View Full Version : ТРАГЕДИЯ
Моята история е като много други, но все пак си остава уникална по рода си. Проблема е че заочнах да се влюбвам в момче, с което реших да пробвам така модерното "приятели с привилегии". От самото начало се опитвах по всякакъв начин да се държа максимално естествено и свободно пред него така че да започне да се привързва към мен. Харесва ме на външен вид и като човек вижда, че съм сериозна но просто "Не искам връзка". Напоследък започна да изпитва нещо повече от позволеното привличане(това се вижда по начина по който ме гледа докато сме заедно и това как тръгва да ме целува и прегръща), но за мой огороомен "късмет" взе че му писа бившата му приятелка, за която той сам е тръгвал да ми разква и да ми говори. Има още чувства към нея, тъй като връзката която са имали е неговата най-сериозна. И нормално в такъв момент той да започне да си мисли постоянно за нея и да се отчужди от мен и то точно в момента, в който започна да се привързва. Не мога, по-скоро не искам да спра да се виждам с него и още по-малко не мога да се самонавия да си изкарам от главата, това че все пак с времето човек се привързва. Той е много сериозен като характер и не е емоционален. ВЪПРОСА ми е някой изпадал ли е от вас в такава ситуация не само конфликта с бившите, но и тези приятели с привилегии? пп: до колкото знам тя си има приятел и няма как да се съберат... А и друг огромен проблем е че не е много навит да излизаме заедно навън, по скоро само да се виждаме, когато ... но се познавам с приятелти му и съм прекарвало известно време и с тях.
Този човек не те приема насериозно,ти сама си допуснала това да се случи.Дори не иска да излизате навън заедно,защото така му е по-удобно.Ти каква си му ,че да се месиш в отношенията с бившата му.Фактически той те е допуснал само в леглото си,нормално е да има чувства към бившата му след като са имали сериозна връзка,а и зависи как е приключила.
Може би ти се иска да има чувства към теб,но понякога нещата не стоят така,както съзнанието и сърцето ни иска да са.Ако имаше повече от физическо привличане към теб,досега да е намерил начин,за да се съберете.
Не е хубаво да оставаш в такива взаимотношения ,не защото е нещо толкова лошо,а защото наранената накрая ще си ти.Не оставяй нещата просто така,защото с времето ще става още по-тежко.
Моята история е като много други, но все пак си остава уникална по рода си.
Я пак? о.о
Той има някакви чувства към бившата. Ами нека си има. Ти се отдръпни и не се занимавай с глупости, не си трови нервите. Риби в морето - бол.
MarkKnight
05-14-2013, 12:32
Като мъж,ще ви кажа една много умна поговорка.....След мъж и автобус никога не се тича,винаги ще дойде следващия.
Amore-Mio*
05-14-2013, 13:34
Ако имаше повече от приятелски чувства към теб /и освен това със секса/, отдавна да е действал по въпроса.
Сама си внушаваш нещата.
Сама се привързваш към него. И накрая наранената ще си ти.
Tsukuda_Hiroshi
05-14-2013, 16:40
Това точно с приятелите с привилегий не мога да го разбера. В смисъл - знам какво е, не съм олигофрен, но просто не ми е понятно. Как може да спиш с един, а да обичаш друг...? Аз ли съм твърде старомоден, какво... Някак си като да ям картофена салата, която не обичам (пример просто), а на масата да има кюфтета, аз да ги обичам, но да не ги ям...
Просто не мога да спя с някого, към когото нямам чувства!