View Full Version : Проблем с момиче! ?
Здравейте. Харесвам едно момиче, тя го знае, и тъкмо мислях да й предложа в близките дни, но изникна следния проблем. Най-добрата и приятелка казала на някого, че аз съм и предложил. И слухът е стигнал до момичето което харесвам. По едно време започнахме да се отдалечаваме и така на татък.. Дали според вас има някакъв начин пак да се сдобря с нея? :)
prosto_chovek
05-17-2013, 17:37
Еми отивай и й казвай веднага. Какво чакаш? Какво значи тия дни? Отиваш и казваш - харесваш ми, така, така. Ако искаш да си с нея, заминавай.
Съдейки по психологията на момичетата, а и по личен опит, случая е win or lose...Но опитай все пак, току виж ти се усмихнал късметът.
Еми отивай и й казвай веднага. Какво чакаш? Какво значи тия дни? Отиваш и казваш - харесваш ми, така, така. Ако искаш да си с нея, заминавай.
Абсолютно!
Аз съм и признал, че я харесвам! :D Питал съм я хиляди пъти дали тя ме харесва, но тя винаги казва НЕ. Аз съм убеден, че тя ме харесва :D . Но откакто стана тази случка нито си говорил по телефона, нито пишем. Ай тя живее в друг град.
И като и се обадя по телефона не знам какво да и кажа.
Жени, иди ги разбери (Не се засягайте момичета) ;Р
prosto_chovek
05-17-2013, 18:00
Като ти е казала не, какво се буташ? Ако си толкова сигурен, дай й повод да те хареса и чакай. Ако не те потърси - наистина не те харесва. Просто е.
Аз съм и признал, че я харесвам! :D Питал съм я хиляди пъти дали тя ме харесва, но тя винаги казва НЕ. Аз съм убеден, че тя ме харесва :D . Но откакто стана тази случка нито си говорил по телефона, нито пишем. Ай тя живее в друг град.
И като и се обадя по телефона не знам какво да и кажа.
Убеден си? Защо?
Щом досега дори не ти е писала, най-вероятно НЕ те харесва. Не се заблуждавай.
AnarchyBoy
05-17-2013, 18:14
Изгуби ме на.. тя е от друг град :lol:
Убеден си? Защо?
Ами от както и признах, тя започна да ме докосва без да иска. Kогато съм около нея настроението й се преповдига. Чуди се какво да прави и играе с косата си. Когато я прегърна не се дърпа. Заговаря ме. Смее се на всичко което кажа :D ... Давала ми е да пия от нейната чаша, което до сега никога не е давала на момче да пие от чашата й.... :) :D
prosto_chovek
05-17-2013, 18:17
Тогава просто не се отказвай. :)
Изгуби ме на.. тя е от друг град :lol:
Ами това, че е от родния ми град не е проблем, защото при всеки удобен момент съм на село :D
И аз съм така с най добрата си приятелка. Предложих и и бях фриендзоунат :/
В неделя тя има рожден ден. Дали да й се обадя по телефона да й честитя? :)
nosferatu23
05-17-2013, 18:19
Здравейте. Харесвам едно момиче, тя го знае, и тъкмо мислях да й предложа в близките дни, но изникна следния проблем. Най-добрата и приятелка казала на някого, че аз съм и предложил. И слухът е стигнал до момичето което харесвам. По едно време започнахме да се отдалечаваме и така на татък.. Дали според вас има някакъв начин пак да се сдобря с нея? :)
щял да ли предложи.......брак ли ве :?: само брак се предлага нали знаеш
prosto_chovek
05-17-2013, 18:20
Не на рождения й ден. Преди или след него.
Ами от както и признах, тя започна да ме докосва без да иска. Kогато съм около нея настроението й се преповдига. Чуди се какво да прави и играе с косата си. Когато я прегърна не се дърпа. Заговаря ме. Смее се на всичко което кажа :D ... Давала ми е да пия от нейната чаша, което до сега никога не е давала на момче да пие от чашата й.... :) :D
В профила ти пише, че си на 13- ако и двамата сте на толкова- нищо чудно да те харесва, но да я е срам да си признае.
В профила ти пише, че си на 13- ако и двамата сте на толкова- нищо чудно да те харесва, но да я е срам да си признае.
И двамата сме на толкова :D
AnarchyBoy
05-17-2013, 18:23
И аз съм така с най добрата си приятелка. Предложих и и бях фриендзоунат :/
И аз бях във фриендзоната ;) *bro-fist* :D Спокойно, не си сам!!
Не на рождения й ден. Преди или след него.
Защо не на рождения й ден? :)
prosto_chovek
05-17-2013, 18:28
Защото ако сте на по 13 и тя не те харесва, може да започне да се вкарва в истории как теб ще те боли и подобни глупости и може да й преебе рождения ден. Казвам го, защото съм го виждал. Но не мисля. По - добре й го кажи в най - скоро време.
Не, аз мисля само да й честитя рождения ден, нищо повече... :D
И ако тогава тя реши да се сдобрим(ако мога така да кажа). И на 20 юни лице в лице ще й предложа :D :)
prosto_chovek
05-17-2013, 19:02
Ако можеш и сега й кажи.
AnarchyBoy
05-17-2013, 19:10
:lol: Добре, а някой ще му обясни ли, да не прави планове?!
Охх, аз ще съм.. :?
Не замисляй какво ще кажеш.. какво ще направиш и, как ще реагира тя?!
Просто не го прави, защото накрая ще останеш много разочарован ;)
Просто не си прави план, защото съдбата има навика да се ебава с плановете на хората. 8-)
:lol:Отиди и и кажи, как се чувстваш, обясни и го, но не прави планове, кой какво ще каже.. и какво ще направи.. ;)
Ами сега не мога да й се обадя, защото е извън България и телефона й е изключен. :D
Значи първо, не ебавай кво казва, а какво прави. Играе си с косата, не се дърпа като я гушкаш - харесва те 100%. Давай :).
prosto_chovek
05-18-2013, 22:23
Тук е момента да препоръчам една книга. Прочетете я. http://chitanka.info/text/3048-ezikyt-na-tjaloto