PDA

View Full Version : БАЛ-ът ??!

Lewskarche
05-10-2013, 09:26
Какво се прави на бала ? Смисъл никога не ми е било интересно да хода да гледам другите балове и сега ще завършвам и просто незнам какво да правя :D

prosto_chovek
05-10-2013, 09:28
Най - често (сега всеки ще ти каже какво е било на неговия) се събира класът в училище, крещи се, пие се от сутринта или в най - добрия случай от обяд, всеки пристига с някаква лъскава кола, после се отива на ресторант, където почти не се яде, има музика през цялото време, пие се още и оцелелите ентусиасти отиват на дискотека, за да се донапият. Най - общо казано - много пари за 24 часа цигания и алкохолизъм. Музиката най - често е чалга и няколко парчета от едно време като един неразделен клас и пак ще се срещнем след 10 години, ходят и разни цигани да свирят на място.

Lewskarche
05-10-2013, 09:46
Добре , а примерно защо е задължително да е с някаква лъскава кола. Аз живея на 2 минути от ресторанта в който ще сме и мисля да отида пеша. А и нямам дама. Това проблем ли ще бъде ? А и преди да се влезне в ресторанта , седи ли се отпред , снимаме с някой който иска с нас ли ? какво ? малко по-подробно. Иначе мерси

prosto_chovek
05-10-2013, 09:51
Изобщо не е задължително. Аз исках да отида с трактор или с москвич, ама не ми се уреди. Накрая ходих с обикновена кола, никой не усети. Снимате се много през целия ден.

vladyman
05-10-2013, 10:30
Няма "задължителни" неща относно бала. От тебе си зависи и от това доколко завършен простак си (или не си). Това дали ще дойдеш с бентли или с фиат и дали ще пиеш две бири или два литра концентрат няма по никакъв начин да подобри или влоши това как ще си прекараш. И в двете ситуации можеш да си прекараш приятно.

prosto_chovek
05-10-2013, 10:32
Точно пиянските истории правят деня грозен и цигански. На всички подобни сбирщини, на които съм бил, обикновено хората са мъртво пияни, стават глупости. Прави това, което ти харесва.

ameli
05-10-2013, 11:48
Аз пък съм поканена за дама и се чудя трябва ли да ходя там на ресторанта/хотела/дискотеката.. все пак си е среща на техния випуск, не знам мога ли да присъствам и какво трябва да правя през цялото време?

klimatronik
05-10-2013, 18:50
Какво пиене щом сме с класната... ?

Lewskarche
05-10-2013, 18:58
А тъй като живея на 2 мин от ресторанта , мога ли да отида пеша или няма да е удачно ?

klimatronik
05-10-2013, 19:01
А тъй като живея на 2 мин от ресторанта , мога ли да отида пеша или няма да е удачно ?
ако нямате пари...

prosto_chovek
05-10-2013, 19:48
Какво пиене щом сме с класната... ?

Че какво ти пречи класната?

klimatronik
05-10-2013, 19:55
Че какво ти пречи класната?

не върви нещо....

prosto_chovek
05-10-2013, 19:59
Да ти кажа, върви си идеално. :D

klimatronik
05-10-2013, 20:00
не я познаваш...

prosto_chovek
05-10-2013, 20:01
Може. Досега на всеки бал, на който съм бил, включително на моя, всички бяха пияни на кирки, независимо от класни, родители и прочее.

YSMF
05-10-2013, 20:04
Аз пък съм поканена за дама и се чудя трябва ли да ходя там на ресторанта/хотела/дискотеката.. все пак си е среща на техния випуск, не знам мога ли да присъствам и какво трябва да правя през цялото време?
Миналата година бях дама. Дойде с колата до нас, отидохме в училище, снимки т.н., после заминаха за Златните /едно момиче си взе кавалера/. Бях много уплашена, а реално е нямало защо. Имах чудесни спомени. Успех! :)))

looney tunes
05-10-2013, 20:16

Това зависи най-вече от съучениците на човека на който ще си дама, защото някои класове не искат външни хора. На мен например не ми позволиха да си взема моя приятел в ресторанта и за това и аз не отидох, а си бяхме двамата, една супер романтична вечер и т.н.

victimofpain
05-11-2013, 06:38
Класната повече няма да я виждаш...какви са тези притеснения..Едва ли не е наясно, че на бал се пие.