PDA

View Full Version : Разговор с момиче

hellgod2
05-17-2013, 19:32
За какво обичат да си говорят момичетата с момчета ? За втори път излизам с това момиче и не мога да завържа един нормален разговор... прекалено много мълчание има..

nosferatu23
05-17-2013, 21:24
Знам че повечето момичета си падат по квантова механика , аз имах едно гадже например и като почнех разговор за делене на атомите и ми скачаше на врата

Затова почни разговор на тема наука и няма да сгрешиш , хем да те помисли за умен, примерно ако те кефи говори и за планетите и соларните системи и т.н :smt023

fUcKsMiLe
05-18-2013, 14:53
Знам че повечето момичета си падат по квантова механика...
:lol:

По темата: Зависи от интересите на момичето. Със сигурност няма да я впечатлиш, като и говориш за нещо, което не разбира и си няма и на идея какво е (^).. :D
Може примерно да я питаш какво обича да прави през свободното си време и да направите нещо, което съвпада с твоите интереси и хобита. Като цяло трябва да знаеш повече за нея, затова я питай разни неща, за каквото се сетиш. Е, не я питай колко гаджета е имала или нещо твърде лично, би било ужасно, защото (съдя по това, че каза, че се срещате за 2-ри път) ти няма никакво доверие и едва ли ще каже нещо по въпроса..

prosto_chovek
05-18-2013, 15:04
За нормални неща.

DisappointedDreamer
05-18-2013, 18:44
За какво обичат да си говорят момичетата с момчета ? За втори път излизам с това момиче и не мога да завържа един нормален разговор... прекалено много мълчание има..

Ох. Много са ми странни такива теми. Няма "специални, висши теми за разговор", които трябва да засегнеш. Не са универсални, не са закони (било то писани/неписани). Момичетата сме хора, досущ като момчетата. Ако не можеш да намериш обща почва за разговор с дадена личност от противоположния пол, то тогава има няколко варианта:

а) някой от вас двамата е срамежлив (или и двамата сте)
б) единия си пада по другия, но не и другия по първия

wartburg353
05-19-2013, 09:13
Питай я за момичетата, които не харесва.

analgin
05-20-2013, 12:49
nosferatu23 , шегуваш се , но наистина има обичащи физиката и на които им е приятно и интересно да слушат подобни неща :д
hellgod2 , ако имаш някаква любима тема или нещо , по което си много запален , може да й разкажеш това онова , после вероятно и тя ще започне да ти разказва нещо. Иначе може да си говорите за всичко , ако започне да ти разказва нещо задавай въпроси по темата за разширение и избягвай късите отговори с да и не , убийци на разговора :д

JDeel
05-21-2013, 08:02
Най-обичат да си говорят за други момичета и момчета, за връзки, за раздели, за ценности, за деца, да се оплачат от малоумни ухажори, да оплюят конкуренцията... такива неща

Nickolas
05-21-2013, 11:35
Толкова искаш да влезеш вътре, че чак и изречение не можеш да обелиш. Отпусни се и карай по течението.

tonique
05-21-2013, 12:39
Важното е да се забавляваш ти така ще предадеш енергията и на момичето ..
Не му мисли толкова много за какво да си говорите опитай се да намериш нещо общо между двама ви :)
Повечето тийн се впечатляват като кажеш как си се напил на купон, как си се напушил, как си се сбил е такива :D :D

PimKie
05-22-2013, 11:45
Просто намери място, където да не се приказва много. Заведи я на боулинг, билярд, кънки на лед и подобни. Там дори и да си мълчите няма да е толкова неловко, отколкото ако сте на кафе.

Николай1902
03-30-2016, 20:39
Виж сега. Като за начало питай я каква музика слуша, какво обича да прави през
свободното си време и нещо такова. После разкажи някаква смешна случка или виц.
Например моята приятелка е от малкото които слушат дъбстеп, трап и рап. И да не се
обиждат някои но повечето са малко лигави.(не казвам че всички са такива)
Гледай да няма такова мълчание защото създаваш лошо впечатление.

baby_baby
03-31-2016, 09:12
Има най-различни теми по които да говорите