View Full Version : Изневяра
имам сериозен приятел от малко повече от една година преди седмица приятелите му започнаха да му говорят че му изневерявам че съм курва че спа редовно с други момчета и тн..това разбира се не е вярно, те никога не се ме харесвали нито аз тях още от самото начало,но не разбирам защо сега започнаха тези глупости..приятеля ми вярва но има някакви колебания разбира се..най гадното е че разбрах какви приятели са му..какво мислите? какво да направя?
Tsukuda_Hiroshi
05-12-2013, 08:52
Нищо не можеш да направиш. Или ще си без вина виновна, или след време ще им дадеш повод да бъдат прави за казаното и твоя пак ще те скъса. Предполагам си малка. Това момче няма да ти е последния приятел, ще имаш много след него. Да не ти пука от това кой какво говори!
тои не е скъсал с мен той ми вярва е разбира се има някакви съмнения..
xXxPETYAxXx
05-12-2013, 10:38
А ти как разбра какво говорят? Той ли ти каза? Може просто да те пробва, как ще реагираш, защото някак - колкото и да не те харесват, е безумно тъпо да си измислят подобни неща, нали и на него ще му стане гадно, пък уж им е приятел.
Govorqt che sum kurva i che sum mu izneverqvala postoqno i tn..toi mi kaza da ama sum ubedena che go govorqt zashtoto predi tova mi vqrvashe na 100pr
Няма какво да направиш по въпроса. "Приятелките" на бившата ми приятелка не ме харесваха и си я настройваха бавно и системно срещу мен, без да мога да направя нищо против това.
Ако приятелят ти държи на теб и ти вярва, скоро ще види, че те не са прави и всичко ще си дойде на мястото. Дано поне си направи извода, какви "приятели" са компанията му.
Ако те зареже заради тяхното мнение, ще осъзнаеш, че този човек не е бил за теб и че ще се появи някой, който ще те цени повече и ще си прави сам изводите за теб, а не на базата на чуждо мнение ;)
Tsukuda_Hiroshi
05-12-2013, 13:06
тои не е скъсал с мен той ми вярва е разбира се има някакви съмнения..
Не казах, че те е скъсал. Имах предвид, че все някога ще го направи...
Amore-Mio*
05-12-2013, 13:32
Щом вярва на тях и има някакви съмнения - то тогава за какво си още с него?