View Full Version : НЕ Е ЧЕСТНО..............
I love Music
05-10-2013, 17:13
Когато момчетата правят секс с много жени ги възхваляват и го наричат Плейбои, а когато една жена спи с много мъже я наричат курва... Защо така го възприема обществото?
ShtrudeL
05-10-2013, 17:39
НеЙ вярно. Аз не възхвалявам никой мъжки, който е правил секс с 35689345385 женски.
ledenakrasota
05-10-2013, 17:44
Има такива теми в раздела. Прочети там...
nosferatu23
05-10-2013, 17:45
НеЙ вярно. Аз не възхвалявам никой мъжки, който е правил секс с 35689345385 женски.
Що къде е проблема :?: Това не е ли консервативно ;)
ShtrudeL
05-10-2013, 17:57
Що къде е проблема :?: Това не е ли консервативно ;)
Не.
После ще кажа.
paradosou
05-10-2013, 18:29
Всъщност бройката нищо не определя. Наистина нищо. Може да си бил с много и да си леке (тва е когато са намесени лъжи, манипулации или просто грам не избираш/липсва ти стандарт), обаче може и да си много свестен, но да си по-сексуален и неподдаващ се на социално програмиране. Хората със скромен или никакъв опит не са задължително консервативни и с псевдо морал;; причината може да е в умопомрачителна липса на подход/отблъскващ външен вид/комплекси/неувереност и какво ли още не, може и просто просто така да са се стекли обстоятелствата или човекът да е по-претенциозен. Полът за мен е без значение.
ShtrudeL
05-10-2013, 19:43
Не.
После ще кажа.
тъй
Не ме радва идеята да знам, че съм 209583245 хилядната семка в буркана със сладко от ягоди пък. Не се чувствам специална ако щеш. Не искам да звучи високомерно, просто би ми било кофти.
paradosou, до някъде съм съгласна с теб, но ако хипотетично си спала с.. 30 човека, няма ли да гледаш на противоположния пол по различен начин? Няма ли малко по малко с тези хора да си изгубил ..романтичност, интимност и т.н. като си оставял ..от себе си в тях (не буквално ^).. дори и да е било просто чукане.. Защото аз бих се чувствала различно и сигурно нямаше да съм толкова отдадена на никого, колкото ако бяха само.. 5 да кажем.. I mean.. ако бройката ти е голяма, би имал голяма база за сравнение според мен, би се възбуждал по-трудно с всеки следващ човек, би ти било по-безинтересно с всеки следващ и т.н. и т.н..
Аз не искам нещо такова.. Не искам и на човека до мен да му е безинтересно, или да не прави разлика между секса с мен и секса с другите 3094583960 момичета, с който се е чукал.
paradosou
05-10-2013, 20:07
Доооста под тая бройка съм, направо ми е скромен опитът. По-късно може пак да направя включване и да коментирам останалата част от поста ти, сега не ми се разтяга.
Когато момчетата правят секс с много жени ги възхваляват и го наричат Плейбои, а когато една жена спи с много мъже я наричат курва... Защо така го възприема обществото?
Ти изобщо за кои играеш?
nosferatu23
05-10-2013, 21:19
тъй
Не ме радва идеята да знам, че съм 209583245 хилядната семка в буркана със сладко от ягоди пък. Не се чувствам специална ако щеш. Не искам да звучи високомерно, просто би ми било кофти.
paradosou, до някъде съм съгласна с теб, но ако хипотетично си спала с.. 30 човека, няма ли да гледаш на противоположния пол по различен начин? Няма ли малко по малко с тези хора да си изгубил ..романтичност, интимност и т.н. като си оставял ..от себе си в тях (не буквално ^).. дори и да е било просто чукане.. Защото аз бих се чувствала различно и сигурно нямаше да съм толкова отдадена на никого, колкото ако бяха само.. 5 да кажем.. I mean.. ако бройката ти е голяма, би имал голяма база за сравнение според мен, би се възбуждал по-трудно с всеки следващ човек, би ти било по-безинтересно с всеки следващ и т.н. и т.н..
Аз не искам нещо такова.. Не искам и на човека до мен да му е безинтересно, или да не прави разлика между секса с мен и секса с другите 3094583960 момичета, с който се е чукал.
Кво е лошото да имаш голяма база сравнение , така ще оцениш доброто качество , как може да кажеш че мерцедес или порш е як ако си карал примерно само френски помии ;) Няма как и да кажеш че порш е яко а другото е гадно като си карал само него , трябва да видиш и гадорията и да направиш сравнение ;) Другото като не ти понася психиката да знаеш че си хилядна семка , няма да ти бъде казано , и това по добре ли е , тоест да си излъгана само да се чувстваш добре :?: Така и няма да разбереш .........викаш по добре да те излъжат ;) Примерно ако си дебела , да не ти кажа само щото ще се почустваш зле , ама да стоиш в невидение и другите да ти се смеят а ? Бих предпочел да кажа , защото така ще ти помогна да се коригираш , демек ще помпаш ще зобиш и ще отслабнеш , не да те лъжа като шматка ;)
Fisherman
05-10-2013, 21:32
Паляк,къде се свираш бе,то по твойта логика трябва и всички венерически болести да си изкарал
nosferatu23
05-10-2013, 21:39
Паляк,къде се свираш бе,то по твойта логика трябва и всички венерически болести да си изкарал
Ами не точно , това няма нищо общо , има кондоми за тая работа миризляк :smt023 А иначе като каза болести зачудвал ли си се що лекарите не боледуват :?: При стотици болни изложени всеки ден. Понеже имат развит имунитет , били са излагани по цял ден на тия щамове и организма им ги разпознава и ги бори.Ако аз вляза в някоя болница ще се разболея много по лесно. Кой е паляка сега :?:
DownloadVirus
05-10-2013, 21:42
Само ти ги възприемаш така. Другите хора ги наричат педерасчета и курвари.
Fisherman
05-10-2013, 21:43
Ами не точно , това няма нищо общо , има кондоми за тая работа миризляк :smt023 А иначе като каза болести зачудвал ли си се що лекарите не боледуват :?: При стотици болни изложени всеки ден. Понеже имат развит имунитет , били са излагани по цял ден на тия щамове и организма им ги разпознава и ги бори.Ако аз вляза в някоя болница ще се разболея много по лесно. Кой е паляка сега :?:
Лекарите в болниците не се разболяват,защото се подържа високо ниво на хигиената там,не съм се зачудвал.
Не е хубаво едно момиче да спи с много момчета,щото някак си губи тва което е праи специална сеш се,става на парцал,опит в секса за кво ти е,да не бачкаш за брейзърс.Човек има гадже въргаля се с нея,всичко извън тва е губене на време и няква комплексарщина
nosferatu23
05-10-2013, 21:59
Лекарите в болниците не се разболяват,защото се подържа високо ниво на хигиената там,не съм се зачудвал.
Не е хубаво едно момиче да спи с много момчета,щото някак си губи тва което е праи специална сеш се,става на парцал,опит в секса за кво ти е,да не бачкаш за брейзърс.Човек има гадже въргаля се с нея,всичко извън тва е губене на време и няква комплексарщина
Добре чакай чакай чаай , глей ся , хигиена къде има , по пода :?: Да не би да ходят с маски нон стоп , ами заразите по ВЪЗДУШНО КАПКОВ път как се филтрират ве лек , я ме просветли , с противогази ли ходят или :?: Другото като преглеждат болни пациенти примерно от пнеумония с ръкавици тъй ли :?: Аз що не съм видял досега :?:
За момичето може и да става за парцал , ама за нас , кое става на парцал , нищо ;) човек има гадже,въргаля се с нея,обвързва се и остава в клинч , демек не може да се освободи и да нанесе нов удар ;) И ако гаджето ти писне което неизменно ще се случи , зависи след колко време кво праиш тогава :?: Отиваш другаде тва е ясно на всеки , просто може да си спестиш усилията
Fisherman
05-10-2013, 22:11
Ти си прост,кво да ти обяснява човек,с капацитета на левия ми крачол си.
Днеска например видях първата си приятелка и като се сетя как когато ходихме преди 4 5 години, аз и бях 7мия и направо ми се върна дюнера по фаринкса.Само при мисълта,с колко смешни пъпчиви педерасчета се е мляскала и колко изгнили от акне като тебе пубери са и пускали ръце в потната лисича яма и колко куреца са минали през устенцата и напрао не искам да я виждам поече,не знам човек да се ваксинира направо.Само като видиш едно момиче как е облечено и веднага разбираш че е братчедка на делта уайт по бройка
ShtrudeL
05-10-2013, 22:11
Кво е лошото да имаш голяма база сравнение , така ще оцениш доброто качество , как може да кажеш че мерцедес или порш е як ако си карал примерно само френски помии ;) Няма как и да кажеш че порш е яко а другото е гадно като си карал само него , трябва да видиш и гадорията и да направиш сравнение ;) Другото като не ти понася психиката да знаеш че си хилядна семка , няма да ти бъде казано , и това по добре ли е , тоест да си излъгана само да се чувстваш добре :?: Така и няма да разбереш .........викаш по добре да те излъжат ;) Примерно ако си дебела , да не ти кажа само щото ще се почустваш зле , ама да стоиш в невидение и другите да ти се смеят а ? Бих предпочел да кажа , защото така ще ти помогна да се коригираш , демек ще помпаш ще зобиш и ще отслабнеш , не да те лъжа като шматка ;)
оф.. ти говориш за прикритие, за нам си какво, изобщо не е ставало въпрос за това.. изобщо не съм споменавала дали предпочитам да ме излъжат или не.. не става въпрос за това..
А за сравнението.. какво е лошо ли? Нищо. Просто критериите ти се вдигат. И сам го каза. Но по друг начин. И в един момент очакваш може би от човека до себе си да може и да прави същите неща, които си правил и преди с други.. да е с тяхната нагласа и т.н.. Дори може да е подсъзнателно, защото вече си го преживял и знаеш какво е чувството..
Прост пример: Имаш връзка - правят ти свирка. Става нещо и връзката ти приключва. Но свирката ти е харесала зверски. Започваш нова връзка. Да, ама момичето ти не иска да ти прави свирки. Приемаш, че причините й са основателни. Не.. наистина си го представи.. А може просто да не й харесва.. Ама на теб много ти харесва да ти духат, все пак знаеш какво е. И какво правиш? Как ще се почувстваш? Разбираш ли ме? Защото по-просто не мога да го обясня.
Дори мога да го украся. Чукал си 10 мацки, 3 от които имат различна 'техника' по която ти духат. И много, много ти харесват. Да, ама с настоящата си мацка нещата не са същите. Не че искаш и да са. Тя ти духа и си прави каквото може, ама на теб нещо не ти стига, защото знаеш, че може още и по начин, по който ти харесва. Ма на нея това й се отдава. Това може.
И сега си представи, че си карал мерцедеси и поршета последен модел, но в момента си си купил френска помия, защото във други отношения ти излиза по-изгодно. Няма ли да поискаш да седнеш в мецедес, или да подкараш порше за момент, дори и да ти е готино с френската помия?
П.П. Не изключвам възможността да разсъждавам глупаво. Самата аз не съм съвсем убедена в това, което казвам, но щом го пиша, значи ми се формира нещо такова в главата като логическа мисъл..
П.П. Знам, че човек търси начини да се усъвършенства, да опита възможно най-много и т.н. и в секса е същото, но аз предпочитам някои фантазии, които имам, да си останат само фантазии. Примерно.
И още нещо:
Значи не те бърка дали мацката ти ще се е чукала с 20 пича? Да не говорим за повече.
НАли все пак има опит и ще те е отбрала като 'качествен'. Значи можеш да 'надминеш' всички, които са минали през краченцата й така, че да я задоволиш максимално.
DownloadVirus
05-10-2013, 22:12
И ако гаджето ти писне което неизменно ще се случи , зависи след колко време кво праиш тогава :?: Отиваш другаде тва е ясно на всеки , просто може да си спестиш усилията
Ми кат' не ти пука ще ти писне,а за к'во се захващаш кат' не та ебе въобще?
ShtrudeL
05-10-2013, 22:20
И ако гаджето ти писне което неизменно ще се случи , зависи след колко време кво праиш тогава :?: Отиваш другаде тва е ясно на всеки , просто може да си спестиш усилията
Не думай.
nosferatu23
05-10-2013, 22:29
Ти си прост,кво да ти обяснява човек,с капацитета на левия ми крачол си.
Днеска например видях първата си приятелка и като се сетя как когато ходихме преди 4 5 години, аз и бях 7мия и направо ми се върна дюнера по фаринкса.Само при мисълта,с колко смешни пъпчиви педерасчета се е мляскала и колко изгнили от акне като тебе пубери са и пускали ръце в потната лисича яма и колко куреца са минали през устенцата и напрао не искам да я виждам поече,не знам човек да се ваксинира направо.Само като видиш едно момиче как е облечено и веднага разбираш че е братчедка на делта уайт по бройка
Що не се абстрахираш и да забраиш :?: Нова кола ли караш :?: Като си купуваш втора употреба може собственика да се е оказал палачор , ама колата да е яка , да я купиш и стегнеш след това , зацепи ли
SpiritInBlack
05-10-2013, 22:34
Щрудел, да си ебана от 5 и от 30 е практически същото.Пак не си се пазила , поне достатъчно
nosferatu23
05-10-2013, 22:42
оф.. ти говориш за прикритие, за нам си какво, изобщо не е ставало въпрос за това.. изобщо не съм споменавала дали предпочитам да ме излъжат или не.. не става въпрос за това..
А за сравнението.. какво е лошо ли? Нищо. Просто критериите ти се вдигат. И сам го каза. Но по друг начин. И в един момент очакваш може би от човека до себе си да може и да прави същите неща, които си правил и преди с други.. да е с тяхната нагласа и т.н.. Дори може да е подсъзнателно, защото вече си го преживял и знаеш какво е чувството..
Прост пример: Имаш връзка - правят ти свирка. Става нещо и връзката ти приключва. Но свирката ти е харесала зверски. Започваш нова връзка. Да, ама момичето ти не иска да ти прави свирки. Приемаш, че причините й са основателни. Не.. наистина си го представи.. А може просто да не й харесва.. Ама на теб много ти харесва да ти духат, все пак знаеш какво е. И какво правиш? Как ще се почувстваш? Разбираш ли ме? Защото по-просто не мога да го обясня.
Дори мога да го украся. Чукал си 10 мацки, 3 от които имат различна 'техника' по която ти духат. И много, много ти харесват. Да, ама с настоящата си мацка нещата не са същите. Не че искаш и да са. Тя ти духа и си прави каквото може, ама на теб нещо не ти стига, защото знаеш, че може още и по начин, по който ти харесва. Ма на нея това й се отдава. Това може.
И сега си представи, че си карал мерцедеси и поршета последен модел, но в момента си си купил френска помия, защото във други отношения ти излиза по-изгодно. Няма ли да поискаш да седнеш в мецедес, или да подкараш порше за момент, дори и да ти е готино с френската помия?
П.П. Не изключвам възможността да разсъждавам глупаво. Самата аз не съм съвсем убедена в това, което казвам, но щом го пиша, значи ми се формира нещо такова в главата като логическа мисъл..
П.П. Знам, че човек търси начини да се усъвършенства, да опита възможно най-много и т.н. и в секса е същото, но аз предпочитам някои фантазии, които имам, да си останат само фантазии. Примерно.
И още нещо:
Значи не те бърка дали мацката ти ще се е чукала с 20 пича? Да не говорим за повече.
НАли все пак има опит и ще те е отбрала като 'качествен'. Значи можеш да 'надминеш' всички, които са минали през краченцата й така, че да я задоволиш максимално.
Не знам що всеки се плаши да му се вдигнат критериите , иначе ако не ни се вдигаха за нови ОТКРИТИЯ и приключения , нямаше да има научни постижения и щяхме да стоим в палеолита , каменната ера , и да чукаме камъни ;) За очакванията и свирката , това няма ли го само при първите пъти , нарича се импринтиране , както с патока който е новороден и първото нещо което види ще е неговата майка , примерно ако види човек ще сметне за негов родител ;) ако предположим че ми е била първата може и да има импринтиране , но с времето и по нататък вече изчезва , може да ме е изкефила при една свирка , при друга-друго и т.н. Иначе ако не се ебе много добре няма да е заеба само за това , по скоро за друго ще я заеба ;) И за финал , не , не ме бърка дали се е чукала с 20 пича , просто защото никога няма да разбера.Не ме интересува и не искам да знам,момичета които започват да говорят за бивши и с колко са били биват РЯЗКО отрязвани от мен , имало е случаи да си тръгна между другото , в смисъл ставам и си тръгвам ;) И ми се молеха ама не отразих. Аз никога не споделям това , а какво дава право на отсрещната страна дори да ми казва без да съм поискал :?: Варианта е да иска да издразни , затова ти казах че реагирам рязко и заебавам ;) Миналото е минало защото е МИНАЛО , нека живеем в настоящето , нали тъй :?: Плюс това , това са много лични неща :smt023 човек който няма тайни , които само той ще знае през целия си живот , става като отворена книга ;)
ShtrudeL
05-10-2013, 22:43
Значи нямате основание да казвате на момиче, което е спало с половината ви квартал, ей тъй, щото обича секса и противоположния пол също толкова, колкото и вие, че е курва? И нямате основание да я гледате по различен начин от момиче, което е спало само с двама, примерно.
Приемаме, че е свястна, по мъжките ви критерии.
ShtrudeL
05-10-2013, 22:46
Не знам що всеки се плаши да му се вдигнат критериите , иначе ако не ни се вдигаха за нови ОТКРИТИЯ и приключения , нямаше да има научни постижения и щяхме да стоим в палеолита , каменната ера , и да чукаме камъни ;) За очакванията и свирката , това няма ли го само при първите пъти , нарича се импринтиране , както с патока който е новороден и първото нещо което види ще е неговата майка , примерно ако види човек ще сметне за негов родител ;) ако предположим че ми е била първата може и да има импринтиране , но с времето и по нататък вече изчезва , може да ме е изкефила при една свирка , при друга-друго и т.н. Иначе ако не се ебе много добре няма да е заеба само за това , по скоро за друго ще я заеба ;) И за финал , не , не ме бърка дали се е чукала с 20 пича , просто защото никога няма да разбера.Не ме интересува и не искам да знам,момичета които започват да говорят за бивши и с колко са били биват РЯЗКО отрязвани от мен , имало е случаи да си тръгна между другото , в смисъл ставам и си тръгвам ;) И ми се молеха ама не отразих. Аз никога не споделям това , а какво дава право на отсрещната страна дори да ми казва без да съм поискал :?: Варианта е да иска да издразни , затова ти казах че реагирам рязко и заебавам ;) Миналото е минало защото е МИНАЛО , нека живеем в настоящето , нали тъй :?: :smt023
тъй, тъй.. ама защо толкова се дразниш, ако се заговори за миналото? Не трябва ли да може свободно да се говори за него? Мен например не ме бърка да си кажа всичко. Ако наистина смяташ, че настоящето е най-важно, не би трябвало това, че знаеш миналото, да те огорчава.
DownloadVirus
05-10-2013, 22:50
човек който няма тайни , които само той ще знае през целия си живот , става като отворена книга ;)
Чрез липсата на тайни ,които пазиш само за себе си се гради доверие,но това ти никога няма да го разбереш ;)
I love Music
05-10-2013, 23:05
Визирам специално телевизията че ги възхваляват че са много вървежни.....
DownloadVirus
05-10-2013, 23:07
То телевизията може да възхвали и терористи,това означава ли,че и ние трябва да ги възхваляваме. Въпреки,че... Не съм чувал до сега да се възхваляват,но щом казваш..
Защото обществото в по-голямата си част е съставено от такива капути като теб.
nosferatu23
05-11-2013, 00:04
Значи нямате основание да казвате на момиче, което е спало с половината ви квартал, ей тъй, щото обича секса и противоположния пол също толкова, колкото и вие, че е курва? И нямате основание да я гледате по различен начин от момиче, което е спало само с двама, примерно.
Приемаме, че е свястна, по мъжките ви критерии.
Ако има слух че е спала с много , няма да я питам защото не ме интересува.Ако се окаже обаче че е истина и примерно тя потвърди без да искам,няма да я осъдя заради това ако има свястен характер ;) Примерно ако това се отнасяше лично за теб тоест че си спала с двама и ще те третирам като такава спала с 20 по моите възгледи , то може да си с мръсно съзнание ама да си спала само с двама щото не те харесват , ако си с по добра визия и самочуствие да обиколиш 20,000 члена ;)
А за миналото не мисля че е от значение , това е само предпоставка да си изградиш грешно мнение за някого.Аз се променям всяка минута,всеки час,всеки ден,5 години назад съм бил много далече от личността която съм сега даже не мога да се позная.Бих помнил само собствените си грешки за да не ги престъпвам отново , а да знам чуждите,не е моя работа,те сами могат да се грижат за себе си.
Чрез липсата на тайни ,които пазиш само за себе си се гради доверие,но това ти никога няма да го разбереш ;)
Точно на жена тайни относно личния си живот не бих споделил,никога,невер евър,ще споделя само ако съм тъпир като теб ;) не ме интересува дали няма да има доверие , пък и доверието само чрез споделяне ли се гради ве , гради се например и чрез преживяни моменти в които е имало подкрепа. А всеки знае че няма да си умрем заедно като по филмите и да сме вечно влюбени котенца,момента в който прекъсне таините ми ще станат публично достояние,жените нямат ЛОЯЛНОСТ и не пазят тайни,в кръвчицата им е да КЛЮКАРЯТ ,не си го признават но това им е живота ;) Да усмиват другите и да се кефят на чуждите простотии ;)
Другия факт поради който нямат лоялност , е че имат гът реакшън , тоест влюбват се от визия , по външни белези,кефят се на по силния , алфа мейл,никоя не изпитва силно привличане от льохман ;) Обяснено е с това че искат добро поколение , а гените са важни. Другото е че искат някой да може да ги защитава физически ;) Може да си с момиче 5 години но ако хареса мен на живо веднага ще си ме представи как и го вкарвам ;) Оттам вече появят ли се тия мисли вече се досети сам ;)
Бих казал на приятел някои от тайните си,но не и на момиче ;) И като факт за това , както обичам да си стоя зад думите е следното , ако поставиш много мъже в армията в казармата или в полицията или в други дейности , много от тях ще се сближат и ще останат завинаги верни един на друг и няма да се прецакат , а ако сложиш жени на едно място ще стане маняшка дразка и ще се изпохапят , къде има приятелство между жени :?: Събират се по кафетата да клюкарят останалите си неприятели , и после почва вътрешната вражда между тях , примерно ако харесат едно и също момче , ще си загърбят приятелството ;) Другото ако са колежки и приятелки , стане ли дума за повишение ще има кет файт ;)
Fisherman
05-11-2013, 07:47
Lol на тия които се задоволяват с огризките,и 30 да са я шибали нашия човек с лека ръка я боцнал в радиоактивната дупчица
DownloadVirus
05-11-2013, 07:50
Може да си с момиче 5 години но ако хареса мен на живо веднага ще си ме представи как и го вкарвам ;) Оттам вече появят ли се тия мисли вече се досети сам ;)
Кат' се занимаваш само с курви как няма си представя. Е за 5 години аз би трябвало да разбера каква е и няма да съм с нея вече.. Пък и спокойно,много по-як съм от теб,така че по твоите думи няма как да те загледа въобще.
nosferatu23
05-11-2013, 09:27
Аве не е до курви ве , това е като инстинкт който може да го преодолее само по умен човек , в смисъл да си загърби инстинктивното че си иска по алфа меила ;) И да може и да си по як , ама да си парцал и да лъхаш не несигурност в много аспекти , говоря ти за цялостно поведение и излъчване ;)
Не знам аз просто не се кефя на мъже които са на принципа ``всичко живо под ножа `` никак не ми харесват :)
anonymous708973
05-11-2013, 10:03
Щрудел, да си ебана от 5 и от 30 е практически същото.
Айде, айде, точно ти с твоето отношение към същия момичета, на които си прилагаш тактиките, не обяснявай подобни безумици.
ShtrudeL
05-11-2013, 11:13
blablabla
свирни, като спреш да гледаш на жената като на 'средностатистическата представа за жена'.
'Бих казал на приятел някои от тайните си,но не и на момиче'
Така ли бе? Значи няма да кажеш на момичето си, с което си от една година 'тайната си', защото..
'жените нямат ЛОЯЛНОСТ и не пазят тайни'
..и жените са това, заслужават онова и дрън та пляс. Я си гледай работата.
nosferatu23
05-11-2013, 11:20
свирни, като спреш да гледаш на жената като на 'средностатистическата представа за жена'.
'Бих казал на приятел някои от тайните си,но не и на момиче'
Така ли бе? Значи няма да кажеш на момичето си, с което си от една година 'тайната си', защото..
'жените нямат ЛОЯЛНОСТ и не пазят тайни'
..и жените са това, заслужават онова и дрън та пляс. Я си гледай работата.
Ако не покриваш критериите които посочих , демек над тия неща си , що се засегна и ми каза да си гледам работата :?: Нали знаеш тоя който не го приема на лично няма да се засегне ;) Тук се издаде бейб. Да , за лоялността се обосновах и никой не ме опроверга :smt023 Просто няма как да ми го докажеш :smt023
ShtrudeL
05-11-2013, 11:25
Ако не покриваш критериите които посочих , демек над тия неща си , що се засегна и ми каза да си гледам работата :?: Нали знаеш тоя който не го приема на лично няма да се засегне ;) Тук се издаде бейб. Да , за лоялността се обосновах и никой не ме опроверга :smt023 Просто няма как да ми го докажеш :smt023
Какви критерии, какви пет лева, каква лоялност? Ти си влязъл в някъв турски сериал, какво да ти се обяснявам? А от теб най-малко мога да се засегна.
И като цяло не съм хич от тея, които ще се засегнат, ако някой им каже, че за нищо не стават. Примерно. По света има 3894503645 хиляди други хора, които могат да ме оценят.
Критериите ти са смешни и само някоя женска без самочувствие и обичаща да е подчинена на мъжа си, би се навила и напъвала да ги покрива.
Аз лично мога да съм чудесен приятел на човека до мен, освен гадже/любовница/етц, но без някой като теб да ми се перчи и да ми обяснява какви са ми задълженията. Смешко.
nosferatu23
05-11-2013, 11:35
Критериите ти са смешни , само женска без самочувствие би се навила и напъвала да ги покрива.
Ето приятели , дали мнението ми от по горе е грешно или не вие ще прецените , оставям на вас доказателството :smt023 Демек момиче което е вярно и лоялно е без самочувствие , за да си има самочувствието тряя да се пере здраво :smt023 И да предава човека до себе си при първа възможност :smt023
То не става просто да го покриеш , това ти е характера :smt023 не се променя тъй лесно :smt023 И както казах не ги искам тия критерии и не вярвам в тях понеже ги няма и да ти кажа не ме разочарова ни най малко :smt077 В кръвчицата ти е :smt077 С теб може и да си поиграем на живо :smt077
ShtrudeL
05-11-2013, 11:36
Мисля, че няма смисъл да споря с дебилни хора.
Fisherman
05-11-2013, 12:06
Хахахахаха ужас
DownloadVirus
05-11-2013, 12:29
@nosferatu бая високи критерии за боклук като теб.Самочувствие на макс и никаква самооценка. Съжалявам те.
nosferatu23
05-11-2013, 12:54
@nosferatu бая високи критерии за боклук като теб.Самочувствие на макс и никаква самооценка. Съжалявам те.
Радвам се че ме съжеляваш муахха и си загрижен за мен , марсък :smt077 Защото аз не съм , тоест съжалението ми към теб се равнява на това да бия циганин :smt077
sneering
05-11-2013, 13:45
Обаче във всички форуми се намира един трол,които е спал с много момичета и тролва такива които знаят че лъже,но му се връзват на инерцията.
Цаката е да си в мисленето на едно момиче дълго време,а не в на много различни за малко време. Първото е по-трудно,второто с нахалство и 20 лева на ден,всеки го може.
nosferatu23
05-11-2013, 13:57
Обаче във всички форуми се намира един трол,които е спал с много момичета и тролва такива които знаят че лъже,но му се връзват на инерцията.
Цаката е да си в мисленето на едно момиче дълго време,а не в на много различни за малко време. Първото е по-трудно,второто с нахалство и 20 лева на ден,всеки го може.
Що не пробваш второто , ще те черпя ако успееш :smt077 Не се и съмнявам че ще успееш , прсото искам да се вътря
sneering
05-11-2013, 14:06
Кеф ти става викаш да влизаш вътрешно с кинтите,пробвай с казино,червено-черно и кой откъде е :D
Самата дума 'успееш' е несъвместима с тия каузи,за които си говорим.
Трагедията на нашето време , не е честно , наистина не е честно ..толкова много жени да искат да правят безразборен секс и да имат богат опит , много партньори , голяма база за сравнение и да им е толкова трудно да се отдадат на желанието заради неодобрението на обществото, ех добре , че нашето поколение е с по-свободно мислене и на 14-15 вече са преодолели тези притеснения и съмненията относно правотата на действията им са изчезнали .
Mitizaro
05-11-2013, 18:19
Опитвал ли си се да запиташ себе си защо смяташ "вървежните" момичета за по-"долни" или "недостойни"?
Аз не вярвам в това. А ти? :)
anonymous708973
05-12-2013, 09:04
Аз лично мога да съм чудесен приятел на човека до мен, освен гадже/любовница/етц, но без някой като теб да ми се перчи и да ми обяснява какви са ми задълженията. Смешко.
Мда.
и +1 за турския сериал.
Guardian02
05-12-2013, 11:24
Много ясно, че не е честно, ама такива ви е създал Шефа.
Ще ви ебат, ще сте отдолу и доста често - на колене. Пичовете , които праскат всичко живо не са истински "играчи" , а бездарници. Жените си знаете- отваряйте на по-малко краката , да не ви тръгва славата, че после доживот стои.
sToyAncHo
05-15-2013, 08:59
Като цяло това си е ЛИЧНО тяхна работа. Бих ги помолил за съвет примерно, обаче да ми се хвалят и да парадират с това като хомотата не ме кефи. Като си правил нещо, това касае теб и партньора, но не и обществото около теб.
Според мен мъже, които наричат жените "курви" презрително, ако са спали с 10-20 човека примерно, са доста лицемерни, първосигнални и глупави. На 25 години според мен е нормално да си спал с 15-20 човека, ако не си имал късмета да намериш някой, с който да се обичате и търпите за постоянно. Курви са тези, които си го търсят, само с тази цел, или с цел облага, за да харчат за дрешки и вафлени чупки. В този смисъл ако някоя е набарала 1 баровец, излъгала го нещо да му направи дете и си седи с него заради парите е много по-курва, от някое момиче, което му се прави секс без особени чувства, просто за кеф.
Коментарите на фишърман не знам как да ги коментирам - за него женското влагалище явно е много гнусна територия...
Fisherman
05-15-2013, 15:03
Ти си за евтаназия мойто момиче
kingofhaters_
05-15-2013, 20:14
И аз искам да правя секс с много жени.
Оф, не е вярно това. Темата е дъвкана и изплюта вече.
Както има курви, така има и курвари.
НЕ одобрявам и по никакъв начин не окуражавам и адмирирам хората с голяма бройка. И мъже, и жени.
И смятам, че много хора са на моето мнение.
Това твърдение е било вярно преди 20 или 30 години да речем, и просто е останало като стереотип оттогава.
Ще обясня защо.
Преди 20-30 години секса е бил нещо като табу. Не е имало къде да четеш за секс и изобщо не се е говорело свободно по тази тема. Напълно различни са били възприятията за секса. Преди 20-30 години жените все още са се женили девствени. (замислете се за родителите си например). Не е имало забивки по дискотеките и не е било възможно момиче да заговори момче, камо ли да му намекне, че иска секс за една нощ. Образно казано.
Днес е нормално да пробваш няколко, преди да избереш този, който ще остане завинаги. Нормално е да се говори напълно свободно и с цветущи думи и изрази (дори прекалено) в компания без притеснения. Нормално е жена да поиска секс.
Днес и жените, и мъжете могат да спят с когото си поискат, колкото си поискат и това вече не е табу.
Преди не е било така. Ще го кажа малко по-просташки: тогава жените не са пускали току-така и е било супер голямото завоевание, ако някой мъж успее да спи с жена.
Оставям мисълта си незавършена, по-късно може да пиша пак.
Основната идея обаче се надявам я схванахте - според мен стереотипите са останали отдавна.
I love Music
05-18-2013, 09:35
На някои жени им се иска да бройкат мъжете но се притесняват от общественото мнение да не им тръгне слава на "курви"
DarkTemplar
05-18-2013, 09:43
UniCoWN, стереотипа действително го има, но доста от фактите, които изтъкваш в аргументацията ти, нямат нищо общо с реалността. Това, че в соц-а официалната идеология не е допускала публично да се обсъждат някои неща, не означава, че те не са се случвали. И тогава е имало и курви, и педерасти, и лесбийки, и изневери, и секс за една вечер, и всичко, което го има и сега (и съществува от много много отдавна), просто не е ставало обществено достояние. ;)
Нещата, които описа са по-скоро валидни за периода преди Освобождението, макар че и тогава е имало изключения.
Izabela97
06-06-2013, 19:35
Когато една ключалка може да се отвори с много ключове - не става за нищо, но ако един ключ може да отвори много ключалки - той е безценен. ;)
Violenza
06-06-2013, 19:43
Когато една ключалка може да се отвори с много ключове - не става за нищо, но ако един ключ може да отвори много ключалки - той е безценен. ;)
Голяма мъдрост, няма що. :lol: Това само като го чуя и ми е ясно докъде ви е аргументацията.
Ниски са им критериите на такива хора, факт. В повечето случаи имат и ниско самочувствие. Не бих искала такъв човек до себе си.
В това отношение съм консервативна.
Mitizaro
06-06-2013, 19:58
Според мен мъже, които наричат жените "курви" презрително, ако са спали с 10-20 човека примерно, са доста лицемерни, първосигнални и глупави. На 25 години според мен е нормално да си спал с 15-20 човека, ако не си имал късмета да намериш някой, с който да се обичате и търпите за постоянно. Курви са тези, които си го търсят, само с тази цел, или с цел облага, за да харчат за дрешки и вафлени чупки. В този смисъл ако някоя е набарала 1 баровец, излъгала го нещо да му направи дете и си седи с него заради парите е много по-курва, от някое момиче, което му се прави секс без особени чувства, просто за кеф.
Коментарите на фишърман не знам как да ги коментирам - за него женското влагалище явно е много гнусна територия...
Съгласен съм!!
Принцип. В Бургас е пълно с "курви", дето дори ги е страх да ти махнат ако не си с 10 познати.. ама в София честно казано, има мацки дето сигурно са правили повече неприлични движения с устата на 4 момчета едновременно, ама се държат като пичове разбириши.
UniCoWN, стереотипа действително го има, но доста от фактите, които изтъкваш в аргументацията ти, нямат нищо общо с реалността. Това, че в соц-а официалната идеология не е допускала публично да се обсъждат някои неща, не означава, че те не са се случвали. И тогава е имало и курви, и педерасти, и лесбийки, и изневери, и секс за една вечер, и всичко, което го има и сега (и съществува от много много отдавна), просто не е ставало обществено достояние. ;)
Нещата, които описа са по-скоро валидни за периода преди Освобождението, макар че и тогава е имало изключения.
Добре де, преувеличих малко, за да илюстрирам по-добре нещата. Но идеята е същата. Да, и тогава е имало курви и така нататък, но са били много по-малко, и по-важното, не се е обсъждало, било е скрито и срамно, не като сега - жени за секс под път и над път, че не се и крият и срамуват.
Ми аз също не съм съгласна с това
В повечето случай тия момченца дето цукат много са за бройката не за качеството, а какво издава тва??? Че са комплексирани и не могат да си намерят някоя супер яката путка, но могат да чукат някви коне (:
Mitizaro
06-07-2013, 14:55
В повечето случай тия момченца дето цукат много са за бройката не за качеството, а какво издава тва??? Че са комплексирани и не могат да си намерят някоя супер яката путка, но могат да чукат някви коне (:
Какво ще кажеш за бройка С качество? ;)))
Rabalka - идвай на плаж, тука сме либерални!! :)
baby_baby
07-06-2013, 12:26
Мъжете като спят с много жени и се мислят за ебати еба*ите и света се едно се върти около тях иначе ние жените като спиме с много мъже сме курви ебати тъпото и ограничено мислене !
Мъжете като спят с много жени и се мислят за ебати еба*ите и света се едно се върти около тях иначе ние жените като спиме с много мъже сме курви ебати тъпото и ограничено мислене !
Подкрепям:)))
BlueFace
07-08-2013, 19:00
Може би защото в 90% от случаите мъжът отива да сваля жената, а не обратното.
За мен лично темата е брутално малоумна, защото бройката далеч не е единственото нещо, по което се съди коя е курва, кой е плейбой и кой не... Ако един мъже е правил секс с 20 грозни дебелани не смятам, че някой би го сложил в графата плейбой. Но то попринцип тези курвите и курварите си имат едно специфично излъчване. Например като изляза вечер и като ги видя с топираните коси, 15 сантиметровия ток, дебелия пласт грим и заобиколени от 3-4 нацепени батки ми е пределно ясно, че са тъпи селски пръчки, които се шибат, за да им купуват хубави дранкулки.