PDA

View Full Version : Сериозен проблем в секса

pyni6er
05-23-2013, 01:44
Здравейте! Благодаря предварително на хората,които могат да дадат полезен съвет :) От скоро си имам приятелка, с която го правим,но имам много сериозен проблем,който го мисля всеки божи ден и силно го мисля какво да правя.Та проблемът е следният ......... като го направих ме за първи път от както се познаваме заедно, беше горе-долу добре и като свърших си беше пак надървен и я повторих,но на 8-та ни среща,до която пак сме го правили, тръгваме пак да го правим и свърших буквално за секунди.По принцип си знам,че супер бързо свършвам и явно имам много чувствителен пенис, супер лесно се възбуждам и свърших точно от няколко вкарвания и ме беше супер срам....... 1 час преди да започнем аз маструбирах за да я задоволя поне малко и нали уж маструбацията преди секса помага и стана следното: маструбирах час преди да започнем и свърших отново за някакви секунди,но след това смених ме кондома веднага и я продължих и точно след 4 мин. отново свърших и край.След 2 дена пак го правих ме и започнахме отново свърших за няма и 5 мин. и след това ми спадна и тя се мъчи 20 мин. да направи нещо обаче като ми спадна и край.Чак след 1 час и малко (казвам "чак" ,защото преди като свърша първият път след това не ми спада веднага и пак го правим веднага) отново беше в готовност обаче на нея и стана гадно,че нищо не успях да направя и се отказа.За първи път ми се случи да свърша и след това веднагически да ми спадне и да не мога да я повторя.По принцип тя има повече опит от мен,а вече не знам какво да правя и супер много съм се отчаял.Нещо не е наред в мен ли не знам,мисля спрей за задържане да си купя или на доктор ли да отида не знам защо толкова бързо свършвам за някакви секунди се превъзбуждам (при условие,че преди това съм маструбирал ).Твърде млад съм за лекар и силно се притеснявам да нямам някакъв проблем ........ Дайте мнение какво да правя ??

Berry82
05-23-2013, 05:47
От колко време правите секс с момичето ?
Защото ако е за първите 1-2 пъти е нормално.
В тази възраст е нормално да не се контролираш и да те възбужда много.
С времето ще се оправи това, споко.

Все пак има много хора с такива проблеми и аз точно не съм сигурен за лекарствата, защото съм на 70% сигурен, че тия спрейчета не вършат никаква работа.

SugarDaddy
05-23-2013, 06:05
Опитай се да мислиш за нещо друго, докато си в нея. Напълно странично - за футбол, училище и т.н. И не я гледай в очите, това може да те довърши наистина за секунди, ако и без това си на ръба.

vassy
05-24-2013, 20:03
Гледай и мисли за друго, не се съсредоточавай много. По-плътен презерватив?.. Орална за нея?

asensi_85
05-24-2013, 20:08
Много са маи странни хората, дето като правят секс "мислят за нещо друго". Че нали това е удоволствието от секса. Да мислиш за това, което правиш. Иначе спокойно, нищо ти няма, просто хормоните те тресат яко. С времето това отминава :)