PDA

View Full Version : Как да призная чувствата си ?!?

teenproblembgprofile
05-18-2013, 16:29
Здравеите, нуждая се от помощ. Има едно момиче което страшно много харесвам и проблема е там, че съм много срамежлив и тя е от моят клас
а вече съм попадал на хора които след това не могат да се погледнат в очите. М/у другото забравих да напиша, че съм на 14 години и живея в град Нова Загора (тук нямаме кино, мол и т.н а нямам възможност нито смелост да я заведа в Стара Загора)

Даите съвет как да постъпя и как да разбера дали изпитва същото към мен и как да я спечеля!!!!!

Не искам да прибързвам може нищо да не се получи, но може да кажете нещо и за първата целувка ? И как да подходя нежно и т.н (попринцип аз съм романтик)!

Надявам се да има коментари и такива които ще са ми от голяма полза !
Съжалявам за правописните грeшки (на друг комп съм и за това)

prosto_chovek
05-18-2013, 16:43
Няма хора, които след нещо да не могат да бъдат погледнати в очите. А защо нямаш смелост? С аккво си по - лош от останалите? Всичко ти е в главата! Момче. Отивай при момичето веднага, гледай я в очите (не си гледай в патката) и й кажи, че я харесваш, с усмивка, след което продължи да я гледаш в очите. Заведи я на кафе. Говори си интелигентно с нея. Жените не искат много повече от нас. Прост го крият. Ако искаш да я заведеш на кино - рейса и Стара Загора. Толкова. Нищо не е толкова сложно, колкото си мислиш. ;)

teenproblembgprofile
05-18-2013, 17:12
Няма хора, които след нещо да не могат да бъдат погледнати в очите. А защо нямаш смелост? С аккво си по - лош от останалите? Всичко ти е в главата! Момче. Отивай при момичето веднага, гледай я в очите (не си гледай в патката) и й кажи, че я харесваш, с усмивка, след което продължи да я гледаш в очите. Заведи я на кафе. Говори си интелигентно с нея. Жените не искат много повече от нас. Прост го крият. Ако искаш да я заведеш на кино - рейса и Стара Загора. Толкова. Нищо не е толкова сложно, колкото си мислиш. ;)

Благодаря за оказаната помощ ще събера смелост и ще направя както ме посъветва. Проблем ми е че според мен не я заслужавам и едва ли такова момиче би излязло и харесало момче като мен !

prosto_chovek
05-18-2013, 17:17
Стига глупости. Какво значи - не я заслужавам? Защо друг ще я заслужава? Заминавай. Заслужава я този, който й предложи пръв и тя го хареса. Нищо повече. Всичко друго ти е в главата.

teenproblembgprofile
05-18-2013, 17:29
Стига глупости. Какво значи - не я заслужавам? Защо друг ще я заслужава? Заминавай. Заслужава я този, който й предложи пръв и тя го хареса. Нищо повече. Всичко друго ти е в главата.

Благодаря ти още веднъж, че отдели време да ми помогнеш и вдъхнеш увереност!

prosto_chovek
05-18-2013, 17:37
Не ми благодари, заминавай да се изясняваш с момичето!

LadyDi
05-18-2013, 18:06
Да бе, какво значи "не заслужавам някого"?

analgin
05-18-2013, 18:29
Ако се притесняваш от това да не може да се погледнете в очите - нормално е , но ако сте разумни хора и нищо не стане просто ще продължите напред и толкова . Това , че ще продължите да сте в един клас може да бъде тягостно само в началото и ако завърши връзката с някакви драми и тн . Иначе това ,че в града ти няма кино или мол не означава ,че няма къде да я заведеш със сигурност има много по-интересни места от някакво глупаво кино , което е като вечното място за срещи . Бъди уверен в себе си ,но не надут или нещо подобно. Такова нещо , като тя не би тръгнала с теб само ти вреди и тя може да си мисли ,че момче като теб не би тръгнало с нея по същия начин и така никой няма да поеме инициативата . Подходи внимателно , не е нужно да й се обясниш в любов на първото излизане , но тя ще разбере ,че я харесваш , ако е взаимно вероятно и ти .

teenproblembgprofile
05-18-2013, 20:39
Благодаря на всички, но някои може ли да ми каже какво точно да и кажа ??? (в понеделник)
поне ме насочете мисля че знам но все пак

prosto_chovek
05-18-2013, 20:46
Нищо не е по сценарий. Примерно - Здравей, искам да ти кажа нещо. Искам да ти кажа, че те харесвам. Харесваш ми, защото (казваш защо). Искаш ли да пробваме заедно?
Примерно.

teenproblembgprofile
05-18-2013, 20:55
Ясно ще се справя просто когато стоят така нещата ми е трудно да я заговоря а да кажа харесвам те :X Може да ме посъветваш как да я заговоря ?

prosto_chovek
05-18-2013, 21:23
"Здравей. Как си? Тук съм, защото искам да ти кажа нещо."
Примерно.

teenproblembgprofile
05-19-2013, 22:05
Здравеите така и така съм решил да и кажа а то ще стане утре и се питах дали не мога и подаря нещо например букет от рози с една изкуствена вътре в картичка да пише : ''ще те обичам, докато и последната роза не увехне'' Но в саита видях и други по-добри идеи. Кажете според вас да и подаря ли нещо докато изричам думите?

sicknessprevails
05-19-2013, 22:13
Здравеите така и така съм решил да и кажа а то ще стане утре и се питах дали не мога и подаря нещо например букет от рози с една изкуствена вътре в картичка да пише : ''ще те обичам, докато и последната роза не увехне'' Но в саита видях и други по-добри идеи. Кажете според вас да и подаря ли нещо докато изричам думите?

Да това е доста добра и идея , даже още по добра идея е примерно вместо това послание , нали пак да вземеш букет ма вътре на картичка да е написано "докато смъртта ни раздели , завинаги заедно"
Успех

teenproblembgprofile
05-19-2013, 22:24
Да добра идея, но това не трябва ли да е когато 2-ма души се женят?!?

sicknessprevails
05-19-2013, 22:56
Не разбира се ! Кой ти каза това ???

teenproblembgprofile
05-20-2013, 01:11
Ако нещата се наредят с това момиче обещавам да видам дота 2 от steam на всички онези които ми помогнаха да успея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само ако им харесва или ако не се занимават с игри-няма!Аз вече не ги играя не ми и тряят за това ще ги раздам

LadyDi
05-20-2013, 05:39
Как да устоиш на такова предложение...

teenproblembgprofile
05-20-2013, 17:34
Как да устоиш на такова предложение...

xD