома и некултурна ли те прави? :д
Не се влияй от подобни откровени глупости, светът е по-шарен отколкото си представяш. Има много момичета, които не се впускат лесно в авантюри и все пак си остават посредствени. Има и такива, които често флиртуват, но далеч не раздават вниманието си безплатно (не буквално 8-)) на всеки и по никакъв начин не можеш да ги наречеш леки.
Сладко звучи историйката. Ако не ти се чака да предложи излизане, действай първа.

kalzzz
05-09-2013, 13:23
супер готина история :) Като те извика да излезе си излез с него и ако не ти хареса няма нужда да се целунете. Да не ти пука другите какво казват, това че си излязла с него не те прави леко момиче.

marilyn
05-09-2013, 13:26
Дам, историята е сладурска. Много. Докато четох си спомних какво е да си на 15, 17... ех..

Ам покани го да се видите, сигурно ще сте сами. Не прекалявайте с писането, виждайте се често, не си пренасяйте отношенията в нета само.
Успех.

fakesmiles
05-09-2013, 16:20
И аз съм на мнение,че трябва да се видите скоро,не си губете времето с този скайп само ;д
И защо толкова често в последните теми виждам момичета да се притесняват да не изглеждат леки ако целунат някой,а уж поколението било зле :D
Явно някои ги избива на обратното

KostenurkataSpindi
05-09-2013, 17:06
Аз за тва да не се сдухвам пуших малку трифа Аз и се опарвих

psychopath
05-09-2013, 23:08
Ако хапнеш набързо примамливо вкусен сладолед това непременно лакома и некултурна ли те прави? :д

Това не прозвуча редно и подходящо за дама! ;д

ПС - хващам диабет от подобни истории, ама щом дори аз се усмихнах...смЕтай ! :Д

prosto_chovek
05-09-2013, 23:10
Търсете повече близост на живо. Оставете този интернет за когато нямате друга възможност. Виждайте се повече, общувайте повече и всичко ще си дойде на място.

paradosou
05-09-2013, 23:19
Това не прозвуча редно и подходящо за дама! ;д

ПС - хващам диабет от подобни истории, ама щом дори аз се усмихнах...смЕтай ! :Д

Ти си си диабетено човече, дано само не ме увлечеш по стъпките си ;р.

psychopath
05-09-2013, 23:29
Oooo каква си ми сладурка :*

мислех, че няма да разкриваме взаимоотношенията си във форума ;д

Muaythaifighter
05-09-2013, 23:40
Основната му цел е , че иска да ти отвори малкото путенце.

Разликата между него и мен ,е че при "джентълментите почват от по-далеч" . :)

RedArmy
05-10-2013, 07:26
Историята е красива, разтопих се :D

Според мен му дай шанс, не е задължително да се окаже тъпанар :) По принцип лесно може само от 3-4 думи и няколко погледа да се разбере каква му е целта и дали е искрен, но.. ти си момиче ;D без да ви подценявам, но вие по-трудно усещате кой ви лъже и за кого сте просто поредната бройка. И няма такова правило като "добрите момичета не се дават лесно". Не че не е така, но всичко е относително и индивидуално и зависи от това как сама усещаш нещата, най-важното е да разбереш какво представлява преди да се влюбиш.. а както разбирам при теб вече може би е малко късно. Следи всеки негов поглед, жест и дума и ще разбереш накъде клонят нещата и каква му е целта. Говорете повече, разпитвай го, но не така все едно че е на разпит, а небрежно, като подхвърляш въпросите уж случайно. Изчакай удобен момент или ти сама създай такъв и го питай дали е имал други връзки преди теб, и следи реакцията му. Но това не на първата среща естествено. Не бързай да му се разкриваш изцяло и да му показваш че си хлътнала. Успех и пиши какво е станало! :)

DENKAZ
05-10-2013, 21:30
Бахти яката история. Излезте и се вижте. И тия глупости за леките момичета са си просто глупости.