Влез

View Full Version : Pomosht :(

kitenceto
05-21-2013, 19:37
Здравейте :) Момиче съм на 17 години и искам да споделя моят проблем. Имам си гадже от някъде месец и половина . Всичко е наред, но проблема е в това, че той прекалено бързо се привърза към мен и много ме харесва, обича и какво ли още не, ревнува ме, влюбен е с една дума. А аз ммм не. Изглежда като happy story, но не е . Аз не изпитвам същото. Не мога да се влюбя. Не знам защо прибързах . Всичко стана прекалено бързо. Познаваме се от месец и половина и тръгнахме на 7-мия ден от нашето запознанство . Доверих се прекалено бързо и допуснах нежностите да започнат толкова бързо и то без чувства. Проблема е , че не знам какво изпитвам и какво искам. Много странно: Един ден ми е супер якия ден с него, много ми е яко и всичко е наред, чувствам се на седмото небе, имам чувството даже, че го обичам, а след няколко дена всичко се обръща с краката надолу. Никакви чувства, усещам притискане от негова страна, донякъде досада и ми е безразлично. Той не може без мен ... Не знам какво да правя. Дадох си срок 2-3 месеца да изчакам да не бързам, но ме е страх, ако не изпитам същото към него. Ще разбия сърцето му ;( .... Не знам какво да правя. Не знам дори да му кажа ли, за да бъда искрена с него. Не искам да му казвам : "Обичам те !" и да е лъжа. Не знам как ще го приеме Моля ви за съвет

Amore-Mio*
05-21-2013, 20:18
Не си поставяй някакви срокове и граници - нормално е , все пак, да не изпитваш нещо. Вие все пак, тепърва сте започнали да се опознаете и е нормално твоето. Докато неговото ми е някакво прибързано - не вярвам чак толкова бързо да се е влюбил. По - скоро ми изглежда като страх да не те загуби, поради една или друга причина. И не мисли тия неща - само сама ще се навиеш, че не го обичаш и че няма да го заобичаш. Остави нещата да си се случат така, както трябва да се случат. Остави се на вълната на чувствата.

kitenceto
05-21-2013, 20:35
Благодаря :)