View Full Version : Бенфика срещу Челси
Nevrotika
05-15-2013, 18:44
Двата отбора имат какво да покажат , ще е интересен финал , но ако мачът не тръгне добре за челси нямат голям избор на резервната скамейка.
Според мен мача ще е 2 , с резултат 1;2 за челси
Дано е интересен мач, симпатии имам към Бенфика,надявам се те да вдигнат трофея.
Двата отбора имат какво да покажат , ще е интересен финал , но ако мачът не тръгне добре за челси нямат голям избор на резервната скамейка.
Според мен мача ще е 2 , с резултат 1;2 за челси
Браво за точния резултат, наистина мача беше много интересен и двата отбора показаха класа.
До 15-та, минута Бенфика имаше хубави ситуации да отбележат поне 1-гол, но ги пропуснаха.
Дано е интересен мач, симпатии имам към Бенфика,надявам се те да вдигнат трофея.
Интересен беше :) , но за съжаление паднаха.
girlwithblueeyes
05-15-2013, 20:54
Не трябваше Челси да бият :(
Иначе ми беше все тая
ШЛ ще е по интересен финала :D
ШЛ ще е по интересен финала :D
Определено.
girlwithblueeyes
05-15-2013, 21:00
Bayern München <3<3
Bayern München <3<3
Sure \\:D/
Nevrotika
05-16-2013, 16:46
Въпреки че , симпатизирам на челси играта на бенфика ми хареса повече , но нямаха завършващ удар , а челси ги надигра тактически.
Шампионска лига ще е интересен много , там заслужават Борусия да бият ,след тежкия сезон,който беше за тях и хубавите мачеове поне 1 титла трябва да вземат
nqmaznacheniee
05-18-2013, 17:02
През първото полувреме Бенфика бяха определено по-добрия отбор. Това обаче стана, защото Бенитез се опита да ги изтегли напред и да ги изненада на контра, което за финален мач определено е най-добрия подход. Друг е въпроса, че защитата на Челси бе на доста ниско ниво и до голяма степен късметът и Чех спасиха положението.
psychopath
05-19-2013, 12:35
Bayern München <3<3
бегайте с тия, бе...
по темата: Бенфика бяха по-добрия отбор...и двата отбора не ме кефят, беше ми през к'ура за тоя мач.
OoVasKoO
05-19-2013, 12:39
Кво да кажа, финала с байерн - късмет, с бенфика - късмет. Това е - късмет ;)