View Full Version : Подарявали ли сте еротично бельо на половинката си ?
gecatabg
05-18-2013, 12:36
Здравейте, какво смятате за този тип подаръци? Определено не е нещо обичайно и не са го правили много хора, но ако сте един от тези, които са правили подобни подаръци на половинките си, моля споделете мнението си.
Решил съм да подаря на приятелката ми ето този Eротичен комплект "SLC FIORE" (http://sextoys.bg/erotichen-komplekt-quot-slc-fiore-quot-p-24997.html) и се чудя как би реагирала на такъв подарък.
Ако сте близки е добър избор, досега не съм чул и видял мацка да се оплаче. Често се подарява еротично бельо, но не се изтърква.
xXxPETYAxXx
05-18-2013, 13:45
Зависи от момичето.
Моето мнение е, че този тип бельо трябва да се вземе от самото момиче за да е изнендада за мъжа. Пък така момче да го подари ми е все едно да си го подари на себе си. Все пак на него ще му въздейства много повече отколкото на мен, а не обичам егоистичните подаръци. :D
Други може и да се зарадват, няма как да знаем приятелката ти от кои тип е.
Violenza
05-18-2013, 13:48
Бих се зарадвала на хубаво бельо. Това в случая не в такова.
anonymous708973
05-18-2013, 15:06
Ти сериозно ли смяташ да дадеш 69 лв за това парцалче?
Във ВСЕКИ магазин за бельо има прозрачни нощнички като тая за 15-20 лв.
problem4eeee
05-18-2013, 16:37
Дори и да харесва такъв тип подаръци, белъото, което си избрал не е хубаво, аз лично не бих се зарадвала :)
На мен също не ми харесва особено,пък и да дадеш 69лв за това.. Щом можеш да си го позволиш,пак може да избереш нещо ако искаш и за 200,но ти препоръчвам да не е тази нощничка..
Ти сериозно ли смяташ да дадеш 69 лв за това парцалче?
Във ВСЕКИ магазин за бельо има прозрачни нощнички като тая за 15-20 лв.
Това + че аз може би бих се засегнала, все едно, че съм му прекалено скучна и това е някакъв намек.. по-добре само да си го избере момичето и да те изненада.
Не са ми подарявали до момента, но бих се зарадвала. Точно това парцалче обаче е твърде скъпо за прозрачен плат. търси нещо по-евтино по кварталните магазини.
kaRamella
05-29-2013, 16:31
Бих се зарадвала, но наистина е доста скъпо. Дори в ПАНДА има по-яки.
PullMeCloser
05-29-2013, 20:32
Бих се зарадвала на хубаво бельо. Това в случая не в такова.
Абсолютно, секси бельо не значи този прозрачен парцал. Има толкова красиви и стилни комплекти, които при това стоят много по-добре от това нещо.
firerose
05-30-2013, 01:51
В дантелата му е майката :D