View Full Version : Вече искам да го направя
Чуствам се доста готова и желая да правя секс, нямам приятел смисъл с едно момче сме на път да тръгнем и знам че си пада по такива неща няма да откаже но ме е страх че ще ме помисли за някаква супер перверзна .. и мисля че напоследък съм полудяла по тема секс и се възбуждам от най- малкото нещо
DarkTemplar
05-16-2013, 16:30
Щом имаш мерак, винаги ще се намери кой "да те уважи". ;)
Защо смяташ, че ще те помислят за супер перверзна?
kalpazanka
05-16-2013, 16:31
На колко си?
nosferatu23
05-16-2013, 16:31
Не си пада той по тия неща , наистина ще те помисли за курва , ама аз няма да те помисля споко ;)
Е, щом няма да ти откаже.... сичко е 6.
Fisherman
05-16-2013, 16:34
Щом пишеш във форум за първия път значи не си готова.
Па деца толко ли нема кво да праите та с глупости се занимавате
kalpazanka
05-16-2013, 16:37
Трябва да ви направя тема какво представлява аборта и да ви опъна на картинка дилататорите на Хегар.
:D
DarkTemplar
05-16-2013, 16:38
Направо им демонстрирай как се използва кюретата. 8-)
kalpazanka
05-16-2013, 16:39
И вакуум-аспиратор. Ма по-бруталното е абортът по медицински показания. Ще има траен възпитателен ефект.
За първи път пиша ДА :) просто има много теми и не мисля че всеки трябва да отваря нова тема не ми се е налагало не съм писала :)
Като минем на въпроса на колко съм - 17
Да пада си по такива работи но смисъл той знае че съм девствена макар това да му харесва още в началото на връзката ни не мисля че ще остане с много добри впечатления
DarkTemplar
05-16-2013, 16:40
Питам има ли буркани с ембриони? Има ли? :D
Авторке, ти секс ли ще правиш или ще плащаш данък обществено мнение? :?
girlwithblueeyes
05-16-2013, 16:40
Направи ,направи :D
За мен човек питащ във форум дали да го направи или не съвсем не е готов на тази крачка . Но ти си преценяваш все тая ми е . Иначе спокойно едва ли момчето би те помислило за первезна .
Не не мерси за аборта няма нужда да ми демонстриращ нищо имам две братовчедки които една та е гинеколог а другата е на практика в момента и у нас ми е омръзнало да ги слушам :Д
на 17 съм :) просто така сам писала :Д даа има нещо вярно за данъка :Д
DarkTemplar
05-16-2013, 16:43
Освен ако не му кажеш, че искаш да го вържеш, после да го опикаеш и изнасилиш с пенис колан, не виждам как би те помислил за перверзна. А на някои сигурно дори това би им харесало. :D :D
ахаххаха :Д тва е добраа идея иначе :Д
DarkTemplar
05-16-2013, 16:45
Ами предложи му, може да му допадне. :D
Fisherman
05-16-2013, 16:48
17 е добра възраст
ахах :Д интересното е там че преди седмица ме пита защо не си го правила с момчето което бяхте година и половина и моя отговор е ми не знам защото знаех че не е правилния пък си мисля че не ме обичаше и той ми казва да по добре докато нямаш сериозна връзка да не го правиш особено с такива като мен -- :Д
Fisherman
05-16-2013, 16:50
За колоквиумче
DarkTemplar
05-16-2013, 16:50
Предизвикал те е и вече си му в кърпа вързана. ;)
DarkTemplar
05-16-2013, 16:53
Направо си е така. ;) Да ползвате кондоми ей! 8-)
Да затова съм предупредена поне 100 пъти :Д Благодаря ви за отговорите
kalpazanka
05-16-2013, 16:56
Питам има ли буркани с ембриони? Има ли? :D
Мисля, че са в патоанатомията, че нали задължително подлежат на изследване. /при аборт по мед показания става дума/
DarkTemplar
05-16-2013, 16:56
Да затова съм предупредена поне 100 пъти :Д Благодаря ви за отговорите
Моля. И да внимаваш, че тук освен съветници има и много мераклии "да ти разширят перспективите". :D
калпазанке, с теб винаги може да се проведе романтичен разговор на медицинска тематика. ;)
Няма да се притесняваш..след тази тема ще те налазят :D
Между другото може би затова не съм писала тема друг път понеже каквато и тема да е винаги има мн добри съвети и също така и много хора които пишат за да атакуват някого или да става смях просто и затова не съм писала никога тема в форуми понеже знам че следват и много излишни коментари но все пак има и добри съвети :Д то мераклии винаги се намира :Д
kalpazanka
05-16-2013, 17:00
калпазанке, с теб винаги може да се проведе романтичен разговор на медицинска тематика. ;)
И аз тъ уважа'ам, ръ'йш ли?
жаххах даже не се съмнявам хахах
DarkTemplar
05-16-2013, 17:01
Daniie, то слива да има, мераклии да я брулят бол. :D
И аз тъ уважа'ам, ръ'йш ли?
пУласкан съм.
Fisherman
05-16-2013, 17:02
Начи си медик а се праиш
albena.georgieva.92505
05-16-2013, 22:32
Hora kakvo da pravq imam gadje koeto e dosta po golqm ot mene priqtel s roditelitemi i e beshe skarahase ako nqkoi razbere sam martva razlikata e ogromna i tova e edinstveniq problem za s dvamata..zaednosme ot pochti godina .
Еми огромна огромна колкко огромна ?
смисъл според мен ако човек се обича годините нямат никакво значение е ако не е 30 год разлика :Д
""с едно момче сме на път да тръгнем и знам че си пада по такива неща няма да откаже но ме е страх че ще ме помисли за някаква супер перверзна ." момчета ,които да си падат по такива неща почти не се намират , а такива , които да обичат да правят секс още по-малко . Действай преди и той да е изгубил интерес към "такива неща " и все пак надали ще бъде ужасен от идеята ,че си перверзна .
Сериозният отговор ,който бих ти дала е да не прибързваш , вече е нормално да изпитваш подобни нужди и все пак , ако искаш да е с човек, който харесваш малко повече може да изчакаш поне за да го опознаеш по-добре
Mitizaro
05-18-2013, 18:29
Ела аз ше те опраша без пари. Ама само първия път!
albena.georgieva.92505
05-18-2013, 22:50
e ne e 30-29 hora matrva sam pravilismego 2-3 pati a vsichki znaqt che sam devstvena a chudnoto e che pri patvq pat koito behse na skoro ne mi tekna krav i ne me e bolq lo da znam razlikata e ogromna no tozichovek mi e vsichko i znam che shte si pomislite che e sas men samo zaradi seks ne e taka tozi chovek e gotov na vsichko za men tozi chovek e choveka na koito moga da razchitam hora kakvo da pravq ne iskam da go zagubq nie sme si govorili i toi znaeche edin den vsichko shte svarshi i nz po kakav nechin shte go preodole em hora znam zvucho e mn strqskashto no prosto se vlubihme v nepodhodqshti hora kakvo da pravq molq saveto tozi chovek mi e mn skap ne iskam da o zagubq .
DarkTemplar
05-19-2013, 10:15
От шльокавицата ти и липсата на препинателни знаци ме избива на агресия.
Fisherman
05-19-2013, 10:39
Еми огромна огромна колкко огромна ?
смисъл според мен ако човек се обича годините нямат никакво значение е ако не е 30 год разлика :Д
айде стига пляска глупости,има разлика и тя наистина е огромна.аз съм имал 2 приятелки с по 3 години по-малки от мене в пубертета и в двата случая нещата приключват трагично,защото аз вече бях почнал да разсъждавам като възрастен а това не им се хареса.виж са ако човека търси само секс,възрастта наистина няма значение
Tsukuda_Hiroshi
05-19-2013, 12:52
Без да се заяждам с теб, ама ти знаеш ли изобщо значението на думата "перверзен/а"? Ти си девствена (предполага се от темата...Може и да си трол). Следователно, не само че няма да можеш да направиш нещата, които една жена или едно момиче може, ами и може и да не му хареса на въпросния тип. Дори си те представям: Девствена съм, искам да правя секс. Искаш ли да си ми първия?" - ако на мен ми го каже някоя това (за щастие няма такива шансове!!), няма да я помисля за перверзна. Ще я помисля за лека. Хайде да не обиждам и да не си навличам гнева на женската част от форума, ама направо ще си кажа, че е курва.
Съветвам те да провериш в някой речник какво означава "перверзен". Ти си още далеч от това ниво в секса и бая трябва да се постараеш, за да заслужиш "титлата".
А иначе - защо изобщо ни занимаваш с мераците си? Като ти се прави - отиди и го направи с някой загорял кюпек... Ние какво да ти кажем?
Fisherman
05-19-2013, 14:46
гледай и секс без връзка да почнеш да правиш,за да е пълна картинката
все пак,трябва да сме модерни нали =)
се ще се намери някой да те кУроняса :D :D
SPAM DETECTED
albena.georgieva.92505
05-19-2013, 22:35
Hora kakvo da pravq iska da skasam e a sme zaedno ot pochti godina poradi prichinata che ne sam za nego i shte imam ogromno problemi nqkoi ako razbere i postoqno se karame po moq prichina hora ochaqna sam ne iskamm da o zagubq toi e reshil da skasame do nqkolko dena shte mi dade otgovor kakvo da pravq dneskase skarah me po moq prichina kakto vinagi nikoga e imalo prechina da se karame po negova vina i ne e vqrno che e sas men samo zaradi seksa znam samo edno ne iskam da go zagubq pomosh molq savet.
Supermassive____
05-19-2013, 22:35
Да взема да дойда да ти разреша проблема а?
albena.georgieva.92505
05-19-2013, 22:46
Ne ms prosto iskam savet.
sicknessprevails
05-20-2013, 00:41
Да взема да дойда да ти разреша проблема а?
Първо спри да бъдеш хомо-секшуал
айде стига пляска глупости,има разлика и тя наистина е огромна.аз съм имал 2 приятелки с по 3 години по-малки от мене в пубертета и в двата случая нещата приключват трагично,защото аз вече бях почнал да разсъждавам като възрастен а това не им се хареса.виж са ако човека търси само секс,възрастта наистина няма значение
прибавяме и педофил, към титлите ти
Supermassive____
05-20-2013, 14:47
Първо спри да бъдеш хомо-секшуал
Тоя пък :lol:
PainInTheAss
05-21-2013, 20:43
Тоя форум вече стана много скучен.. Не е като едно време.. :D
А ти си или някоя малка, разглезена курвичка дето не знае пикаели и се, ебе ли и се или си найстина много проста :)