PDA

View Full Version : Любов след края на учебната година ?

amnesia_amore_mio
05-16-2013, 21:42
Здравейте! :)
От 5 месеца ходя с едно прекрасно момче, което ме дарява с всичко, от което се нуждая - ЛЮБОВ. Е да, има един проблем ... техните не са случайни хора и ... *пишейки го така, звучи тъпо* но ние не сме ходили на първа среща. Момчето наистина ми е доказало колко ме обича, просто пропускът е в излизането. Не смея да настоявам да се виждаме, просто защото знам как стоят нещава в тях. Идва краят на учебната година и вероятно ще трябва да се разделим .... не искам да приключваме училище, защото това е единственото място, на което се виждаме, а аз маистина съм толкова влюбена в него, че когато не е до мем, откачам.
Пиша ви това за съвет - да продължа ли да се боря за няго, дори шансовете да са малки да продължим да ходим след края на уч. година, или да се настройвам, че трябва да се разделим. :(
П.П. Моля Ви, не го обиждайте, че е дечко, просто не знаете как стоят нещата у тях - той е страхотно момче и приятел.

prosto_chovek
05-16-2013, 23:15
Ако нищо не може да се направи по въпроса, реално това, което ще стане, ще си стане. Следващата учебна година ще дойде. Най - добре в училище си седнете и се разберете какво ще става. :)

LadyDi
05-17-2013, 06:15
Бори се.

r0073x
05-17-2013, 08:19
Поговори с него. Поддържането на една връзка е двустранен процес, а не задължение на единия ;)

smilelady
05-17-2013, 14:02
Недей толкова лесно да се примиряваш, че това е краят..Ако си влюбена в него, трябва да се бориш нещата да не завършат просто така

Dark_Heartbreaker
05-18-2013, 13:44
Борете се. И двамата.

Amore-Mio*
05-18-2013, 17:58
Как така родителите му са по - особени ?
Защо не го пускат?
Инак, борете се.