View Full Version : Искам я !!
Ще се побъркам от няколко седмици искам едно момиче,познавам я от няколко години ,не сме били кой знае колко близки ,началото на зимата бяхме добри приятели,излизахме заедно смеехме се ,аз си имах приятелка ,тя приятел и нищо повече.От няколко седмици обаче ,не спирам да мисля за нея ,искам да спя с нея и тя естествено няма да ми се дръпне,но въпроса не е в това само секса искам тя да ми даде повече,не съм влюбен в нея ,не искам връзки ,просто имам огромно желание да се влюби в мен ,защото момичетата когато са влюбени се раздават напълно и сега искам тази,пробвам си всичките фокусчета а у ,обаче тя ме познава.Бил съм с нейни приятелки,познати и е чувала доста неща за мен ,виждам че я привличам и че ме желае ,обаче аз искам да се влюби ,не искам просто да си легна с нея,тя се дърпа за тази част,не мога да спя,да ям ,щом си затворя очите си представям как е моя ,звуча като някакъв психопат хаха ама никога не съм бил така привлечен към момиче и да имам толкова силно желание ,да се влюби в мен и да е моя.
prosto_chovek
05-12-2013, 22:51
Не си представяй готовия успех. Като те харесва - кажи й директно. А за това да се влюби се изисква време заедно.
Ае не ,не тя знае че я искам ама аз не искам да правя секс с нея докато не е влюбена в мен
prosto_chovek
05-12-2013, 22:57
В което има риск тя да иска да прави секс с теб, ти да й отказваш, тя да си помисли, че не ставаш и да те разкара. Това кога да правите секс, кога ще се влюби в теб, се усеща, не се планира.
Няма да ме разкара ,въпроса е в това ,че я искам сега планира се естествено ,въпроса е как да я излъжа в това ,че не съм този който казват приятелките й че съм.
prosto_chovek
05-12-2013, 23:05
Не я лъжи. Докажи се.
Не съм сигурен дали съм се променил.. не съм сигурен,че мога да й дам любов или обич,това което ще й докажа и тя ще повярва ще са лъжи.
shmatarok
05-13-2013, 01:18
А ти какво искаш, тя да се влюби в теб, ти да спиш с нея и после кой от къде е ли?
Amore-Mio*
05-13-2013, 07:16
Не си ли прекалено егоистичен, питам аз?
Искал тя да се влюби в него, обаче той не искал връзки, а искал тя да му се раздаде напълно. Я, се съвземи.
Искаш да й докажеш, че не си такъв, какъвто хората те изкарват, но по нищо не го показваш. Следователно си си същият с думите, които те описват и няма как да й докажеш противното.
Не си ли прекалено егоистичен, питам аз?
Искал тя да се влюби в него, обаче той не искал връзки, а искал тя да му се раздаде напълно. Я, се съвземи.
Искаш да й докажеш, че не си такъв, какъвто хората те изкарват, но по нищо не го показваш. Следователно си си същият с думите, които те описват и няма как да й докажеш противното.
Това. Писнало ми е от момченца като теб, дето не знаете какво искате. Айде чупката и остави момичето на мира.
Егоистичен съм ,но какво мога да направя ? Ама аз съм същият не го крия ,ама ще се намери заобиколен начин !! Няма да я оставя намира докато не получа това което искам е пф момченце ;d