View Full Version : много ми е зле ;( влюбена съм а той в мен вече не ;( ...
luciana93
05-18-2013, 22:08
влюбена съм в едно момче а той в мен вече не не сме били гаджета.. но си признахме чувствата един към друг преди време просто аз не исках връзка... а сега май той харесва друга;(;(;(какво да правя как да го забравя знам че любовта се забравя с нова любов но до тогава ще се побъркам ;( плаче ми сее искам го за мен .Когато се видим само ме поглежда и ме гледа гледа в очите и не си маха погледа сякаш още има нещо ... но като гледам в фб мисля че харесва друга и това ме побърква искам гоооо не издържам лягам и ставам с мисълта за него какво да правя дали да го премахна от приятели в фб че да ми е по добре кажете ми ;(;( държа се с всеки гадно режа хората около мен родителите ми сестра ми всички виждат че има нещо но как да си помогна това е много гадно чувство ;(
prosto_chovek
05-18-2013, 22:12
Любовта се забравя с времето. Той е с друга, спри да се заблуждаваш. Мисли за нещо друго. Хоби, интерес, дори някой друг, както каза. Но не се хващай с някого заради това да забравиш този. Егоистично е. Отново - той има друга, забрави го. Как ли? Не е първия (или е), няма и да е последният. Мъжка логика, така разсъждавам и помага. :)
luciana93
05-18-2013, 22:14
Любовта се забравя с времето. Той е с друга, спри да се заблуждаваш. Мисли за нещо друго. Хоби, интерес, дори някой друг, както каза. Но не се хващай с някого заради това да забравиш този. Егоистично е. Отново - той има друга, забрави го. Как ли? Не е първия (или е), няма и да е последният. Мъжка логика, така разсъждавам и помага. :)
Не ходят заедно но усещам че я харесва все пак го познавам ;( но защо ме гледа така дълго и дълго и гледа и гледа и се обръща винаги ;(
prosto_chovek
05-18-2013, 22:21
Когато аз гледам често момиче в очите, значи съм я харесал. А това да отвръща погледа си, може би от притеснение. По какво реши, че я харесва? Отговаряй ми бързо, защото мисля да лягам след малко.
luciana93
05-18-2013, 22:23
Когато аз гледам често момиче в очите, значи съм я харесал. А това да отвръща погледа си, може би от притеснение. По какво реши, че я харесва? Отговаряй ми бързо, защото мисля да лягам след малко.
искам да каже че се обръща да ме погледне дори когато съм назад смисъл някаде зад него ... ми мисля че я харесва защото и харесва всичките снимки почти винаги в дискотеката тя е там но не с тях а просто там ... една нейна приятелка качила снимка как се бият на ужким нали а той писал ей внимавай да не я удариш че ще видиш някакви такива ;(
prosto_chovek
05-18-2013, 22:28
Момиче, това, че й харесва снимките нищо не означава. Аз харесвам снимки, които много момичета качват, но харесвам едно момиче. Може и да я харесва. Но ти отиди и (както съветвам доста хора напоследък) му кажи какво чувстваш. (И докато сменям от Бон Джоуви пак на друга негова песен, извини ме ) Това е най - бързият и ефективен начин да разбереш наистина какво чувства той. Може да е игра, маска. Може да е всичко. Може изобщо да не я харесва. Разкажи му за твоите чувства без скрупули и без да мислиш какво ще стане ако. Ако той те харесва, ще го разбере. Ако не - жив и здрав да е. Не трябва да те притеснява. Това трябва да направиш. ;)
luciana93
05-18-2013, 22:31
Момиче, това, че й харесва снимките нищо не означава. Аз харесвам снимки, които много момичета качват, но харесвам едно момиче. Може и да я харесва. Но ти отиди и (както съветвам доста хора напоследък) му кажи какво чувстваш. (И докато сменям от Бон Джоуви пак на друга негова песен, извини ме ) Това е най - бързият и ефективен начин да разбереш наистина какво чувства той. Може да е игра, маска. Може да е всичко. Може изобщо да не я харесва. Разкажи му за твоите чувства без скрупули и без да мислиш какво ще стане ако. Ако той те харесва, ще го разбере. Ако не - жив и здрав да е. Не трябва да те притеснява. Това трябва да направиш. ;)
Дали да го премахна от приятели в фб да не се дразня? какво да правяя??? многоо ми е злее дали като ме гледа винаги така дали още има някаква тръпка към мен ...
prosto_chovek
05-18-2013, 22:33
Казах ти какво според мен трябва да направиш. Вече ако той откаже, премахвай го от фейсбук, трий от телефона, забравяй го (не е толкова трудно), прави такива неща. Но опитай да бъдеш с него, след като го искаш. :)
luciana93
05-18-2013, 22:39
Казах ти какво според мен трябва да направиш. Вече ако той откаже, премахвай го от фейсбук, трий от телефона, забравяй го (не е толкова трудно), прави такива неща. Но опитай да бъдеш с него, след като го искаш. :)
не не мога аз да направя такова нещо ;( ще плача постоянно друго решение май няма.. междо другото сега видях че тя е от съседния град... но той е малко далечко на около 1 час и 30 минути дали е възможно да стане нещо междо тях ;(
prosto_chovek
05-18-2013, 22:45
Престани с глупостите! Можеш всичко. Всичко ти е в главата. Помисли логично - защо да не можеш? Какво ще стане? Откога гордостта е по - голяма от любовта? Можеш всичко, сама си поставяш ограничения. Това да седиш и да плачеш единствено ще те направи слаба и нищожна. Не се принизявай сама. Връзките от разстояние са възможни. Отивай бе! Какво те спира? Притеснение? Страх? Задръжки? Мисли как той е с нея? Това е както в Малкият принц - сцената с пияницата - ще ти я цитирам:
- (Малкият принц) - Какво правиш?
- (Пияницата) - Пия.
- Защо пиеш?
- За да забравя.
- Какво искаш да забравиш?
- Че ме е срам.
- От какво те е срам?
- Че пия.
Не знам дали е най - адекватния пример, но според мен ти се намираш в подобна ситуация, просто с друг знак. Защо не му казваш - страх те е - защо - за да не те отхвърли - но ако не му кажеш - няма да го имаш. Същото е. Стига глупости, отивай при него и се разберете, ако не стане - не губиш нищо. ;)
luciana93
05-18-2013, 22:52
Престани с глупостите! Можеш всичко. Всичко ти е в главата. Помисли логично - защо да не можеш? Какво ще стане? Откога гордостта е по - голяма от любовта? Можеш всичко, сама си поставяш ограничения. Това да седиш и да плачеш единствено ще те направи слаба и нищожна. Не се принизявай сама. Връзките от разстояние са възможни. Отивай бе! Какво те спира? Притеснение? Страх? Задръжки? Мисли как той е с нея? Това е както в Малкият принц - сцената с пияницата - ще ти я цитирам:
- (Малкият принц) - Какво правиш?
- (Пияницата) - Пия.
- Защо пиеш?
- За да забравя.
- Какво искаш да забравиш?
- Че ме е срам.
- От какво те е срам?
- Че пия.
Не знам дали е най - адекватния пример, но според мен ти се намираш в подобна ситуация, просто с друг знак. Защо не му казваш - страх те е - защо - за да не те отхвърли - но ако не му кажеш - няма да го имаш. Същото е. Стига глупости, отивай при него и се разберете, ако не стане - не губиш нищо. ;)
защо аз да го правя? той ако искаше щеше да отвори чата и да ми пише не ми е писал 3 месеца само се гледаме като се видим та ние дори не се поздравяваме ? най лошото е че се напушва мн мн рядко и един от тези случай стана преди 1 седмица една вечер ходих да извикам сестра си където си играят децата... там сядат и възрастни и сякакви .. и го видях с 6тима негови приятели аз веднага разбрах че е напушен просто го познавам ииии той като ме видя ми извика много зле изглеждаше и аз го погледнах и хфанах сестраси за ръчичката и заминах а той извика след мен мършооооооу ;( защо така ;( а точно предния ден като ме видя по улицата от къде минавам и нарочно дойде и мина страшно близо крей мен
prosto_chovek
05-18-2013, 22:54
Тогава ми кажи, такъв човек ли искаш? Прецени той какъв е и ти какво искаш. Щом ти вика така, въпрос на достойство е да го разкараш и да не мислиш за него. Аз лично не бих викнал така на момиче. Грозно е. Дори когато е пиян или в друго състояние (самопиянство мога да коментирам), знае какво говори. Другото са оправдания. Имам чувството след този ти коментар, че просто не искаш да си сама, а той е човек, към когото някога си изпитвала чувства и сега го сиакш поради причината, че не искаш да си сама. А това не е добре.
prosto_chovek
05-18-2013, 22:57
Знаеш ли кое е важното в една песен?
luciana93
05-18-2013, 23:00
Тогава ми кажи, такъв човек ли искаш? Прецени той какъв е и ти какво искаш. Щом ти вика така, въпрос на достойство е да го разкараш и да не мислиш за него. Аз лично не бих викнал така на момиче. Грозно е. Дори когато е пиян или в друго състояние (самопиянство мога да коментирам), знае какво говори. Другото са оправдания. Имам чувството след този ти коментар, че просто не искаш да си сама, а той е човек, към когото някога си изпитвала чувства и сега го сиакш поради причината, че не искаш да си сама. А това не е добре.
бях споделила с баба за този случай а тя ми каза че се е държал така защото тогава когато сме си признали чувствата и аз не исках връзка и оттогава е обиден ли не знам
prosto_chovek
05-18-2013, 23:02
Говоря ти от мъжката гледна точка. Той се държи унизително с теб, когато е в такова състояние. Това трябва да е обидно за теб, не за него. Ако си сериозно момиче, не ти трябва такъв.
luciana93
05-18-2013, 23:04
Говоря ти от мъжката гледна точка. Той се държи унизително с теб, когато е в такова състояние. Това трябва да е обидно за теб, не за него. Ако си сериозно момиче, не ти трябва такъв.
знам знам знам знам че не е за мен но всеки ми го казва всекииии но какво да направя като не мога да спра да мисля за този нещастник!
prosto_chovek
05-18-2013, 23:07
Намери си занимание. Не е първият, няма и да е последният. Намери си хоби, примерно. Живей. Един човек в живота ти не може да го промени, ако не се е намесил реално в него. Как си била преди него? Така ще си и до следващия. Няма смисъл да си с човек, който ще ти разбие мечтите най - малко. Мисли и за това коя си ти и защо той не те заслужава. Каквото и мнение да имаш за себе си. Любовта винаги среща хората, не те нея, имай го предвид. Не е последен.
luciana93
05-18-2013, 23:13
Намери си занимание. Не е първият, няма и да е последният. Намери си хоби, примерно. Живей. Един човек в живота ти не може да го промени, ако не се е намесил реално в него. Как си била преди него? Така ще си и до следващия. Няма смисъл да си с човек, който ще ти разбие мечтите най - малко. Мисли и за това коя си ти и защо той не те заслужава. Каквото и мнение да имаш за себе си. Любовта винаги среща хората, не те нея, имай го предвид. Не е последен.
да правилно... ще мисля за това как не е за мен и също и как на всеки се случва да откача по някой хах : ) ааа и междо другото 40 кл много ли са?:д
prosto_chovek
05-18-2013, 23:16
М да, лягам си аз. Помни, че всеки заслужава най - доброто за себе си. Както и ти. Помисли кое е то и се насочи към него. Ако още не си го открила - има време. Така че няма страшно, усмихвай се по - често и не мисли за келеши. Това е. Бъди себе си. :)
luciana93
05-18-2013, 23:18
М да, лягам си аз. Помни, че всеки заслужава най - доброто за себе си. Както и ти. Помисли кое е то и се насочи към него. Ако още не си го открила - има време. Така че няма страшно, усмихвай се по - често и не мисли за келеши. Това е. Бъди себе си. :)
и аз също лекаа
защо аз да го правя? той ако искаше щеше да отвори чата и да ми пише
умри си сама тогава
в началото казваш, че преди време ти си била тази, която не е искала връзка
ама сега изведнъж ти се е приискало
ама трябва той да се сети, че се сетила мара да се побара
xXxPETYAxXx
05-19-2013, 04:24
Оффф, аман от тоя facebook...
"но като гледам в фб мисля че харесва друга" може и така да е ама е глупаво да си правиш заключенията на база впечатления от активността му във фб , освен това като не се поздравявате даже на улицата какво развитие на отношенията ви очакваш . Това ,че ти е говорел грубо напушен не го оневинява ни най-малко , не е като да е пиян и да няма задръжки . Има разлика между това да си релаксира и да му е спокойно и съвсем друго е да подвиква като простак на познати и непознати и ти да го оправдаваш и да отдаваш всичко на тревата .
Amore-Mio*
05-19-2013, 07:43
От писаното разбирам, че не си напълно убедена, че той харесва друга и в същото време не искаш да задействаш нещата, и да се опиташ да направиш нещо по въпроса. Повярвай, като стоиш във фейсбук, следиш го - нищо няма да стане, освен да си внушаваш простотии.
И само да кажа, че това, че харесва снимки - не означава, че харесва даденото момиче.
luciana93
05-19-2013, 08:54
;(