View Full Version : По приятелски?
fifito19
05-13-2013, 16:57
Окей, с едно момче сме вече най-добри приятели от повече от четири години. Всички простотии сме ги правили заедно, включително и в началото ходехме като двойка. Разбрахме се да останем приятели, защото това приятелство наистина е безценно, а връзката никак не вървеше.
Скоро последната му приятелка го заряза, мен също ме огорчиха и напоследък почти всяка вечер стоим на една полянка един в друг, гушкаме се, говорим си.. Но понякога го усещам как прокарва ръката си през врата ми и се готви да ме целуне и се отмествам. Или как докато уж се гъделичкаме и всякакви такива глупости започва да ме докосва на местата, на които знае, че обичам. И уж си говорим за супер рандом неща и изведнъж той превключва на нещо сексуално и вади някакъв еротичен глас и ме гледа в очите... Напоследък търси страшно много близост с мен, навира си ръката под блузата ми даже, натиска ми се, диша във врата ми и когато ходя на гости у тях не пропуска да ме затисне под себе си на леглото и да ме гъделичка пък аз се огъвам като глист -.-
Проблемът е, че действията му показват какво иска, въпреки че не го казва с думи директно. Иска секс. И то секс по приятелски, знаете- като в онзи филм. Не съм девствена, но знам ли, дали няма да ни се прецака приятелството много здраво след тоя секс.. Правилно ли е да му дам? О, да- когато преди около две години аз поисках отново да тръгнем, той категорично отказа и аз бях много засрамена и отблъсната, whatever преживях го. Мисълта ми е тази- дали да спазим сделката си от преди години и да го отблъсна на свой ред, оставайки приятели или да поема риска и да поемем по различен път..
HarabeishoOrGoHome
05-13-2013, 17:03
Послушай сърцето си. ^^
fifito19
05-13-2013, 17:04
Ох.. Ами, сърцето ми казва да отида до тях и да му се нахвърля още сега, но има нещо, което дяволски ме гризе отвътре и именно за това моля за съвет...
HarabeishoOrGoHome
05-13-2013, 17:15
Сподели какво е това нещо, което те гризе толкова?
Ох.. Ами, сърцето ми казва да отида до тях и да му се нахвърля още сега...
Баш сърцето е тва, да знаеш http://ugly.skicu.net/ugly/3-uglylaugh2.gif
Mary_Jane_69
05-13-2013, 17:23
Защо просто не се съберете като двойка? Изчакай да видиш или поговори с него, знам ли - вие сте приятели, сама би трябвало най-добре да знаеш. Каквото и да предприемеш не би било грешка, не съжалявай после за стореното - явно си искала да го направиш и без това... Винаги има и опция Б, но така както го описваш звучи адски сладко, може би е дошло времето, в което той да е влюбеният. :) Успех!
scioquoniamsuccedere
05-13-2013, 17:37
Според мен го обсъди с него, кажи му че искаш да му се нахвърлиш, но се притесняваш за приятелството ви. Ако сте толкова близки, мисля, че спокйно можете да го обсъдите. Пък и давай какво толкова :D
zlatito97
05-13-2013, 18:38
Според мен го обсъди с него, кажи му че искаш да му се нахвърлиш, но се притесняваш за приятелството ви. Ако сте толкова близки, мисля, че спокйно можете да го обсъдите. Пък и давай какво толкова :D
napulno , suglastna ! :DD
Go for it girl! Ако не го направиш после ще се питаш, ами ако................. По-добре направи това, което ти се иска!
sneering
05-13-2013, 19:32
Гледаите само някой лош чичко,да не ви оправи и двамата по тия полянки дето ходите :D
"Ох.. Ами, сърцето ми казва да отида до тях и да му се нахвърля още сега, но има нещо, което дяволски ме гризе отвътре и именно за това моля за съвет..." точно това не го казва сърцето ,а нагонът .. иначе като цяло това с гушкането по поляните и разговарянето не е задължително намек за приятелство с привилегии , може да иска и да се съберете. Иначе дишането във врата и бъркането под блузата ти не са най-романтичните действия според мен и повече намекват за неангажиращ секс . Мисля, че е най-добре да си поговорите , защото да си създаваш изводи за сериозни неща от действия , които могат да се разберат двояко не е най-правилното . Щом сте приятели от толкова години трябва да може да обсъждате всичко и под говорите не е задължително веднага да му предложиш да тръгнете и той да те отреже , а просто да обсъдите отношенията ви в каква посока иска да се развиват , ако изобщо иска промяна
Оо, я стига! От написаното дотук по-скоро трябва да си зададеш въпроса дали ти отърва да ти е приятелче за секс. Много добре трябва да си знаеш до къде са ти границите - чук-чук и толкова. Без обвързване, без ревнуване, ако ще после с най-добрата ти приятелка да се хване и да ги гледаш всеки ден двамата, както и без сълзи после заради това, което вече си направила. Приятелството няма да ви се развали, ако и двамата спазвате сделката. В повечето случаи тя се проваля, защото винаги в единия се зараждат чувства, но риск печели - риск губи. Помисли първо, преди да започнеш тотално да мислиш с оная си работа, а ще е хубаво и да поговорите, да видим кой какво точно иска, че да няма разочаровани още в началото.
Успех и ще следя темата ;)
sweetka_96
05-15-2013, 11:59
давай какво толкова :D
+1 :D
Go for it girl! Ако не го направиш после ще се питаш, ами ако................. По-добре направи това, което ти се иска!
Бръкни в контакта, та да се не питаш "ами ако.."
Откакто пускате тия теми ви се смея. Мнозинството не сте и подушвали приятелски секс и давате съветчетата от "Friends with benefits". А сте толкова далече от реалността...
В действителност, като се разпръчите/цъфнете и набележите момъка/девойката, ще ви е през хуя кви приятелства и ще преебете. Ще се изчукате 3-4 пъти и тогава ще почнете да си дефинирате взаимоотношенията. И никога няма да сте БАШ секс приятелчета, винаги ще има някъв елемент на връзка между вас. И тъй като повечето не сте имали такава връзка, си мислите, че като свърши, все едно сте хванали левкимия и двамата. А всъщност е по-леко от нормална раздяла.
Amore-Mio*
05-15-2013, 14:11
Послушай себе си и сърцето си.
Ако искаш да го направите - действай.
[B]Послушай себе си и сърцето си.
Двете често са в разногласие. :lol:
Fisherman
05-15-2013, 14:46
Тъпа работа
kingofhaters_
05-15-2013, 20:16
Моля те,ела при мен!
fifito19
05-20-2013, 12:53
Моля те,ела при мен!
Защо да идвам при теб? :д
Аа иначе.. Тъй като първите коментари бяха от сорта на GO FOR IT, а останалите се появиха малко по-късно /визирам по-дългите и разумните/, а аз не съм търпелива и в крайна сметка го попитах дали има нещо такова. И в момента, в който го попитах дали изпитва сексуално влечение към мен, той каза.... НЕ.
И стояхме до към три през нощта на едни стълби и си говорихме за рандом хора и случки, когато той каза "Какво те накара да помислиш, че имам сексуално влечение към теб" и аз му изредих нещата, които съм писала и горе в темата.
И той стоя, стоя.. И реши да ме целуне. И понеже стълбите бяха на пет минути от тях, решихме да идем в къщата му.
Емии да, направихме го и съм бахти щастливата, погрижих се да му стане достатъчно яко и на него :д
Ии да, сега ходим, повече няма да ви държа в напрежение.
А сделката се промени- ще правим секс когато поискаме, но отношенията ни ще останат приятелски. /с екстри понякога/
Soo тенкю за съветите, хора ии лек ден ^^
Fisherman
05-20-2013, 19:04
момиче за пример