View Full Version : Нормално ли е че не усетих нищо по време на секс?
pure_girl
05-19-2013, 15:55
Здравейте, аз съм на 20 години, изгубих девствеността си в скоро време. Правих секс два пъти, и двата пъти нещо не усетих, абсолютно нищо - дори, че има нещо в мен. Когато мастурбирам, стимулирайки клитора си, стигам до оргазъм, но когато си вкарам пръст във вагината пак не усещам никакво удоволствие. Това нормално ли е? Какъв е вашият опит?
Чак да не усещаш, че е вътре... на приятеля ти да не му е 8см...
pure_girl
05-19-2013, 18:53
Чак да не усещаш, че е вътре... на приятеля ти да не му е 8см...
Aбе като беше еректирал не му го погледнах, ама като спадна изглеждаше като детско пишле.
Дайте мнение, опит....
"не е важен размера!!!" ДА БЕ ДА ....
pure_girl
05-19-2013, 18:59
"не е важен размера!!!" ДА БЕ ДА ....
Mислиш, че проблемът е в размерът му?
еми ако не смяташ , че си парализирана от кръста надоло начи може би проблема му е в размера :) споко , ще свикнеш :D
pure_girl
05-19-2013, 19:05
еми ако не смяташ , че си парализирана от кръста надоло начи може би проблема му е в размера :) споко , ще свикнеш :D
E, няма да свикна, ще трябва да си намеря някой по- надарен. Наясно ли сте под каква големи момичетата не усещат нищо?
Да, момичетата над 75 кила не усещат нищо...
чакай чакай чакай ... доста бързо го резна .... кофти тръпка за момчето , дай му поне още 1-2 шанса ... иначе колкото до размера - всичко е относително , различни момичета , различни харесвания :)
pure_girl
05-19-2013, 19:14
Да, момичетата над 75 кила не усещат нищо...
Aз съм от категорията на слабите, така че това не важи за мен.
pure_girl
05-19-2013, 19:23
Toй каза, е му бил 19 сантиметра, ама в спокойно състояние не ми се видя почече от пет и беше мн тъничък.
DragonLady
05-19-2013, 19:27
Ти не го гледай като е спаднал, а като го е надървил. Въпреки, че щом в спаднало състояние му е наистина миниятюрен, значи и в ерекция не е кой знае какво. Дай му още 1-2 шанса, ако пак не усещаш нищо, и нямаш чувства към него, ориентирай се към друг.
pure_girl
05-19-2013, 19:34
Колко по-голям става като се надърви?
фригидна си нямаш шанс :D :D :D
тука не сме ясновидци вземи си една линия и виж ;)
pure_girl
05-19-2013, 19:41
Т.е мислите, че проблвмът е в него? Възможно ли е да е в мен?
pure_girl
05-19-2013, 19:42
фригидна си нямаш шанс :D :D :D
тука не сме ясновидци вземи си една линия и виж ;)ю
Фригидна? Защо пък да съм фригидна?
anonymous708973
05-19-2013, 19:47
E, няма да свикна, ще трябва да си намеря някой по- надарен.
Въх, много рязко за някой, който не е девствен отскоро.
Toй каза, е му бил 19 сантиметра
Ако той е прав, значи ти си малка неблагодарна, незадоволима *****
И..
Т.е мислите, че проблвмът е в него? Възможно ли е да е в мен?
Да, имаш психологически отклонения.
pure_girl
05-19-2013, 20:04
Ако той е прав, значи ти си малка неблагодарна, незадоволима *****
И..
Да, имаш психологически отклонения.
Се изказа комплексарът с малката пишка.
dream1707
05-19-2013, 20:06
Ама колко сте зле повечето, дето сте коментирали. Принципно и като мастурбира и си вкарва пръсти би трябвало да усеща нещо, а момичето каза, че и от това не усеща. А и на приятеля и и 8 сантиметра да беше, хубаво, няма да я задоволява.. ама чак да не усеща като е вътре, сори, ама и 5 сантиметра да са пак трябва да усети, най-малкото, че има нещо отдолу.
pure_girl
05-19-2013, 20:12
A какво трябва да усещам във вагината си по време на секс?
dream1707
05-19-2013, 20:17
Очакваш сега да ти го опиша ли :D
Се изказа комплексарът с малката пишка.
А ти кога ми духа, та знаеш каква е?
Ама колко сте зле повечето, дето сте коментирали. Принципно и като мастурбира и си вкарва пръсти би трябвало да усеща нещо, а момичето каза, че и от това не усеща. А и на приятеля и и 8 сантиметра да беше, хубаво, няма да я задоволява.. ама чак да не усеща като е вътре, сори, ама и 5 сантиметра да са пак трябва да усети, най-малкото, че има нещо отдолу.
Оуу госпожа Кобилкина влезна и тя в форума :D
А до pure_girl ние не можем потребителите от форума нито да ти опишем чувството нито да те накараме да изпитваш удоволствие докато правиш секс .. като се бараш отдолу поне усещаш ли си ръката мое да си изтръпнала леко :D
pure_girl
05-19-2013, 20:22
[QUOTE=dream1707;10704404]Очакваш сега да ти го опиша ли :D[/QUOT
Кажи само какво е усещането, удоволствие и къде, какво е оргазъм и така...
pure_girl
05-19-2013, 20:23
А до pure_girl ние не можем потребителите от форума нито да ти опишем чувството нито да те накараме да изпитваш удоволствие докато правиш секс .. като се бараш отдолу поне усещаш ли си ръката мое да си изтръпнала леко :D
Ръката си усещам и движенията на ръката си усещам леко, ама на тоя пениса не успях да му го усетя...
pure_girl
05-19-2013, 20:27
A вие, момичета първият път усетихте ли нещо?
dream1707
05-19-2013, 20:27
Не, извинявай.. за това, че тя не усеща когато някой и бръкне там (включително и тя самата), приятеля и е виновен. Щото тука така го бяха издокарали.
pure_girl
05-19-2013, 20:28
Някъде бах разбрала, че първите няколко пъти при всички момичета е така и удоволствието идва със времето...
Първите пъти удоволствие няма-да, но все пак се усеща пенисът.
Ръката си усещам и движенията на ръката си усещам леко, ама на тоя пениса не успях да му го усетя...
http://www.prikachi.com/images/878/6127878V.gif
Не, извинявай.. за това, че тя не усеща когато някой и бръкне там (включително и тя самата), приятеля и е виновен. Щото тука така го бяха издокарали.
айде, айде са не ти искам обясненията.. много усложливо момиче ще излезнеш :D
ама като гледам май си е мъж тва pure_girl или си правят гавра с форума :D
попринцип първите пъти тряя ги боли, а не да не усещат нищо :D :D
pure_girl
05-19-2013, 20:31
http://www.prikachi.com/images/878/6127878V.gif
Кое е смешното?
pure_girl
05-19-2013, 20:32
Може би му е бил малък за моята вагина и затоеа не ъм го усетила?
pure_girl
05-19-2013, 20:33
А после какво усещаш и след кой път?
Ами постепенно започва удоволствието и не помня след кой път... :)
pure_girl
05-19-2013, 20:35
Ами постепенно започва удоволствието и не помня след кой път... :)
Кажи приблизително число...
Ти или си трол или си мега зле. Размера на оная му работа когато не е в ерекция не може ама по никакъв начин да ти подскаже колко му е голям когато е в ерекция, ако си му е нормален размера 14+ см и ти не усещаш нищо проблема е в теб, ако му е 19 и не усещаш нищо имаш психическо отклонение, защото не може да не усещаш, след като и един пръст се усеща/....
pure_girl
05-19-2013, 20:37
Ти или си трол или си мега зле. Размера на оная му работа когато не е в ерекция не може ама по никакъв начин да ти подскаже колко му е голям когато е в ерекция, ако си му е нормален размера 14+ см и ти не усещаш нищо проблема е в теб, ако му е 19 и не усещаш нищо имаш психическо отклонение, защото не може да не усещаш, след като и един пръст се усеща/....
Как така ще имам психическо отклонение, ти добре ли с главата?
pure_girl
05-19-2013, 20:39
Как така не може да ми подксаже, като в ерекция пенисът става двоен, т.е. ако му е пет в заспало състояни, в еректирало ще му е 10.
pure_girl
05-19-2013, 20:39
5-10ти път.
Значи доста време ми трябва още.
pure_girl
05-19-2013, 20:44
small dick!!!!
DownloadVirus
05-19-2013, 20:47
И от къде разбра,че ще стане 2х,а не 3х или 4х ? Като му е 5 санта може спокойно да му стане 20 . Соу уат?
След като правиш секс още няколко пъти, можем да мислим дали е от размера или от теб :)
Как така не може да ми подксаже, като в ерекция пенисът става двоен, т.е. ако му е пет в заспало състояни, в еректирало ще му е 10.
Естествено, че ако в спокойно му е 5, то в ерекция ще е 10, даже мисля че ще има загуби от износване, та след 50-100 "ставания" ще му се смали поне с 4мм.
small dick!!!!
Мда, на мен ми е 10см, ама поне мозъка ми не е толкова както очевидно твоя.
anonymous708973
05-19-2013, 20:56
Трол.
Supermassive____
05-19-2013, 22:32
Все по малоумни теми в тоя форум..
Това в нормално състояние какъв е в повечето случай, няма НИКАКВО значение. Чувал съм и за хора с 10 санта в нормално и 11 надървен, но все пак, ако наистина му беше 19 щеше да усетиш със сигурност, че е 19.
Violenza
05-20-2013, 10:25
Правиш ли разлика между това да не изпитваш удоволствие и това да не усещаш нищо?
seek&destroy
05-20-2013, 10:38
Пфф, бил му малък, не знам си кво. Нормално е първите няколко пъти да не усещаш нищо, поне и при мен беше така. Също си бях набила някви филми за фригидност и т.н.. Не съм ммм най усещала дали е вътре или не. Истината е, че с времето и разбира се опита нещата се оправят. Споко, няма как от 1-2 пъти да ти е готино, иска се време.
Между другото, много грозен език.
Нормално е първите пъти да не усещаш удоволствие.
Вероятно е симптом на по-тежката ти ментална диария.
Дааа...интересна тема.Щом на приятеля ти е 19 сантиметра и нищо не усещаш сигурно има някакъв проблем,ако нямаш против мога да проверя вагината ти лично,за мен не е проблем,щом ще е от помощ.Сега,значи тези дни съм зает,но на 3-ти другия месец съм свободен,заповядай на консултация при мен,но пиши ми кога точно да те чакам
Slynchiicee
05-21-2013, 14:16
Всеки обвинява другия ха сега ами може би си мушкала прекалено много пръстчета че да не усещаш знам ли странно е ;дд
А после какво усещаш и след кой път?
Усещаш как един цял град като Токио се движи. И това след 18752475 път. Пфф. Хубаво е, че не вземат пари за простотия, че щеше да изпаднеш в много дългове.