View Full Version : Бисексуална съм.
BassDownLow
05-20-2013, 19:22
Ъм..хей гайс...Не знам дали темата е за тук , но бих искала да споделя нещо .. както и да помоля за малко помощ. Както вече разбрахте от заглавието на темата - аз съм бисексуална .. и не , не ме е срам от това . Та бих искала да чуя какво е вашето мнение за хомо и бисексуалистите. Познавате ли такива хора ? Имате ли такива приятели ? Другото за което искам да попитам е .. неловко.. според вас как да кажа на родителите ми и брат ми за моите сексуални наклонения?! Може би са единствените хора които не знаят за това . Имам си приятелка от доста време и съм много щастлива с нея и много я обичам . Аз съм на 17 , тя е на 20. Бих искала да спра да се крия от това което съм и хората да ме приемат такава каквато съм. :)
Canis_Dirus
05-20-2013, 19:24
I demand PICS!
и аз имам приятелка , която е бисексуална , но тя предпочита да се забавлява за 1 вечер , а не връзка. колкото до родителите .... изчакай още малко , недей да пребързваш и да леко е неловко да видиш 2 момичета да се натискат на обществено място , но ако си момче гали окото :D
BassDownLow
05-20-2013, 19:28
С нея не се "натискаме" на обществени места . Всичко в рамките на нормалното . Все пак различните хора го приемат по различен начин.
Щом не те е срам,какъв е смисъла да питаш за чуждото мнение. Има хомофоби, има и хора, на които им е през диференциала,като мен например.
http://media.tumblr.com/tumblr_m7le4u5nru1qmoxb9.gif
next!
sneering
05-20-2013, 19:38
Винаги съм се чудел,какво е усещането да имаш сексуално влечение към всички хора на планетата,независимо дали са момчета или момичета. ЛоЛ
Имаш компания от приятели,възбуждаш се от всички,имаш гадже момиче и от нея,после всички накуп събрани до един те възбуждат.Нещо подобно ли е?
:D
AnarchyBoy
05-20-2013, 19:39
:lol:
BassDownLow
05-20-2013, 19:42
Винаги съм се чудел,какво е усещането да имаш сексуално влечение към всички хора на планетата,независимо дали са момчета или момичета. ЛоЛ
Имаш компания от приятели,възбуждаш се от всички,имаш гадже момиче и от нея,после всички накуп събрани до един те възбуждат.Нещо подобно ли е?
:D
Не , нищо подобно . Харесвам момчета и момичета , но не всеки който видя може да ми грабне окото . Но има и друго нещо ... сега съм с нея и не ме интересува абсолютно никой друг ... било то момче или момиче.. това което го казваш е просто плод на твоето въображение..
sneering
05-20-2013, 19:53
То е ясно че след като човек не е усетил нещо,използва въображението си ,за да си го представи.Мисълта ми беше,че боравиш с по-голям избор от нас хетеросексуалните. :D
Относно това с признаването,пробвай като мен с татуса,опипай почвата какво мислят в тази насока,ако са достатъчно либерални,признай че уж познаваш подобен човек и виж как ще реагират,ако всичко е наред им сподели.
Тука сме малка и безформена държава и подобни признания са буца в гърлото и се приемат все едно свършва света,но все пак се надявам да имаш успех! :)
Имам позната гей (обявила го е открито във ФБ, даже се знае коя й е приятелката й). Едно момче се върти около нея, на един купон я покани на танц и я целуна, а тя се отдръпна и го изгледа свирепо. Според мен рано или късно ще я разкара, то каква полза от жена, която е гей, нали няма да му даде да я дрънка.
Нямам нищо против жените гейове и би. Не ми се пречкат. Виж, срещу педерасите съм безкомпромисен.
Пък най-добре кажи на родителите си да не се тревожат. Може да е нещо временно. Мисля, че огромен брой от гейовете и лесбийките са станали такива по свои убеждения, а не са такива по природа. Ма знам ли. В днешно време е модерно да си гей, педи, би, транс и кво ли не, така че ако не друго то поне си в крак с модата.
BassDownLow
05-20-2013, 19:55
Ами ето случката от преди 2 месеца. Показах една снимка на едно момиче (не на приятелката ми) , показах я на майка ми и я попитах какво мисли . И тя каза че е хубава. И й казах че е хомосексуална . И майка ми веднага й се промени виждането заа нея , каза че не може да търпи такива неща и да съм я махала снимката... и аз останах просто като шокирана и просто я махнах...но все пак някой ден ще се разбере и искам да го разберат от мен , а не от някой друг.
Fisherman
05-20-2013, 20:20
Смятам,че има само 2 пола.
Родители са ти, мислят ти доброто, каквато и да им е представата за това. Вероятно няма да им хареса, ама не 'щото са хомофоби или нещо от тоя род, а защото си им дете и са си представяли как ще си намериш мъж, ще си народите челяд и ще отплавате към залеза ;d .
http://forum.bgles.com/ - по-добре ще е според мен тук да потърсиш съвет. Един приятел ми обясняваше к'ви комплексарки били и влязох да зачета - в общи линии интелигентни моми изглеждат.
vladkata
05-20-2013, 20:48
точно така !
Смятам,че има само 2 пола.
Ти си доказателство за неверността на това твърдение.
със заглавието си темата просто си плаче за ено "ок" и толкоз
"здрасти, бисексуална съм"
лол
пп: на хората изобщо не им пука ква си. защо всички, които по някакъв начин се "отклоняват от нормалното", така да го кажем, държат всички други да знаят за това ?
marin_9867
05-20-2013, 22:03
Искам една вечер със теб и твоята приятелка и аз ще намеря най-мекия и подходящ начин да кажа на ваще, за твойте сексуални отклонения :P
Fisherman
05-20-2013, 22:13
Ти си доказателство за верността на това твърдение.
мерси малкия
DarkTemplar
05-20-2013, 23:09
защо всички, които по някакъв начин се "отклоняват от нормалното", така да го кажем, държат всички други да знаят за това ?
Уместен въпрос.
По темата - не вярвам в бисексуалността. За мен тя е начин да се прикрие и оправдае влечението към собствения пол (повечето бисексуални предпочитат именно него).
Violenza
05-21-2013, 05:26
защо всички, които по някакъв начин се "отклоняват от нормалното", така да го кажем, държат всички други да знаят за това ?
Е, как защо? Изключително важно е да сме различни и интересни.
Supermassive____
05-21-2013, 07:22
Аплодисменти! :lol:
Уместен въпрос.
По темата - не вярвам в бисексуалността. За мен тя е начин да се прикрие и оправдае влечението към собствения пол (повечето бисексуални предпочитат именно него).
Повечето, но не всички. Някога се мислех за такава, излезе, че съм Дениссексуална и наще ме приемат такава и ни се радват. Съвета ми е да изчакаш да мине година-две и ако нищо не се е променило, да им споделиш. Може да е моментно.
Изчакай малко с ваще, защото ако е нещо от сорта "всяко чудо за три дни" само ще предизвикаш много главоболие на ваще.
иначе :Д :д честито :д
brazileiro
05-21-2013, 08:49
Ъм..хей гайс...Не знам дали темата е за тук , но бих искала да споделя нещо .. както и да помоля за малко помощ. Както вече разбрахте от заглавието на темата - аз съм бисексуална .. и не , не ме е срам от това . Та бих искала да чуя какво е вашето мнение за хомо и бисексуалистите. Познавате ли такива хора ? Имате ли такива приятели ? Другото за което искам да попитам е .. неловко.. според вас как да кажа на родителите ми и брат ми за моите сексуални наклонения?! Може би са единствените хора които не знаят за това . Имам си приятелка от доста време и съм много щастлива с нея и много я обичам . Аз съм на 17 , тя е на 20. Бих искала да спра да се крия от това което съм и хората да ме приемат такава каквато съм. :)
Мнението ми за лесбииките е хубаво , стига да не са мъжкарани като лейди лесби ди примерно , тя е мъж с мустаци ;) Но най вероятно ти си секси , така че няма проблем ;) Между другото тва че си бисексуална ,възможно ли е да те изкефи някое момче много и да направиш изключение ?
колко комплексари на едно място...
DarkTemplar
05-21-2013, 12:22
Повечето, но не всички. Някога се мислех за такава, излезе, че сом Дениссексуална и наще ме приемат такава и ни се радват. Съвета ми е да изчакаш да мине година-две и ако нищо не се е променило, да им дпеделиш. Може да е моментно.
Не знам за теб, но за мен бисексуалността е знак за неосъзнатост - липса на определени (сексуални) предпочитания. Може да звучи тесногръдо, но вярвам, че човек трябва да е наясно какво харесва и да има устойчива позиция по въпроса. Хайде ако говорим за пубертета, самата възраст е с много променливи, но на по-зрели години някак не върви.
Иначе в експериментите няма нищо лошо, почти всеки е правил такива в една или друга област.
Violenza
05-21-2013, 12:42
излезе, че сом Дениссексуална
Какво означава това?
http://forum.bgles.com/ - по-добре ще е според мен тук да потърсиш съвет. Един приятел ми обясняваше к'ви комплексарки били и влязох да зачета - в общи линии интелигентни моми изглеждат.
Да бе, пращят от акъл. :D Досега се забавлявах там. За тях явно хетеро жените сме някакви долни робини курви, дето все сме незадоволени, 'щото сексът с мъж бил отвратителен и целият ни живот се върти около един пенис, на който се кланяме. :D
Комплексарки пълни.
Е, как защо? Изключително важно е да сме различни и интересни.
Е, айде бе. Ти като си хванеш приятел, не ти ли се ще един ден да го запознаеш със семейството? Да не се криеш от вашите, че ходиш с него; да не се криеш от хората навън, че ходиш с него?
Признай на вашите. Ако го приемат - окей. Ако не - майната им.
DarkTemplar
05-21-2013, 12:59
Да бе, пращят от акъл. :D Досега се забавлявах там. За тях явно хетеро жените сме някакви долни робини курви, дето все сме незадоволени, 'щото сексът с мъж бил отвратителен и целият ни живот се върти около един пенис, на който се кланяме. :D
Комплексарки пълни.
хахахахахахаха, ей как обичам лесбийски "размисли и страсти". :D
мога да те вкарвам в правия път след седмица вкарване ще си наред
Какво означава това?
Комплексарки пълни.
:D За езикова и култура и способност що-годе да разсъждават говоря. Вярно гледат на нещата малко ... комплексарски ... ама тяхна си работа - слабо ме вълнува мен. Въпросът е, че на фона на бг форумите концентрацията на интелигентни потребители е значително по-висока.
Дали и нас ни разпращат така като "форум на комплексирани тинейджърчета, където..."
Дали е редно така първосигнално да си обясняват незадоволството от социалното си положение ? Сякаш техният живот не се върти около една вагина, както на хетеросексуалните жени около един пенис. Доста грозно е да приравняваш чувствата/стремежа към щастие на хората до проста нужда от ебане.
Както и да го гледам си е комплексарщина. Простено им е в случая, тъй като вероятно не им е лесно да си намерят свестен партньор и да си живеят щастливо, а в такива ситуации хората стават доста кисели, но все пак не е редно и нищо лошо не виждам в това да се поясни.
Violenza
05-21-2013, 13:52
Е, айде бе. Ти като си хванеш приятел, не ти ли се ще един ден да го запознаеш със семейството? Да не се криеш от вашите, че ходиш с него; да не се криеш от хората навън, че ходиш с него?
Ами, ще го запозная, разбира се, не ми е проблем, аз не се срамувам от избора си. Но има разлика между това да не се криеш и да парадираш.
Имала съм връзка, на която масата хора не гледат с добро око, съответно, до голяма степен мога да съпоставя нещата от личен опит. За да бъда конкретна, говоря за голяма възрастова разлика. Повече от година имах връзка с мъж, който беше на почти двойно на моите години. Е, нито съм се крила, нито съм се постарала целият свят да научи за това нещо. Там е разликата. И познай колко ме интересуваше кой какво си е мислел.
Violenza
05-21-2013, 14:03
Доста грозно е да приравняваш чувствата/стремежа към щастие на хората до проста нужда от ебане.
Точно.
Истината е, че те сами се стремят всячески да се различават от нас, а после мрънкат, че били дискриминирани. И свеждат всичко до нуждата ни да ни го вкарват, това дяволско творение на природата пенисът.(чуденка-защо ползват вибратори?) А при тях, видиш ли, всичко е продиктувано само от нежна любов. Един да те е изчукал и вече си курва в мъжки ръце, сто женски да са те излизали, значи просто изпитваш много дълбоки чувства.... Айде.
Ами, ще го запозная, разбира се, не ми е проблем, аз не се срамувам от избора си. Но има разлика между това да не се криеш и да парадираш.
Имала съм връзка, на която масата хора не гледат с добро око, съответно, до голяма степен мога да съпоставя нещата от личен опит. За да бъда конкретна, говоря за голяма възрастова разлика. Повече от година имах връзка с мъж, който беше на почти двойно на моите години. Е, нито съм се крила, нито съм се постарала целият свят да научи за това нещо. Там е разликата. И познай колко ме интересуваше кой какво си е мислел.
Мисълта ми беше, че точно в тази тема авторката не показва да е такава, не знам откъде въобще тръгнаха коментарите в тая насока. Тя пита как да сподели с брат си и родителите си..
Violenza
05-21-2013, 14:15
Мисълта ми беше, че точно в тази тема авторката не показва да е такава, не знам откъде въобще тръгнаха коментарите в тая насока. Тя пита как да сподели с брат си и родителите си..
Да, но и:
Та бих искала да чуя какво е вашето мнение за хомо и бисексуалистите. Познавате ли такива хора ? Имате ли такива приятели ?
;)
Та, разискванията ни са в реда на нещата.
sneering
05-21-2013, 15:50
Тези които съдят другите,че се правят на различни,всъщност по заобиколен начин галят себе си,че са такива.С една дума съдят онова,което те пропагандират,само че по-тънък начин.
Тук във форума,едните са в хейт филма на лошите и мразещи всичко и всички,вторите във филма на доказани интелектуалци които сякаш са над всичко и самообвиненията от типа на 'аз сгреших' или 'ти си прав',са им изключени по дефолт,третите са футболни хулигани употребяващи наркотици и много на 'ти' с жените и пороците,за женската част е ясно на всички,че всяка има загнезден филма че е уникална сама по-себе си,я с акъл или най-вече красота,което няма лошо де,самочувствието дори и в слепи форми пак създава моментно настроение и всички,абсолютно всички са се наредили в позицията да Съдят и Обвиняват,как някои се правел на различен ? :ооо
Тва е все едно да си целия в татуси и да съдиш някого,че си рисува с маркер по корема.
АКО ХОДИШ НА ГЕЙ ПАРАДА И ВИДИШ БОЯН РАСАТЕ, БЯГАЙ ! БИЕ !
Точно.
Истината е, че те сами се стремят всячески да се различават от нас, а после мрънкат, че били дискриминирани. И свеждат всичко до нуждата ни да ни го вкарват, това дяволско творение на природата пенисът.(чуденка-защо ползват вибратори?) А при тях, видиш ли, всичко е продиктувано само от нежна любов. Един да те е изчукал и вече си курва в мъжки ръце, сто женски да са те излизали, значи просто изпитваш много дълбоки чувства.... Айде.
ти дори не разбра какво се опита да каже аурис
иначе идиоти има от всички групи хора, защо ги съдиш всички, заради една част от тях?
колко комплексари на едно място...
за не знам кой път питам - кво значи КОМПЛЕКСАР. щото тая дума явно вече е станала като "таковата" - във всеки контекст се използва
Какво означава това?
Денис е приятелят ми, бъзикаме се, че аз съм такава, а той Торисексуален. о.о
Иначе току-що осъзнах, че не съм си изказала мнението. Ерм, еднополовата любов никога не е била проблем, дори напротив. Кофтито идва когато някой почва да се развява посред центъра и да афишира гръмко сексуалността си. Мерси, това не е за мен. Хич не ми е проблем да ги гледам как се целуват из парка или да са прибират с детето/без детето в къщи. Най-малкото хич не ми дреме кой кого е близал и кого - не.
Съвета към авторката беше де почака още мъничко, за да види дали е период като при мен и дали всъщност се лъже дълбоко.
Също искам да се извиня и за грешките в предния пост, трябва да си намеря хубава клавиатура за таблета...
Violenza
05-21-2013, 17:40
ти дори не разбра какво се опита да каже аурис
иначе идиоти има от всички групи хора, защо ги съдиш всички, заради една част от тях?
Разбрала съм го, не се бой. Съгласих се с онази част и продължих възмущението си от поведението на масата такива.
Не ги 'съдя', първо, и второ, има различни, факт, но те са изключенията, не повечето.
Тори, хаха, ясно, аз не загрях и се учудих, че не съм чувала за такова нещо. :D
всъщност няколко индивида се опитват да блеснат на мен не ми пречи кой с кого си ляга
все ми е тая прави каквото искаш и каквото смяташ за правилно
живота си е твой и е твърде кратък за да се учиш от други как да живееш
защо всички, които по някакъв начин се "отклоняват от нормалното", така да го кажем, държат всички други да знаят за това ?Погледни от другата страна на медала. Колко теми има "помощ, той ме наеба, бременна ли съм" и другите теми, за някакви момиченца, дето се пецкат от 13 годишни и приятелчетата им ги чукат без презерватив и пак "бременна ли съм" и разни други теми за аборти.
В този ред на мисли, "бисексуална съм" е хубава и приятна тема, поне няма да прочетеш от авторката "той ме наеба и съм бременна", а "тя ме наеба, но (още) не съм бременна". Един вид, в плюс й е, че е гей, щото няма да й се наложи да се занимава с аборти.
Tsukuda_Hiroshi
05-22-2013, 03:48
BassDownLow, съветвам те да почакаш малко с откровенията. На 17 си. Може да е от пубертета, а може и да е, защото около теб няма момчета, които да ти харесат. След няколко години може да се окаже, че не си би. Спести си главоболията и заклеймяването поне за сега.
Ако пък след време се окажа, че наистина си такава - е, не си наркоманка, не правиш банкови обири, не убиваш хора. В крайна сметка това не пречи на никого реално. Ако родителите ти те обичат заради самата теб, би трябвало да те разберат. Другото, което е - след като си би, то тогава има вероятност 50 на 50 да ги запознаеш и със зет. Освен, ако не искаше да кажеш, че си лесбийка. Тогава вече ги ли шаваш от внуци и може да са ти по-ядосани.
Как да им кажеш - ами ти ги познаваш най-добре. Ти знаеш какви хора са, какви са им възгледите за тези работи и как биха реагирали. Не го прави спонтанно. Предразположи ги.
за не знам кой път питам - кво значи КОМПЛЕКСАР. щото тая дума явно вече е станала като "таковата" - във всеки контекст се използва
Пич, как няма да се използва, като всеки човек без изключения има комплекси - било то малко или много потиснати. Те са важен фактор във характера. А действията на комплексирания човек не са най-рационалните. Естествено, че ще се ползва под път и над път.
В основата на твоя коментар дори, също стои някой комплекс. Най-вероятно е много слабо изразен комплекс на малоценност, търсиш да докажеш познанията си пред другите, затова въпросът ти намеква чужди незнания. Иначе какво те приканва да пишеш? Защо трябва да изразяваш мнение? Дори и да си искал да помогнеш на някой друг, да ти е морална подбудата, все е имало доза емоция - лек гняв, който да ти е разтуптял сърцето преди коментара, иначе щеше да имаш много по-различен подбор на думите. Всички имаме по някакъв проблем в несъзнаваното ни, което ни тласка към емоционални изблици и неоправдани действия или изкази.
Ако изблиците са учестени и евентуално лесно провокирани, то комплексите се оказват главен фактор за реакцията на човека, което го окачествява като комплексар. Според мен трябва да се ползва дори по-често думата. В крайна сметка тласкането на несъзнаваното към съзнателното ни помага да ги преодолеем. Поне така твърди психоанализата.
аз съм бисексуална .. и не , не ме е срам от това . Т
И аз кво да напрая?
Пич, как няма да се използва, като всеки човек без изключения има комплекси - било то малко или много потиснати. Те са важен фактор във характера. А действията на комплексирания човек не са най-рационалните. Естествено, че ще се ползва под път и над път.
В основата на твоя коментар дори, също стои някой комплекс. Най-вероятно е много слабо изразен комплекс на малоценност, търсиш да докажеш познанията си пред другите, затова въпросът ти намеква чужди незнания. Иначе какво те приканва да пишеш? Защо трябва да изразяваш мнение? Дори и да си искал да помогнеш на някой друг, да ти е морална подбудата, все е имало доза емоция - лек гняв, който да ти е разтуптял сърцето преди коментара, иначе щеше да имаш много по-различен подбор на думите. Всички имаме по някакъв проблем в несъзнаваното ни, което ни тласка към емоционални изблици и неоправдани действия или изкази.
Ако изблиците са учестени и евентуално лесно провокирани, то комплексите се оказват главен фактор за реакцията на човека, което го окачествява като комплексар. Според мен трябва да се ползва дори по-често думата. В крайна сметка тласкането на несъзнаваното към съзнателното ни помага да ги преодолеем. Поне така твърди психоанализата.
окей, всеки човек има комплекси
тва значи, че коментарът към всяка тема трябва да е "ебати комплексара"
така я виждам аз тая логика
и да, въпросът ми намеква незнание, щото реално НИКОЙ не може да дефинира кое е "комплексарщина".
просто е некво дразнещо. аз като не отбирам нищо от физика (примерно), си мълча, като се отвори разговор покрай мен.
ако ше гледаме така на нещата, комплексар е и тоя, който казва на другите, че са комплексари. и сега и аз съм комплексар, щото казвам на другите, че са комплексари, задето те казват на третите, че са комплексари
заеби...
ledenakrasota
05-22-2013, 15:49
Днес няма нищо лошо в това.Следователно би трябвало да го приемат. Друг е въпросът що за хора са и как биха реагирали.
Fisherman
05-22-2013, 15:54
такива сексуални ги тикам в газовата камера и пускам фосгена
Нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация , всеки има право да бъде щастлив с човека , когото харесва и полът не е от значение . Познавам много такива хора и най-хубавото е че всички са приели себе си и не се притесняват от хорското мнение , свободно се държат с половинките си като с такива , не се прикриват , не лъжат и са си създали достатъчно големи кръгове от познати и приятели , голяма част от обкръжението им също е с подобна ориентация ..просто казвам ,че си имат приятели и нямат проблеми с общуването с други хора , нито другите хора с тях . Да , имам такива приятели . Относно родителите , може би на тях ще ти е най-трудно да им го кажеш , но рано или късно трябва да го направиш.Не се крий от тях това само ще ти пречи , връзката между вас само ще отслабва от липсата на общуване на всякакви теми .Много вероятно е да имат негативна реакция , все пак зависи от хората , надявам се да не ти се случи , но на голяма част от познатите ми ,които са го направили им се е случило , но след известен период от време родителите се примиряват и започват да правят опити да приемат направения избор или просто не ти се бъркат в отношенията с други .Все пак е най-добре да са широко скроени и да не минавате през негативните периоди . Не се крий от хората ,ако сегашните ти приятели не те подкрепят или се отдръпнат от теб заради сексуалната ти ориентация значи са тесногръди и не са истински приятели щом не те приемат такава каквато си , обкръжението се променя и запознанства с нови хора също е лесно .Щом си щастлива това е най-важното , не е нужно да се криете от хората , не казвам да бъдете от онзи тип двойки , които не спират да се целуват или натискат навсякъде и пред всички постоянно , но няма нищо лошо в това да даваш свобода на чувствата си към любимия човек .
valentão
05-23-2013, 23:47
аспиринче , ти приела ли си себе си ? тоест различната ти сексуална ориентация ? :smt055
сексуалната ми ориентация не е различна , хетеросексуална съм
valentão
05-24-2013, 08:44
хммм , не го знаех , просто предположих че момичетата пишещи в тази тема говорят от реален ОПИТ :p
и така .....имаш ли опит , или не :p
А задължително ли е да се пише в темата само при личен опит ? Авторката никъде не го е отбелязала следователно свободата на изразяване на мнение е абсолютна . Не съм имала такава връзка и подобни отношения с момиче . Ако имаш други въпроси , моля не ми ги задавай с емотиконки ,чието значение ми е неясно
valentão
05-24-2013, 14:44
А задължително ли е да се пише в темата само при личен опит ? Авторката никъде не го е отбелязала следователно свободата на изразяване на мнение е абсолютна . Не съм имала такава връзка и подобни отношения с момиче . Ако имаш други въпроси , моля не ми ги задавай с емотиконки ,чието значение ми е неясно
препоръчително е да се пише при личен опит , иначе е като да говориш наизуст (чешене на езика ) , а значението на иконката :p е това което авторката ще стори "отдолу" на теб и на други момичета ;) не усети ли досега скрития смисъл на темата ?
Ако беше така щеше да бъде написано от авторката и не си "чеша" езика и не говоря наизуст . Явно този смисъл на темата не съм го усетила , може би заради думите , че е много щастлива с приятелката си и заглавието и съдържанието на темата не бяха свързани с търсенето на приятелка . И все пак дори да има подобни действия от страна на авторката към други потребителки във форума , не намирам голям смисъл да бъде обсъждано или загатвано с въпросните емотиконки .
valentão
05-25-2013, 07:39
понякога емоциите се описват най лесно с изражение вместо с думи , излишно е да се говори тъй да кажа ;) и тъй като сега не мога да опиша колко съм привлечен към теб , ще опитам да го покажа с иконка -> :mrgreen:
такива сексуални ги тикам в газовата камера и пускам фосгена
По-спокойно с газовите камери.
Я тоя образ се изживява като сваляч! :D
valentão
05-25-2013, 08:11
Я тоя образ се изживява като сваляч! :D
просто ме кефят закачките с момичета,теб те кефят закачките с МОМЧЕТА както се вижда обръщаш се към момче,даже мъж,както и да е........всеки с интересите си..........едни хетеро други хомо :smt023
Почти бих ти повярвал ако с тоя образ EinGutesKind, не си бяхте станали близки :lol: .
valentão
05-25-2013, 08:20
Почти бих ти повярвал ако с тоя образ EinGutesKind, не си бяхте станали близки :lol: .
Нещо си се объркал , така както си объркал сексуалната ориентация ;) спри да ми пишеш цвятко
Нещо си се объркал , така както си объркал сексуалната ориентация ;) спри да ми пишеш цвятко
По-скоро ти си объркал планетата. До колкото помня клип щяхте да снимате.
Все още си начело на класацията за най-мощна само затапка. :D
Сега да не започнеш, да досаждаш още повече на всичко женско във форума, че да докажеш мъжеството си?
valentão
05-25-2013, 08:37
По-скоро ти си объркал планетата. До колкото помня клип щяхте да снимате.
Все още си начело на класацията за най-мощна само затапка. :D
Сега да не започнеш, да досаждаш още повече на всичко женско във форума, че да докажеш мъжеството си?
ей мноо си залюхан честно , тва с клипа не усети ли ква е ебавка , когато отида да смачкам мутрата на някой последното нещо което ще направя е да има свидетели,камо ли клип ;)
а иначе за доказването ще е последното нещо което ще направя също , тъй като не ми пука какво мислят непознатите за мен вече си видял , общо взето се държа като задник щото не ми пука ;) ся стана ли ясно вече , лапе ? още въпроси ?
Я имало един грам мозък в главата ти! Та кой набор си викаш?
valentão
05-25-2013, 08:44
Я имало един грам мозък в главата ти! Та кой набор си викаш?
кво печеля ако ти кажа , кво печелиш ти ако ти кажа като мога да излъжа ;)
интересно ми стана на колко години си че да ми викаш лапе.
valentão
05-25-2013, 08:52
интересно ми стана на колко години си че да ми викаш лапе.
ако тряя да съм честен не ме интересува на колко си
аз изглеждам на 30 , по разсъждение съм на 15 а реално на колко съм тва остава неизвестното в уравнението и няма голямо значение
Изтървал си влака казваш.
valentão
05-25-2013, 09:03
Изтървал си влака казваш.
влака в който се кача винаги му се разкачат вагоните ;)
Гледай да не дерайлираш. :D
Аз съм до тук че стана доста досадно.
bogitooo12
05-28-2013, 10:28
Няма от какво да си притесняваш, ти си човек като другите нито правиш престъпление нито нищо ;) Кажи на вашите ще си поуспокоиш отначало може би ще има викове скандали но всичко ще отшуми :) Времето лекува ! Обичай живота такъв какъвто е :)
общо взето се държа като задник щото не ми пука ;)
Все едно всеки има вътрешната нужда да се държи като задник и когато падне пердето, започва да действа така. Непукизмът маха задръжките. Той не поражда поведение, той го освобождава. Поведението си е породено от нещо друго.