Hurrican3
05-12-2013, 06:33
Здравейте, има едно момиче, което тотално ми е взела акъла.. Аз съм на 20, тя на 18, запознахме се с нея отдавна, но се занимаваме по-сериозно от началото на годината. От начало тя ме харесваше доста повече, но аз бях леко резервиран... Докато един момент не погледнах на нея с други очи и понеже не съм момче, което обича да си мълчи и казах всичко, както е, което се оказа може би най-голямата ми грешка... Започна се от "Ами не съм сигурна в чувствата ми" до "Амии гледам на теб само, като на приятел..." А момичето си няма приятел от близо година, изобщо не е първа красота, но просто ми харесва... И доколкото знам не я занимава никой друг в момента освен мен. Най-вероятно не ме харесва визуално, тъй като съм направил всичко каквото мога за нея - Като почнем от скъпи подаръци за РД, минем през изненади, минем през кавалерско поведение, като например да я изпращам винаги до тях, за да не остава никога сама и т.н.
Просто нещо не се получава, гледам всичко е наред и НЕ, НЕ И НЕ... Иначе понеже съм малко по-избухлив, няколко пъти сме се карали и съм и казвал как не искам повече да се виждам, всичко трябва да свърши и тя винаги го приема доста присърце, почва да плаче и т.н, защото по думите и ме обича, разбира се като приятел.. Едва ли за 4 месеца бихме си станали кой знае какви приятели, а и друго, което ми прави впечатление, че всеки ден ми пише.. Ако аз не се сетя чака и ми пише отново... А и постоянно ме ревнува от някакви момичета, като ме пита забивам ли се с еди коя си и т.н.
Помогнете, ако можете с някакъв съвет, готов съм на всичко за това момиче....
Просто нещо не се получава, гледам всичко е наред и НЕ, НЕ И НЕ... Иначе понеже съм малко по-избухлив, няколко пъти сме се карали и съм и казвал как не искам повече да се виждам, всичко трябва да свърши и тя винаги го приема доста присърце, почва да плаче и т.н, защото по думите и ме обича, разбира се като приятел.. Едва ли за 4 месеца бихме си станали кой знае какви приятели, а и друго, което ми прави впечатление, че всеки ден ми пише.. Ако аз не се сетя чака и ми пише отново... А и постоянно ме ревнува от някакви момичета, като ме пита забивам ли се с еди коя си и т.н.
Помогнете, ако можете с някакъв съвет, готов съм на всичко за това момиче....