PDA

View Full Version : кръъв??

your-smile4
05-21-2013, 14:07
Здравейте! Търсих много във форума, за да намеря някоя история - подобна на моята, но уви. Знам, че има адски много такива теми, но сякаш никоя не пасваше точно на моята... ще съм ви много благодарна, ако споделите мнението си с мен... та ето и какво се случи: Днес бяхме в апартамента на моя приятел (на 17 сме и двамата) той ми лиза и ме обарваше с пръсти. По едно време усетих лека болка и го спрях . Нямаше никакво проникване дори и с едно пръстче. Прибрах се вкъщи и отидох до тоалетна, след което на салфетката имаше кръв .... естествено изпаднах в истерия.. Но си спомних, че след 20 трябва да ми дойде. След няколко мин. имаше кръв и по бельото ми - сложих си превръзка ... коремчето малко ме боли ... мисля си, че кръвта е от цикъла, но все пак нещо ме тревожи. Утре ще си запазя час при гинеколог, според вас кръвта дали е от цикъла ??

Ahcy
05-21-2013, 16:58
само не разбрах съвсем, дали си девствена курва или не?

dream1707
05-21-2013, 17:11
само не разбрах съвсем, дали си девствена курва или не?

Що пък да е курва?

Колкото до авторката, възможно е да те е одраскал и от там да идва кръвта, ако е малко, но по останалите симптоми, които имаш, предполагам, че просто ти е дошло. Не намирам смисъл да ходиш чак на гинеколог за това, но щом си решила.

tori
05-21-2013, 17:31
Извадил ти е мозъка през... Както и да е. Просто ти е дошло.

your-smile4
05-21-2013, 17:46
благодаря за `отзивчивите` коментари ... реших си проблема и няма нужда да пишете повече по темата ... ооо, и от кога девствените момичета са курви ?!

Violenza
05-21-2013, 17:50
Ебати девствеността...

Не, не, убедена съм, че скоро и аз ще се окажа девствена. :D Свирки, лизане и отзад щом не се броят, скоро и за вагиналния ще намерите оправдание. Чиста ще се омъжа!

Авторке, ти ако сама не различаваш менструацията си, няма какво да ти кажем. Хубаво, че си се оправила.