Uzerneim
05-16-2013, 19:13
На 23 години съм, момче от София. С приятелката ми сме заедно от 16 годишни, тя е на моите години. Всичко вървеше перфектно, аз й правих малки подаръци всеки ден, живяхме заедно, веселихме се, ходихме на екскурзии. Но по едно време тя просто спря да ме иска. Отбягваше ме, като се връщах от работа и понечех да я целуна - тя ме буташе и първоначално се усмихваше, но вече и това не прави. Даже един път ми се скара и ми каза, че не иска да я целувам вече. Не сме правили секс от 6 месеца. Аз го обичам това момиче, но не знам вече какво да правя! Почнах да й купувам цветя всеки ден до ден днешен, но нищо не действа, тя сякаш се чувства неудобно и неприятно като правя такива работи, които биха съживили връзката ни. Един ден тя ми каза, че щяла да ходи на дискотека и не ме иска с нея. Отиде и на връщане аз гледах от прозореца. Никой не я остави, дойде от уличката точно зад ъгъла като след това профуча една кола, по-хубава от моята. Така вече почна да ходи на някъде си почти всеки ден и все така я оставяха. Миналата вечер аз реших да се скрия зад пейката, където предположих, че спира колата. Чаках, чаках и по едно време чух ръмжене на двигател (не минават много коли по това време). Във същото време видях, че на пейката имаше нещо. Поогледах го и видях, че е счупена на едно място, някой може ли да ми каже как да я заваря? Не съм го правил до сега и ме е страх да не стане нещо да я прецакам допълнително. Още тази вечер отивам, ценя съвети от опит!