PDA

View Full Version : Матурите - размисли и страсти ...

Страници : 1 2 3 4 [5]

DisturbiaV
06-05-2013, 17:25
бел 5.50
англ 4.53
...

princo90
06-05-2013, 17:26
Български език и литература:
Отличен 6.00

Немски език:
Отличен 5.95

Много съм доволен, дори и на фона на масовото преписване и многото нереални шестици, особено на втория предмет.

Някой беше питал дали можеш да си видиш матурата - да, можеш в рамките на 3 дни (ако не се лъжа) в училището, в което учиш.

pifiella
06-05-2013, 17:29
Че за твоите умения това си е провал. Напълно съм убедена, че бих изкарала толкова, дето хич не съм талант.

5.99 по БЕЛ (половин точка от 6.00)

Aз имам 91.5 и ме е яд,та теб ли.

harry777
06-05-2013, 17:50
БЕЛ - 5,71
Философски цикъл - 5,26

Доволен съм, дори не съм очаквал такива оценки. Незнам дали ще ме приемат на добро място, защото шестиците наистина са много, но ще се опитам.

gabi_94
06-05-2013, 18:01
Айде и аз да се похваля

БЕЛ - 5.95 :)
АЕ - 5.56

Нужна ми е много матурата по бел, която ми влиза в бала за СУ, така чее съм предоволна :)

DoctorSatan666
06-05-2013, 18:05
Български език и литература - Отличен (5.53)
Английски език - Отличен (5.56)

Доволно, като се има предвид, че нищо не бях учил, а на матурата по БЕЛ бях напушен.

maximxxl
06-05-2013, 18:08
БЕЛ - Отличен 5.61
История - Отличен 5.68

повече от достатъчно :)

sweet__potion
06-05-2013, 18:12
Български език и литература
78.50 точки
Отличен (5.54)
География и икономика
86.00 точки
Отличен (5.75)

екстраааа :)

klimatronik
06-05-2013, 18:15
^ Браво. ;)
Аз не съм доволен от моите резултати, можех и доста повече. Но като се има в предвид ,че всички правила по български започнах да ги уча 2 седмици преди матурата ... Обаче оставам на мнение, че матурите са една смешна история и те не определят буквалните ни знания .
по бел имам 4 и нещо
по география 5

granger
06-05-2013, 18:21
Масово по история са се издънили мои съученици! Ама масово!

klimatronik
06-05-2013, 18:26
Олее, аз ако имах като вашите оценки щях да направя купон :ДДД

И аз мога да излъжа,че имам 5 .76 и 5.89 .. ;) .. Да не ти пука

TheMaggie
06-05-2013, 18:27
Доволна съм от резултатите ми, но се чудех, как и къде мога да си видя матурите?

granger
06-05-2013, 18:28
В училището , от което си, за няколко дни , 3 май бяха, можеш да идеш и да видиш.

princo90
06-05-2013, 18:34
Доволна съм от резултатите ми, но се чудех, как и къде мога да си видя матурите?

Точно девет поста по-нагоре от твоя въпрос съм дал отговор на същото питане. Поне малко си правете труда да четете! Както каза granger, можеш да си видиш матурата в училището, в което учиш, в тридневен срок, след като подадеш молба.

TheMaggie
06-05-2013, 18:36
В училището , от което си, за няколко дни , 3 май бяха, можеш да идеш и да видиш.

E, извинявай, че не съм обърнала внимание на изречението сред купищата оценки. Радвам се и да видя, че форумците продължават да са изключително отзивчиви и отговарят учтиво дори след толкова много години. :)

Graffa
06-05-2013, 18:37
От кои години и предмети се образува дипломата за 12 клас и кои оценки се вземат от 8 клас - езикова ?

Arrondissment
06-05-2013, 18:39
От кои години и предмети се образува дипломата за 12 клас и кои оценки се вземат от 8 клас - езикова ?

Нищо от 8 клас. Виж, малко по-назад някой беше дал схемата.

Graffa
06-05-2013, 18:52
Нищо от 8 клас. Виж, малко по-назад някой беше дал схемата.

Не я намирам .. може ли да ми помогнете да я намеря ?

slynchoo
06-05-2013, 18:53
И аз да се похваля :D
БЕЛ 6.00
БИО 5.86
Щеше ми двете оценки да са разменени,ама..и това ме устройва!

kircho940
06-05-2013, 19:00
Масово по история са се издънили мои съученици! Ама масово!

Олее, не знам какво е станало на тази матура, обаче един мой съученик, който разбира историята перфектно има много слаба оценка и една съученичка също. Изглежда се е случило нещо с темата.

granger
06-05-2013, 19:08
Темата си беше идеално. Тестът беше по-тегав.
Иначе от 7 човека от моя клас,които се явяваха - 3ма засега не са взели.

princo90
06-05-2013, 19:48
В моето училище госпожата по история още в първия час едва ли не забрани някой да си помисли да се явява на матура по нейния предмет. Твърдеше, че е лудост, дори и за човек, който добре разбира материала. Същото сториха и преподавателите по география и философския цикъл.

В крайна сметка според мен единствените матури, които си заслужават и на които е сигурно, че ще изкараш добра оценка, ако поне малко си учил през годините, са тези по математика и чуждите езици.

girlwithblueeyes
06-05-2013, 20:15
Много съм горда със себе си . Класната преди има няма 1 час ми каза резултатите ми .

БЕЛ-5.90
НЕ-6.00

kosder
06-05-2013, 21:09
Едно приятелче, което не се счупваше от учене по история има 5.64, така че не е нещо невъзможно... Мен ми е по-чудно как може да има хора, които да не могат да вържат 3.00 на някоя матура като изключим чуждите езици.

anonymous708973
06-05-2013, 21:31

Баси смешния.
Искаш да ти снимам оценките си с 3-те си имена и ЕГН, за да повярваш ли?

Каква молба за виждане на матурата? Някой може ли да е малко по-конкретен, важно ми е, една приятелка се е поизложила и иска да види защо.

SuNsEt
06-06-2013, 08:00

То си е за тях...Пък и в повечето случаи коментират само тези,които имат 'отличен' . Останалите само четат и не пишат на фона на изказалите се преди тях. Не знам какво се учудваш . Винаги е било така , всеки се хвали ,че е отличник.Ако наистина са имали толкова през годината на контролните/изпитите етц и сега на матурите имат 6.00 - браво . Макар ,че ми е малко странно как пишеш през ден в тоя форум и имаш време да изкарваш 6.00 , НО всеки си има график и си е подредил времето ,за да му стига... И те така :)

БЕЛ - 5.67
АЕ - 4.98

доволна съм си изцяло :)

scrooper
06-06-2013, 08:25
Много съм горда със себе си . Класната преди има няма 1 час ми каза резултатите ми .

БЕЛ-5.90
НЕ-6.00

Йей, подобен резултат = )
БЕЛ 5.91
Немски 6.00

Интересно как изпаднах в еуфория като си видях резултата и как малко след това някакви съмнителни хора започнаха да се хвалят с 6.00 и на двете -.-
Но тъй като сравнението пречи на забавлението, спирам да сравнявам и просто се надявам на есен всички да сме доволни от приема ни в уни.

kircho940
06-06-2013, 09:20
БЕЛ - 5,04
География - 4,12

Аз лично съм доволен от резултата си по БЕЛ, като се има в предвид, че по темата написах само 1 страница и смятам, че това са ми реалните знания и не съм преписвал отникъде и никой не ми е подсказвал.

По география... Без коментар...

klimatronik
06-06-2013, 09:27
Макар ,че ми е малко странно как пишеш през ден в тоя форум и имаш време да изкарваш 6.00 , НО всеки си има график и си е подредил времето ,за да му стига... И те така :)

:D :D По форума ли определяш кой колко учи? Повярвай, ако ми бяха голям зор шестиците, щеше през години да си уча и съвсем нормално щеше да си ги изкарам. Ти едва ли не ме изкара дъвка, залепнала за екрана. :D

klimatronik
06-06-2013, 09:33
Баси смешния.
Искаш да ти снимам оценките си с 3-те си имена и ЕГН, за да повярваш ли?
.

Нямах предвид теб делфинче.
Обаче си права . Не ми давай снимки и ЕГН, ами направо идвай у нас (или аз у вас) и да ме научиш едно хубаво, че чак да потъна в земята от срам, да ме накажеш ужасно и болезнено, явно е , че си го заслужавам ;д

Wwwooow
06-06-2013, 09:44
Не е честно!! Толкова много преписвачи/късметлии без камери в стаите, със смотани квестори е имало и са изкарали високи оценки без капка учене и притеснение С ПРЕПИСВАНЕ .. А има толкова много, които са учили, блъскали са се и накрая се е паднало точно нещо, което не знаят и оценката им не ги устройва напълно;х Късмет е работата.
Моите оценки са
5,21 по БЕЛ
и 4,43 по Биология :( :( :( (една точка не ми стига май за 4,50 :х) това е една тъпа задача бе уф, ама като нямам късмет и нямаше от къде да препиша ;х

kosder
06-06-2013, 09:47
Не е честно!! Толкова много преписвачи/късметлии без камери в стаите, със смотани квестори е имало и са изкарали високи оценки без капка учене и притеснение С ПРЕПИСВАНЕ .. А има толкова много, които са учили, блъскали са се и накрая се е паднало точно нещо, което не знаят и оценката им не ги устройва напълно;х Късмет е работата.
Моите оценки са
5,21 по БЕЛ
и 4,43 по Биология :( :( :( (една точка не ми стига май за 4,50 :х) това е една тъпа задача бе уф, ама като нямам късмет и нямаше от къде да препиша ;хТи, ако цял живот разчиташ да препишеш отнякъде или да имаш "късмет"...

klimatronik
06-06-2013, 09:54
Ти, ако цял живот разчиташ да препишеш отнякъде или да имаш "късмет"...

Ама човекът си е прав. На някои места пада такова преписване , изкарват високи оценки на готово и после ти стават колеги в университета...

anonymous708973
06-06-2013, 10:24
Интересно как изпаднах в еуфория като си видях резултата и как малко след това някакви съмнителни хора започнаха да се хвалят с 6.00 и на двете -.-

Абсолютно.

Боже, ако по форума се определяше кой колко учи... само аз си знам как се спуках да уча по БЕЛ, за да компенсирам 11-ти клас и как отидох на матура с 4 часа сън, щото преговарях символисти до последно.

Chacho
06-06-2013, 10:30
после ти стават колеги в университета...

Ма не и в работата, хахахаха

Wwwooow
06-06-2013, 10:45
Ти, ако цял живот разчиташ да препишеш отнякъде или да имаш "късмет"...

кой и къде каза, че разчитам да препиша или на късмет О.о аз знам,че няма как да стане, до сега не се е случвало, няма и да се случи.. но матурите не са никакъв показател за нищо, 'щото за едни може, за други не .. трябваше на всякъде да има строги квестори и камери и контрола да е пълен и тогава да се види кой колко знае ;) на едни се гледат истинските знания на други НЕ

Ама човекът си е прав. На някои места пада такова преписване , изкарват високи оценки на готово и после ти стават колеги в университета...
да точно, тея дето са учили и тея, които са преписвали ще са заедно(че и по-зле) и къде е справедливостта от матурите ?!?!?

Chacho
06-06-2013, 10:46
Пак, матурите не са решаващи. Висока оценка на изпита = кур за матурите.

POLLINA
06-06-2013, 11:22
Никой не защитавам, да кажа преди да ми се нахвърлите.
Въпрос на избор ще е дали някой ще се пръсне от учене, а друг ще реши всичко да му е наготово. Това никой не го вълнува. Тъпо, но факт.
Отелен е въпросът, че за матурите наистина не се изисква чааак толкова учене. Специално за тази по бълграски език.

klimatronik
06-06-2013, 11:26
Ма не и в работата, хахахаха

хахаха :Д Ама да ти кажа, че и за работата това не важи. Ако човек има талант, дори да е бил двойкаджия - може да си направи успешен бизнес и да изкарва много повече пари , от колкото сляпо учещите.

ahdahd
06-06-2013, 12:02
за дипломата ето така се формира балът

модул 1
средно аритметична оценка от оценките по бел и друг предмет от задължителната подготовка от 9 до 12 клас
модул 2
средно аритметична оценка от оценките по задължителните предмети, които са дадени малко по-назад в темата (някъде 17-18 са)
модул 3
средно аритметична оценка от оценките по задължителноизбираеми предмети (сип, зип влизат също), т.е. всички останали
модул 4
тоя е по желание, средно аритметична оценка от оценките ви по държавните изпити в съответните училища

СРЕДНО АТИТМЕТИЧНА ОЦЕНКА ОТ МОДУЛИТЕ 1, 2, 3 (евентуално и 4)

XTREMEFREERIDE
06-06-2013, 12:30
Абеее, матурите в България са си смешка, каквото и да си говорим. Както един приятел каза "За без учене се надявах на 3, пък имам 4-5", аз на това отговарям - "В България за без учене трябва да се надяваш на 5, пък оттам нагоре..."

ahdahd
06-06-2013, 12:38
всъщност май съм объркал

модул 1
матури

модул 2
18-те предмета, които се изучават навсякъде

модул 3
задължителноизбираема, която се дели на "Профилирана или задължителна професионална подготовка" и "Непрофилирана и/или задължителноизбираема професионална подготовка".

и евентуално както казах модул 4 с държавните изпити за придобиване на квалификация

kosder
06-06-2013, 12:55
кой и къде каза, че разчитам да препиша или на късмет О.о аз знам,че няма как да стане, до сега не се е случвало, няма и да се случи.. но матурите не са никакъв показател за нищо, 'щото за едни може, за други не .. трябваше на всякъде да има строги квестори и камери и контрола да е пълен и тогава да се види кой колко знае ;) на едни се гледат истинските знания на други НЕ

да точно, тея дето са учили и тея, които са преписвали ще са заедно(че и по-зле) и къде е справедливостта от матурите ?!?!?Защо не потърсиш вината в себе си, а не в другите ? Едва ли хората, които са преписвали са ти изкарали оценката, от която си недоволна. Ако до 12 клас не си разбрала, че няма "абсолютна" справедливост явно живееш в друг свят.Това е положението или си сядаш на дупето и учиш здраво без да се оплакваш, за да искараш хубава оценка, или продължаваш да хленчиш...

toni16
06-06-2013, 13:00
Наистина на матурите се преписва масово.И най-често преписват тези,които през годината са се мяркали наи-много 2 пъти в училище... Имаше една извади си телефона и снима целия тест по български и това става пред очите на квестора.....Просто нямам думи....

Wwwooow
06-06-2013, 13:34
Защо не потърсиш вината в себе си, а не в другите ? Едва ли хората, които са преписвали са ти изкарали оценката, от която си недоволна. Ако до 12 клас не си разбрала, че няма "абсолютна" справедливост явно живееш в друг свят.Това е положението или си сядаш на дупето и учиш здраво без да се оплакваш, за да искараш хубава оценка, или продължаваш да хленчиш...
Вината в себе си съм я потърсила, ти не се притеснявай, явно нищо не разбра от написаното.. жалко
От себе си съм доволна и не хленча, и не се оплквам :О Пък и оценките ми в никакъв случай не са лоши, че да ми говориш така все едно имам 2 и 3 О.о
да, май живея в друг свят

kosder
06-06-2013, 13:38
Вината в себе си съм я потърсила, ти не се притеснявай, явно нищо не разбра от написаното.. жалко
От себе си съм доволна и не хленча, и не се оплквам :О Пък и оценките ми в никакъв случай не са лоши, че да ми говориш така все едно имам 2 и 3 О.оПросто се чувстваш прецакана... Досега не ти ли се е случвало в училище да учиш за някое изпитване/контролно и да изкараш дадена оценка, а някой друг без да учи да изкара същата или по-висока? Гледаш себе си и продължаваш напред.

tireheb
06-06-2013, 14:18

Кво ви боли кой как е влязъл в университет, ебаси
секи да си гледа своето, тва че ти си учил повече нема да ти навреди

DieselBlood
06-06-2013, 14:18
Ехеее, тука много хубави оценки се премятат. Браво, браво. Спомням си миналата година как аз скачах от кеф като си видях оценките от матурите.

girlwithblueeyes
06-06-2013, 14:39
Всеки сам преценява за себе си колко и как е учил . Айде не бъдете такива разбиращи и преценяващи .
Как пък така все другите са ви виновни за оценките ви и си търсите оправдания чрез други фактори ?!
За матурата по БеЛ учих много просто защото българският ми език доста ми куца ,за тази по немски не съм пипнала .

Chacho
06-06-2013, 14:44
^Ти не беше ли в чужбина, че ми стана интересно? В смисъл там или тук учиш?

girlwithblueeyes
06-06-2013, 14:47
Завърших гимназия тук

ahdahd
06-06-2013, 15:03
иначе наистина като ви гледам оценките почвам да се плаша, щото всички имате 6 по бел, аз имам 5,13 по бел и 5,31 по англ:Д
а и дипломата ми няма да е най-високата, макс да е 5,10-20

klimatronik
06-06-2013, 15:18
иначе наистина като ви гледам оценките почвам да се плаша, щото всички имате 6 по бел, аз имам 5,13 по бел и 5,31 по англ:Д
а и дипломата ми няма да е най-високата, макс да е 5,10-20
И за теб диплома и матура с успех 5 е лошо? Ходи се хвърляй някъде щом не може да го преодолееш.

klimatronik
06-06-2013, 15:26
Абеее, матурите в България са си смешка, каквото и да си говорим. Както един приятел каза "За без учене се надявах на 3, пък имам 4-5", аз на това отговарям - "В България за без учене трябва да се надяваш на 5, пък оттам нагоре..."

И ти изсипа купчинка глупости, но хайде...
Ако е за матурата по БЕЛ, може и да си права. Но дори при нея - много са хората, които без учене се явяват и буквално си изяждат 3-йките , че дори двойки.
А за другите изпити по биология, химия, математика... съм много любопитен и искам да ми разкажеш как аджеба, някой ще изкара по-висока оценка от две, ако не е отварял учебник, а в час е слушал колко да не заспи? Дори по-география! Аз бях не малко учил, но имам 5. Защо ли? Защото по задачата за писане (темата) бях писал много, но разбъркано и не подредено. Така , от 30 точки, ми дадоха само 10. А почти всичко си ми беше вярно, просто го бях написал разхвърлено.

Chacho
06-06-2013, 15:29
По математика ми е чудно как могат да не изкарат поне 3ка. :D Задачите са по-лесни от тия в темата ми, lol.

klimatronik
06-06-2013, 15:34
По математика ми е чудно как могат да не изкарат поне 3ка. :D Задачите са по-лесни от тия в темата ми, lol.
Ами човек, който не е учил - и три не може да хване.
Искам да попитам къде бяха резултатите от миналата година по класиране на успеха от матурите? Колко бяха двойките по БЕЛ и какви бяха предсказанията за бъдещето ;д

tireheb
06-06-2013, 15:45
И ти изсипа купчинка глупости, но хайде...
Ако е за матурата по БЕЛ, може и да си права. Но дори при нея - много са хората, които без учене се явяват и буквално си изяждат 3-йките , че дори двойки.
А за другите изпити по биология, химия, математика... съм много любопитен и искам да ми разкажеш как аджеба, някой ще изкара по-висока оценка от две, ако не е отварял учебник, а в час е слушал колко да не заспи? Дори по-география! Аз бях не малко учил, но имам 5. Защо ли? Защото по задачата за писане (темата) бях писал много, но разбъркано и не подредено. Така , от 30 точки, ми дадоха само 10. А почти всичко си ми беше вярно, просто го бях написал разхвърлено.

мен пък ми е интересно що някой би се явил на матура по география ?
БЕЛ е задължителна, ясно, втората е по избираем предмет - пишеш английски, където със знания от cartoon network имаш 5.50 + , изи гейм

klimatronik
06-06-2013, 15:52
мен пък ми е интересно що някой би се явил на матура по география ?
БЕЛ е задължителна, ясно, втората е по избираем предмет - пишеш английски, където със знания от cartoon network имаш 5.50 + , изи гейм
Да, да.. само така си мислиш. Всички сте ми много забавни. Като четеш и ти е интересен материала - ти се струва лесно. ;)

tireheb
06-06-2013, 15:55
не те разбрах, опита ли се да кажеш нещо изобщо, или само си натрупа още едно мнение
кое е тва дето само така си мисля
и с кво съм ти много забавен

klimatronik
06-06-2013, 16:10
не те разбрах, опита ли се да кажеш нещо изобщо, или само си натрупа още едно мнение
кое е тва дето само така си мисля
и с кво съм ти много забавен
С това , че всеки, на който нещо му се отдава или се е готвил малко повече - казва,че матурата е била супер лесна. Да, тя може да е лесна, но защото я разбираш и си учил. Е тва. оставям ва

ParadOx
06-06-2013, 16:18
Айде и аз да се разпиша... след като вече преживях ши*аната оценка по немски :-x

БЕЛ- 5.67
НЕ- 5.39

Wwwooow
06-06-2013, 16:24
Всеки сам преценява за себе си колко и как е учил . Айде не бъдете такива разбиращи и преценяващи .
Как пък така все другите са ви виновни за оценките ви и си търсите оправдания чрез други фактори ?!
За матурата по БеЛ учих много просто защото българският ми език доста ми куца ,за тази по немски не съм пипнала .
Предполагам, че става въпрос за мен. Ами Не, не си търся оправдания за оценките ми, като цяло съм си доволна :) Просто казах, че има толкова несправедливо изкарани оценки, както винаги, а поне на матурите трябваше всичко да е точно и всички да сме равни в правата си и кой , какво може и не може да прави по време на матура и в случая пак има несправедливост, това написах по-горе, а не че преписвачите са ми виновни, че нямам 6-ци :О(не съм се борила за 6-ци, ако бях щях да имам ;) )

klimatronik
06-06-2013, 16:26
Айде и аз да се разпиша... след като вече преживях ши*аната оценка по немски :-x

БЕЛ- 5.67
НЕ- 5.39
Браво, супер си :)
Защо се гневиш? Ако имаше 6 по немски какво щеше да стане?

Wwwooow
06-06-2013, 16:31
Просто се чувстваш прецакана... Досега не ти ли се е случвало в училище да учиш за някое изпитване/контролно и да изкараш дадена оценка, а някой друг без да учи да изкара същата или по-висока? Гледаш себе си и продължаваш напред.

Не чувствам само себе си прецакана, а всички, които са учили и са на нивото на другите и се редят с тях за места в уни-тата..
едно е в училище да се случи, там учителя е един и същ и всеки от класа(в случая) има еднакъв шанс за преписване, това, че не си е подготвил от къде, или не му се занимава вече си е негов проблем... а при матурата далеч не е така и си е баш до късмет работата(изключвам СУпер, добре подготвените, които са сигурни, че под 5,90 няма да имат )

YSMF
06-06-2013, 17:41
По география има 7 скъсани, но при положение, че прекараха 90% от времето си в кафета не знам какво са очаквали. По история има само един с над 5 и 50, защото масово са пропуснали да преговорят първите теми и са я карали по спомени.

granger
06-06-2013, 17:43
От моя клас 22ма души - 7 изгоряха.
1 не се яви по БЕЛ
1 с 2ка по география
5ма с 2ки по История

pifiella
06-06-2013, 17:53
От моя клас няма двойки по нищо.
А иии днес на държавния заковах 5.90(най-високата оценка за тая е миналата година по моята специалност), и да кеф ми е,пък! :D

Hayashi
06-06-2013, 18:05
Кой би се явил на матура по история? О_O Особено ако не е учил.
При нас всички са издържали. Дори масово са с отличен и на двете матури. Класната по БЕЛ много ни се радва.

YSMF
06-06-2013, 18:13
Един от тези, които държаха история е пълен хаймана,влизал е 5 пъти най - много, другите от втория срок насам са карали почти само история и приличаха на призраци, жалко, че темата им изигра лоша шега.
Аз вече твърдо реших, че матурата ми ще е по история, но има още които си нямат на идея какво ще правят. Търсят резервни варианти на географията, която не се оказа толкова лесна колкото я мислеха.

maximxxl
06-06-2013, 18:37
ох матурата по история беше яка. особено темата беше изи. аз от 11 клас не съм учил по история и имам 5.68. малко с теста се обърках, ма съм много доволен от себе си. както и по бел 5.61 като се има предвид, че никога не съм писал лис или есе вкъщи само по контролни и въобще не ме бива :D a и мразя Яворов :D но сега вече го харесвам де, да не кажа, че съм му благодарен, че се падна толкова яка тема :) а можеше да е нещо по-гадно като миналогодишната тема. бъъъъъъъъъъъъ...

DesireToFire
06-06-2013, 18:41
5.64 по български, 5.78 по математика. За вгората много ме е яд, все в сметки на описателните са ми грешките, но така е като 45х4=150 още в началото на задачата ти.

scrooper
06-06-2013, 18:41
От моя клас 22ма души - 7 изгоряха.
1 не се яви по БЕЛ
1 с 2ка по география
5ма с 2ки по История

Леле, миличката, класът ти е уникален :О
Бая трябва да ти завиждат.

toni16
06-06-2013, 19:12
От класа по български двойки имат 3ма,а по биология-1....Целия клас иначе сме 12 :D

Иначе моя резултат е:
БЕЛ:4,81
БИОЛОГИЯ-6,00 :P

granger
06-06-2013, 19:55
Интересното е ,че изгоряха такива,които най-малко сме очаквали. Ама цяла година да си вееш гъза по кафетата и да не пипаш учебник... тей става.

klimatronik
06-06-2013, 19:59
Интересното е ,че изгоряха такива,които най-малко сме очаквали. Ама цяла година да си вееш гъза по кафетата и да не пипаш учебник... тей става.

при нас е обратното.. всички имат пълни шестици ( 5.50- 6) , само аз 4 и 5....

granger
06-06-2013, 20:00
Ми, от нашия клас по БЕЛ само аз съм с 6 , по АЕ пак ми е най-висока оценката...аз се пренавих от пробните,ама майната му,доволна съм си,ама за другите не знам...просто маса зУе.

girlwithblueeyes
06-06-2013, 20:09
Wwwooow
Никъде не съм имала предвит теб ако те имах предвит теб щях да ти спомена ника или да ти цетирам мнението
Говорех общо .

При нас знам на още 3-4 оценките и те са отлични и то само защото попитах класната за тях по телефона другите не ме късаят особено много . Въобще не ми пука дали някой има двойка или шестица аз за себе си знам колко имам.

kosder
06-06-2013, 20:21
В моя клас пък има стабилно хора с по две шестици на матурите.

ParadOx
06-06-2013, 20:26
така е като 45х4=150 още в началото на задачата ти.

Не бой се, аз в 11-ти клас бях написала на едно контролно 25-16=11... 8-) Разсеяността е мн лошо нещо

violette94
06-06-2013, 20:56
БЕЛ-5,41
История-5,68

Мислех си, че по БЕЛ ще ми я анулират тъй като бях драскала много, но като си видях оценката супер много се зарадвах, защото всичко е с мои знания(въпреки че не ми достигна 1 точка пак се радвам :) )

Chacho
06-07-2013, 10:11
5.64 по български, 5.78 по математика. За вгората много ме е яд, все в сметки на описателните са ми грешките, но така е като 45х4=150 още в началото на задачата ти.

I feel you. На матурата си проспах на една от последните задачи втората степен на една скоба и GG.

toni16
06-07-2013, 11:04
От класа по български двойки имат 3ма,а по биология-1....Целия клас иначе сме 12 :D

Иначе моя резултат е:
БЕЛ:4,81
БИОЛОГИЯ-6,00 :P

И забравих да спомена,че 3ма не бяха допуснати до матура,значи сега с дипломи сме само 6 човека :D

Graffa
06-07-2013, 11:31
toni16 от къде си ?

toni16
06-07-2013, 17:02
toni16 от къде си ?

Оффф,не питай.....Имах "щастието" да израстна в град Септември,област Пазарджик(предполагам,че не го знаете).Всъщност градчето е спокойно,имаме 3 училища,като цяло е мечтаният град за хората,които предпочитат тишина и спокойствие.Ромите си живееха в своя махала,но в последните 3-4 години започнаха да "влизат в нашата територия" и прииждаха в нашите училища,като река по време на порой :D Но най-интересното е,че сигурно 95% от ромите идваха в това училище,в което аз учех.В другите училища почти няма роми,а само в моето,за което и до днес не мога да намеря обяснение.
Повечето мои връстници успяха да "избягат" от това,в което аз стоях до последно.До 8ми клас си бяхме добре-25 човека,от тях 6 ромчета,но до 12 клас останахме 12 човека,7 от които роми :D Жалка картинка,но лично аз нямах избор.Но от друга страна не беше чак толкова лошо-училището беше на 5 минути от вкъщи,а и ромите почти ги нямаше в часовете и така учителите ни обръщаха повече внимание.Абе с 2 думи,все едно съм учела в частно училише- бяхме 5 човека във повечето часове. :D Но най-стойностното за мен от това училище си остават учителите.Дължа им огромна благодарност за всичките усилия,които полагаха към мен и благодарение,на които успях да постигна тези добри резултати на матурите.Е сега се гордеят с мен ;)

Shines
06-07-2013, 17:23
Браво на всички за прекрасните оценки :)!

bloodyF
06-08-2013, 08:55
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944369_10200809911362520_161536223_n.jpg

По английски съм доволна, защото ще ми трябва за кандидатстването .
По БЕЛ също, очаквах по-малко, защото темите/есетата са ми много зле :D

anonymous708973
06-08-2013, 09:13
Било е ужасно лош ход да държиш матура по английски, ако ще кандидатстваш с английски в СУ.

Едит: Хора, в какви училища сте? Как може да има недопуснати до матура или двойки? От нашия клас да има най-много 5 човека с под 5.50 по БЕЛ, а истински учещите през часовете да сме били 4-5 човека.

bloodyF
06-08-2013, 09:36
От нашият випуск мисля, че няма недопуснати до матура, а за двойки не знам, но сигурно има.
Иначе не е чак толкова зле, защото от 6.00 падам на 5.87 в дипломата.
Другият ми вариант беше математика, но там нямаше да имам повече от 4, което пък не ме устройва заради дипломата, която ще ми падне значително..

slynchoo
06-08-2013, 11:44
И от нашия клас няма недопуснати до матура или пък с двойки.Не всички са с отлични оценки,ама не са и лоши.
П.п Уча в математическа гимназия