View Full Version : Кое предпочитате?
kaili_mir
05-23-2013, 11:25
Винаги съм се чудела кой тип момичета харесват момчетата ( същото и за момичетата) ? Дали по-скромните и разбрани момичета, които един вид предвещават спокойствие или тези - по-дивите, нахакани, които постоянно ви държат в напрежение? И като цяло какво предпочитате - спокойна връзка или такава, в която караниците са ежедневие и половинката ви постоянно е в главата ви, заради някакви проблеми?
Разбира се, и в двата случая има любов.
girlwithblueeyes
05-23-2013, 11:28
Ти да не правиш някаква статистика :lol:
Различните хора независимо момчета или момичета имат разбични интереси и предпочитания
Едни обичат по бурните връзки изпълнени с много страст а други по спокойните и уравновесени отношения .
kaili_mir
05-23-2013, 11:35
Приемай го както искаш, просто искам да видя какво предпочитат другите, не може ли? Ясно ми е, че всеки си е различен и всичко е относително .. точно за това искам да видя какво биха предпочели като цяло
girlwithblueeyes
05-23-2013, 11:43
Нищо не съм казала
Просто като цяло има много подобни теми . Но пък хайде да отговоря аз опредалено предпочитам уравновесените и спокойно отношения .
Обикновено аз играя ролята на нахаканата половинка в една връзка, така че не ми трябва друг като мен :D Предпочитам спокоен и уравновесен пич, особено когато очаквам стабилност, а не моментни емоции.
kaili_mir
05-23-2013, 11:46
И аз ще кажа .. вече съм ''уморена'' от скандали и филми, предпочитам някой, който разсъждава трезво и спокойно, но не и такъв, с когото да ми е скучно и да ми казва, че ще става така както аз предпочитам.
girlwithblueeyes
05-23-2013, 11:48
Трезво и спокойно не са синоними на скучно .
kaili_mir
05-23-2013, 11:51
Къде съм казала, че са синоними ? :P Много често някой, който разсъждава трезво и спокойно може да бъде скучен .. нещо друго?
girlwithblueeyes
05-23-2013, 11:53
Казах го просто ей така. Не съм казвала че ти си го имала предвит
Аз не го намирам това нещо за скучно а за признак да зрялост .
kaili_mir
05-23-2013, 11:58
Ти намираш това за признак на зрялост, когато говорим някой да разсъждава трезво, а не да е скучен. Под скучен искам да кажа такъв без идеи и мнение за нещо свързано с двамата, все едно на всеки въпрос да отговаря с - '' Не знам, както ти кажеш/ искаш ''
ShtrudeL
05-23-2013, 12:49
средно положение
да, има такова
не искам само първото, защото ще ми стане скучно, но не искам и другата крайност, защото е много болезнена и не бих я изтърпяла..
ShtrudeL
05-23-2013, 12:50
Трезво и спокойно не са синоними на скучно .
до някъде съм съгласна..
Честно казано, предпочитам спокойствието. Нека си ми е мирно на главата - аз си знам за себе си, че не правя глупости, когато съм обвързан, нека и тя ми предостави същото спокойствие ;)
За какво ми е някоя, която да ме разиграва, да ме държи в шах & etc, предвид че щом съм тръгнал с нея, явно аз нямам намерение да правя подобни неща (не съм такъв човек) ?
Това не значи, че връзката ще е скучна. Пак можем да си правим някакви адските щуротии и да се забавляваме заедно на макс, без да се тревожим взиамно. Може би така най-точно бих дефинирал това, което смятам за идеален баланс ;)
kaili_mir
05-23-2013, 14:13
@r0073x много добре :)
Всеки случай не смятам, че страстта в една връзка се изразява в караниците. Хубаво ми е да знам, че момчето ми дава сигурност, обичам да ме държи в напрежение, ама онова , сладкото напрежение, като ми каже "подготвям ти изненада", например.
Предпочитам сигурността,определено.В интерес на истината съм в точно такава връзка и се чувствам доста по-щастлива отколкото преди това.Не мога да го определя,но просто знам,че имам приятел освен всичко.И все пак понякога се усещам как нарочно го дразня,само и само да го чуя ядосан...Но той е толкова търпелив и спокоен,че ми обяснява с нормален тон защо по-точно не съм права и какво по-точно го притеснява,а аз просто няма как да не се съглася.Супер е,когато се усеща сигурността,но пък някоя и друга караница може да освежи нещата така да се каже