PDA

View Full Version : burzo svurshvane

kzendar
05-12-2013, 14:39
Purvo iskam da se izvinq za latinicata,no sum s win 8 i o6te nz koe,kude i kak.Ot nqkolko dena,moje bi sedmica cheta temi i komentati v saita.Reshih da se registriram chak dnes i da zadam svoq vupros i az.Vidqh che ima podobni temi,no mislq che tova si e individualno za vseki chovek,zashtoto sluchaite sa razlichni.
A eto i za kakvo stava duma.Na 26 godini sum,jenen sum za jena na 23.Zaedno sme veche 7 godini i imame dushterq na 3 i 8 meseca.Problema mi e tam che jena mi e mnogo krasiva i vseki put kogato pravime seks az mnogo burzo svurshvam,zashtoto tq adski mnogo me vuzbujda,dori i bez nishto da pravi.Ponqkoi put daje oshte dokuto se sublichame tolkova mnogo sum ozverql che neizdurjam i q ponasqm kum legloto.Neznam kakvo mi e,i dali izobshto mi ima neshto.Pital sum q kak sum v legloto i tq kazva che mnogo i haresva tova divoto v men,i che daje bila poluskana che taka mi vliqe.Neznam ot kude taq strast v men.Sluchvalo se e daje po vreme na seks dokuto sum v neq taka da se vuzbudq che i prichinqvam bolka.E spiram vednaga shtom tq kaje che q boli de,vse pak mnogo q obicham.Da ne me pomislite za nekoi nasilnik ei.
Molq vi se daiteeeee nqkakuv suvet kak da se spravq s tva opasno bih kazal vlechenie kum neq,koeto nespira veche 7 godini,i kak da izdurjam poveche po vreme na seks s neq.
Molq vi i da ne mi se podigravate zashtoto men tva naistina me pritesnqva.Puk i sum zagrijen za neq,zashototo tq mai s godinite stava vse po seksi,a neiskam da stane taka che nqkoi put pak shte stane taka i az nqma da moga da spru i neq mnogo shte q boli.

ShtrudeL
05-12-2013, 15:54
А НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. Има кирилизатори.