Влез

View Full Version : Изневяра

mmimm13
05-12-2013, 08:49
имам сериозен приятел от малко повече от една година преди седмица приятелите му започнаха да му говорят че му изневерявам че съм курва че спа редовно с други момчета и тн..това разбира се не е вярно, те никога не се ме харесвали нито аз тях още от самото начало,но не разбирам защо сега започнаха тези глупости..приятеля ми вярва но има някакви колебания разбира се..най гадното е че разбрах какви приятели са му..какво мислите? какво да направя?

Tsukuda_Hiroshi
05-12-2013, 08:52
Нищо не можеш да направиш. Или ще си без вина виновна, или след време ще им дадеш повод да бъдат прави за казаното и твоя пак ще те скъса. Предполагам си малка. Това момче няма да ти е последния приятел, ще имаш много след него. Да не ти пука от това кой какво говори!

mmimm13
05-12-2013, 08:55
тои не е скъсал с мен той ми вярва е разбира се има някакви съмнения..

mmimm13
05-12-2013, 08:59
на 17г съм

xXxPETYAxXx
05-12-2013, 10:38
А ти как разбра какво говорят? Той ли ти каза? Може просто да те пробва, как ще реагираш, защото някак - колкото и да не те харесват, е безумно тъпо да си измислят подобни неща, нали и на него ще му стане гадно, пък уж им е приятел.

mmimm13
05-12-2013, 11:57
Govorqt che sum kurva i che sum mu izneverqvala postoqno i tn..toi mi kaza da ama sum ubedena che go govorqt zashtoto predi tova mi vqrvashe na 100pr

r0073x
05-12-2013, 12:15
Няма какво да направиш по въпроса. "Приятелките" на бившата ми приятелка не ме харесваха и си я настройваха бавно и системно срещу мен, без да мога да направя нищо против това.
Ако приятелят ти държи на теб и ти вярва, скоро ще види, че те не са прави и всичко ще си дойде на мястото. Дано поне си направи извода, какви "приятели" са компанията му.
Ако те зареже заради тяхното мнение, ще осъзнаеш, че този човек не е бил за теб и че ще се появи някой, който ще те цени повече и ще си прави сам изводите за теб, а не на базата на чуждо мнение ;)

Tsukuda_Hiroshi
05-12-2013, 13:06
тои не е скъсал с мен той ми вярва е разбира се има някакви съмнения..

Не казах, че те е скъсал. Имах предвид, че все някога ще го направи...

Amore-Mio*
05-12-2013, 13:32
Щом вярва на тях и има някакви съмнения - то тогава за какво си още с него?