View Full Version : проблем с бфф
6matka_96
05-11-2013, 17:27
Здравейте, искам да ВИ помоля за помощ. С моята най-добра приятелка съм от 4 години и малко , до сега не сме се карали сериозно. Караниците ни са били за нещо дребно и незначително и сме се разбирали бързо. Сега обаче нещата се объркаха гаджето и си мисли че го харесвам и тя му вярва, но нещата не стоят така не изпитвам нищо към него... Казах и го,но тя не ми вярва и сега 3 ден ми се сърди. Аз съм убедена в това какво чувствам и проблема ми е в това че тя не ми вярва. Моля ВИ за съвет как да се сдобря с нея и как да и докажа,че нямам чувства към него !!!Моля ВИ дайте ми съвет...
sofityoy
05-11-2013, 17:53
Първо: на колко си? Според писането ти (съдържанието) не си на повече от 12-13 години.
Но по темата:
Щом като си врълпява сама глупости и едното й гадже е 100 пъти по важно от теб просто я остави и си излизай с друго обкръжение или група. Просто й го заяви ей така,но не да се караш с нея,а спокойно поговорете,ако е възможно.Ако тя ти каже „прав ти път“ тогава мисля,че не си глупова момиче и я остави,все пак в морето има много риба ще намериш и друга сродна душа.От друга страна може да се сдобрите и тя да разбере,че наистина не изпитваш нищо към момчето. ;) Това е най-добрият вариант.
6matka_96
05-11-2013, 18:17
На 15 съм. Благодаря ти за съвета и аз си мислех да и кажа същото,но проблема е че не искам да я загубя като приятел...
sofityoy
05-12-2013, 07:33
Имала съм такъв случай,но това според мен е най-добрия вариант. Преди около 3-4 месеца изгубих най-добрата си приятелка така и ми беше много тежко (не заради такива причини просто ми беше дошло до гуша от нея). Не знам какво друго да те посъвтвам,а и + тва може тя да те разбере и отново да сте си неразделни,кой е казал,че задължително ще те отблъсне? Но решението си е само твое.
Vikkyytoo
05-13-2013, 11:40
Че каква най-добра приятелка ти е като не ти вярва.
Amore-Mio*
05-13-2013, 14:46
Значи не ти е приятелка.
Викни я с гаджето й и му заяви на него, че не го харесваш и го питай що мисли обратното.
Или й фиргай паяджина фостата.
melany94
05-13-2013, 21:23
Ма тегли й една майна на тая мърла, като не ти вярва да ходи да се застреля. Кво й се връзваш? А гаджето и се държи, като тъпа вагина, но има вариант да те харесва и за тва така да си измисля.
magneticfields
05-14-2013, 19:00
На 13 ли сте?