PDA

View Full Version : Не издържам без нея.

fakdis
05-14-2013, 22:56
Много съм отчаян вече, 2011 се запознах с едно момиче и имаше някъв интерес между нас, но всичко много бързо приключи още не я познавах толкова добре, обаче втория път когато тя внезапно прояви интерес към мен и аз проявих към нея, не след дълго тръгнахме за кратко и скъсахме...въпреки, че беше минало достатъчно време да го обикна това момиче.От тогава няколко пъти се опитах да я забравя да продължа, всеки ми повтаряше move on и тн.
Последния път беше по-продължителен няколко месеца не мислех за нея даже не се сещах за нейното съществуване, а и като че ли не му пукаше вече...докато скоро не се събудих една сутрин с първата мисъл на главата - че живот без нея е сив, че страшно много ми липсва, и че друга не може да е замести... ничия прегръдка вече не ми носи топлината и спокойствието, което изпитвах от нея.
Направо съм в няква задънена улица, вече 2 години не мога да спра да го обичам това момиче.
Наистина не знам какво да направя за да се получи с това момиче

102
05-14-2013, 23:00
Обичаш някой и две години нищо не правиш.. и накрая се допитваш до форум.... странно.

marin4itu
05-15-2013, 07:40
Ще продължиш, когато сам го поискаш! Един ден ще осъзнаеш, че 2 години си си губил времето...

Ivaaaaa
05-15-2013, 08:35
според мен просто си свикнал с нея, не че я обичаш..
http://www.youtube.com/watch?v=RkkkxWEPh2M ;д

fenkaaa
05-15-2013, 15:41
А защо го казваш на нас това,а не на нея?!

fakdis
05-15-2013, 18:32
^
Защото сещаш ли се, съм й го казал, каквото и да съм й казал тя не ми е отвърнала подобаващо, остана даже със мене известно време явно, защото знаеше какво изпитвам... постепенно се отдръпна и спряхме да общуваме скоро й звънях, ама не ми дига, отбива ме и явно не иска нищо общо с мен.
Казвам го на хората тука, защото няма с кой да си споделя проблемите.

prosto_chovek
05-15-2013, 18:42
Толкова ли за толкова време не можа да я потърсиш, да я поканиш да излезете по - рано и да й кажеш какво чувстваш? Какво чака две години? Нормално е да не те търси, след като и ти не я. И след като си се докарал до положението на този, който се е чудил какво да прави две години, не можеш да й се сърдиш, момичето няма теб да чака. Тези работи се оправят още в самото начало, изпуснеш ли нишката, трудно се хваща наново. Поне ще знаеш за другия път - харесваш момиче - търсиш я, иначе не става.

Takova
05-15-2013, 18:46
Разбирам те братле :< Кофти тръпка е ...

fakdis
05-15-2013, 19:22
Толкова ли за толкова време не можа да я потърсиш, да я поканиш да излезете по - рано и да й кажеш какво чувстваш? Какво чака две години? Нормално е да не те търси, след като и ти не я. И след като си се докарал до положението на този, който се е чудил какво да прави две години, не можеш да й се сърдиш, момичето няма теб да чака. Тези работи се оправят още в самото начало, изпуснеш ли нишката, трудно се хваща наново. Поне ще знаеш за другия път - харесваш момиче - търсиш я, иначе не става.Братле, казах, че две години се опитвам да я забравя, а не че от 2 години не съм я търсил, последния път беше скоро, иначе съм я търсил достатъчно пъти, за да разбера, че не ме иска.
Плюс това никога не съм губил интерес към нея, тя го изгуби, и не й се сърдя, яд ме е на живота на всичко, но не и на нея.

prosto_chovek
05-15-2013, 19:27
Братле. Човек, който обича или дори харесва друг човек, не се опитва да го забрави, ако смята, че има някакъв шанс да го има. Според мен си се отказал преди момента, в който не си имал шанс. Момичето е тръгнало втори път с теб. Какво стана, защо се разкарахте? Защо не се опитахте да си решите проблемите? Така прави човек, който харесва или обича. Натъртвам на харесва, защото не мисля че точно я обичаш.

fakdis
05-15-2013, 20:04
Братле, сигурен съм, че изпитвам любов. Усещам разликата каква е когато съм харесвал момиче и сегашната ситуация и първото ми влюбване, няма нищо общо с това, което е в момента.
Искам да я забравя, защото просто не си струва да се мъча цял живот мислейки за нея, въпреки, че храня надежда някой ден като и звънна да ми дигне или тя да се сети за мен и така.

prosto_chovek
05-15-2013, 20:06
Припознаваш ли се в модела - мислиш много за нея, не знаеш защо си мислиш толкова много за нея, но го правиш, за теб тя е най - доброто нещо на света и без нея не можеш да водиш нормален начин на живот, въпреки че сте били заедно много малко време?

analgin
05-15-2013, 23:02
Трябвало е тогава да се опиташ да оправиш нещата и да се съберете .Чудо би било , ако и тя просто си е стояла и е страдала две години за теб и сега просто чака да й звъннеш . Няма смисъл да се опитваш да забравиш човек , към когото имаш чувства и надежди ,че може да има нещо повече . Все пак се замисли дали не се вглъбяваш в идеята за нея и да си влюбен в самата илюзия , която си си създал или просто отсъствието на друго момиче в живота ти да те кара да се връщаш към нея просто за да има човек , за когото да страдаш или да си втълпяваш ,че обичаш . Единственото , което може да направиш е да се опиташ отново да общувате , ако наистина искаш да си с нея , но трябва да си готов и да посрещнеш отказ