PDA

View Full Version : Съмнявам се...

confident_girl
05-12-2013, 12:03
Така нека ви въведа в нещата...Имам приятел от около 8 месеца, но в последно време всички говорят, че излиза с едно момиче от моя клас. Тя казва, че живота си бил нейн и ще прави каквото иска, и да излизат имало ли е проблем. Той пък я псува и обижда и казва, че тя му се натиска, той я игнорирал...Доста често се засичат в даскалото и се гледат....
Не знам какво да направя, как да постъпя...Моля, дайте ми съвет!!!

r0073x
05-12-2013, 12:11
Питай го в очите и следи реакциите му.

xXxPETYAxXx
05-12-2013, 12:17
Зарежи го. Разбирам да са излезли веднъж, тя да му се натиска и той да я игнорира, но така както го описваш, все едно често си излизат заедно, а той УЖ я игнорирал. Ако не искаше да му се натиска, нямаше да излеза с нея повече от веднъж(ако е така).

confident_girl
05-12-2013, 12:20
Доста пъти съм го питала...Винаги щом започна тази тема ми се ядосва

kalpazanka
05-12-2013, 12:21
Доста пъти съм го питала...Винаги щом започна тази тема ми се ядосва

Продължавай да дълбаеш!

confident_girl
05-12-2013, 12:22
Зарежи го. Разбирам да са излезли веднъж, тя да му се натиска и той да я игнорира, но така както го описваш, все едно често си излизат заедно, а той УЖ я игнорирал. Ако не искаше да му се натиска, нямаше да излеза с нея повече от веднъж(ако е така).

Не мога просто да го зарежа....той е първата ми любов. Аз много го обичам и ако го зарежа ще се съсипя

r0073x
05-12-2013, 12:38
Не бързай да го зарязваш, щом още не е нищо на 100% сигурно. Може да се ядосва поради 2 причини:

А) Той има наистина някакво вземане-даване с това момиче и това е причината темата да не го кефи.

Б) Той ти е верен, но се нерви, че не му вярваш и че за пореден път проявяваш недоверие, повдигайки темата.

Tsukuda_Hiroshi
05-12-2013, 13:05
r0073x е прав. Или е едното, или другото. Не можеш да си сигурна. Има само 1 начин да разбереш истината - почни да го следиш или кажи на някоя твоя добра приятелка да поеме щафетата, когато ти не можеш. Ако той се среща с нея - режи. Ако курвата му се натиска - остави момчето на мира.

Amore-Mio*
05-12-2013, 13:36
Опитай се по някакъв начин да разбереш как стоят нещата помежду им или това са само слухове.
Но някак, и на мен ми изглежда всичко съмнително. Та, чак да се ядосва - ако е лъжа, за какво му е да се ядосва.

Dannie96
05-12-2013, 13:46
Нещата малко ми намирисват, но не прави прибързани действия. Кажи му, че искаш за последен път да поговорите за това, но да си изясните как седят нещата. Гледай го в очите и ако си премества погледа встрани или надолу, значи лъже. Ако пак иска да се измъкне или се развика поне за мен това би било знак, че има нещо да крие и бих го скъсала. Пожелавам ти всичко да е OK , а ако се разделите да си спомниш, че нямаш място за предатели в живота ти.