PDA

View Full Version : Как да я спечеля..

Hurrican3
05-12-2013, 06:33
Здравейте, има едно момиче, което тотално ми е взела акъла.. Аз съм на 20, тя на 18, запознахме се с нея отдавна, но се занимаваме по-сериозно от началото на годината. От начало тя ме харесваше доста повече, но аз бях леко резервиран... Докато един момент не погледнах на нея с други очи и понеже не съм момче, което обича да си мълчи и казах всичко, както е, което се оказа може би най-голямата ми грешка... Започна се от "Ами не съм сигурна в чувствата ми" до "Амии гледам на теб само, като на приятел..." А момичето си няма приятел от близо година, изобщо не е първа красота, но просто ми харесва... И доколкото знам не я занимава никой друг в момента освен мен. Най-вероятно не ме харесва визуално, тъй като съм направил всичко каквото мога за нея - Като почнем от скъпи подаръци за РД, минем през изненади, минем през кавалерско поведение, като например да я изпращам винаги до тях, за да не остава никога сама и т.н.
Просто нещо не се получава, гледам всичко е наред и НЕ, НЕ И НЕ... Иначе понеже съм малко по-избухлив, няколко пъти сме се карали и съм и казвал как не искам повече да се виждам, всичко трябва да свърши и тя винаги го приема доста присърце, почва да плаче и т.н, защото по думите и ме обича, разбира се като приятел.. Едва ли за 4 месеца бихме си станали кой знае какви приятели, а и друго, което ми прави впечатление, че всеки ден ми пише.. Ако аз не се сетя чака и ми пише отново... А и постоянно ме ревнува от някакви момичета, като ме пита забивам ли се с еди коя си и т.н.
Помогнете, ако можете с някакъв съвет, готов съм на всичко за това момиче....

valdesbg
05-12-2013, 07:12
Проблема е че си и ходил по полата и си се опитвал да я купиш и си зависел от нейното одобрение. Няма мъжко поведение в това. Не вярвам че нещо може да се промени, предвид че тя има изградено мнение за теб, което не е хубаво. Следващия път я спечели следващата девойка с личностни качества.

headstrong26
05-12-2013, 09:18
Честно казано аз мисля че не я харесваш а се дразниш от това че щом като тя според теб "не е първа красота" би трябвало да тръгне с теб, а тя един вид не иска.Нека ти кажа че дори и да е грозна не е длъжна да тръгне с теб само защото ти си се "осмелил" да я харесаш. По принцип свястно момиче няма как да купиш с пари и скъпи подаръци.Ще прозвучи много банално но просто бъди себе си,не се прави на нещо което не си само за да те хареса.

Hurrican3
05-12-2013, 15:42
Май не ме разбрахте правилно... Що си мислите, че пък аз съм много красив?! Просто момичето си няма приятел от 1 година и нещо, не я занимава никой и т.н. А под скъпи подаръци не визирам да и купувам неща по за 1000 лв всеки ден, ами за РД бях дал 20 лв за общ подарък за нея и отделно и купих любимия парфюм... Просто искам да разберете, че съм готов на всичко, за да съм с това момиче.... А аз се боря до последно не след 1 ден да мина на друга....

shmatarok
05-12-2013, 16:04
Е, след като веднъж те е отрязала, ако продължиш много да нахалстваш за нещо повече от приятелство, най-много да започнеш и да я дразниш. Бутнала те е във friendzone-a яко.

Amore-Mio*
05-13-2013, 07:19
Май не ме разбрахте правилно... Що си мислите, че пък аз съм много красив?! Просто момичето си няма приятел от 1 година и нещо, не я занимава никой и т.н. А под скъпи подаръци не визирам да и купувам неща по за 1000 лв всеки ден, ами за РД бях дал 20 лв за общ подарък за нея и отделно и купих любимия парфюм... Просто искам да разберете, че съм готов на всичко, за да съм с това момиче.... А аз се боря до последно не след 1 ден да мина на друга....

Това, че никой не я зарибява или просто ти не знаеш - не означава, че тя не е "първа красота".

С пари и скъпи подаръци няма да я получиш.
Изглежда ми като свястно момиче, така че докажи себе си и същността си, не финансовите си възможности.

Hurrican3
05-13-2013, 14:23
Не знам, защото 90% от приятелите ми ме питат защо се занимавам с нея и т.н. И пак казвам, това че исках да я изненадам не значи, че гледам да я впечатля само с пари!!!