PDA

View Full Version : За първи път и на двамата

24Karata
05-12-2013, 22:33
Здравейте драги ми съфорумници , имам малко въпроси на който се надявам да намеря отговор без шеги ...

Значи на 17 съм а приятелката ми е на 16 и на двамата ще ни е за първи път четохме много теми заедно защото това не е детска работа и както всички казват отдай се на момента пък квото ще да става ... Тя се претеснява от факта ,че ще има много кръв и болка и немога да я убедя , което според мене това е проблема който я спира да започнем полов живот.

Бихте ли ми дали съвети как да я предразположа и как да я накарам да се отпусне и да забрави за болката и кръвта , който неща дори може и да ги няма ?
Бихте ли ми дали съвет какви презервативи да използваме при първия път четохме , че не трябва да са ръбести и т.н , но така и не разбрах коя марка и модел е за предпочитане ?

Това са мойте въпроси и смятам тук да намеря отговорите ... :)

prosto_chovek
05-12-2013, 22:37
Така или иначе в даден момент ще започне да води полов живот. Не при всички има кръв и болки. Нормална възраст е. Карайте я по - леко, възбуди я, може да ползвате някой лубрикант, който да се съчетава с презервативите. Всичко ще е наред. ;)

anonymous908491
05-12-2013, 22:43

Успех, ще ти е нужен, не само за отговорите, а и след това.

marilyn
05-12-2013, 22:58
На неграмотните трябва да ви забранят да правите секс.

24Karata
05-12-2013, 23:20
На неграмотните трябва да ви забранят да правите секс.

Алоооо секс дивата .... ти не си ли била неграмотна бе !
Опитна ли се роди ?

marilyn
05-12-2013, 23:27
Алоооо секс дивата .... ти не си ли била неграмотна бе !
Опитна ли се роди ?

Алоооооо, аз на 17 години пишех ГРАМОТНО, за разлика от теб.

TrollFaace
05-13-2013, 01:23
Най-хубаво ако намерите квадратни презервативи, те са най-добрите за тая работа

Amore-Mio*
05-13-2013, 07:13
Щом не иска - не я насилвай. Вероятно не е готова, така че просто я изчакай. Инак няма как насила да я убедиш в нещо, на което няма да вярва. Има си някакви притеснения/страхове и си трябва разговор, и време.

Та, действате леко.
Ще е нормално да има притеснение, но като цяло се отдайте на момента. И задължително с презерватив. При мен беше с Durex Love и проблеми не сме имали.Съветът ми относно презервативите е по-скоро да не ги вземеш от тънките за по-чувствено изживяване.

xToxiic
05-13-2013, 19:32
Здравейте драги ми съфорумници , имам малко въпроси на който се надявам да намеря отговор без шеги ...

Значи на 17 съм а приятелката ми е на 16 и на двамата ще ни е за първи път четохме много теми заедно защото това не е детска работа и както всички казват отдай се на момента пък квото ще да става ... Тя се претеснява от факта ,че ще има много кръв и болка и немога да я убедя , което според мене това е проблема който я спира да започнем полов живот.

Бихте ли ми дали съвети как да я предразположа и как да я накарам да се отпусне и да забрави за болката и кръвта , който неща дори може и да ги няма ?
Бихте ли ми дали съвет какви презервативи да използваме при първия път четохме , че не трябва да са ръбести и т.н , но така и не разбрах коя марка и модел е за предпочитане ?

Няма да има много кръв и много болка. Карайте го полека в началото. Не бързайте да пристъпвате към секса, а си поиграйте малко(натискайте се, а-у) ;) Използвайте лубрикант, ще ви бъде много полезен! Колкото до презервативите Durex имат много голям избор от презервативи, това вече си е до предпочитания. Успех.