View Full Version : как да му го докажа ?
PeopleWantToBeLoved
05-24-2013, 15:39
Здравейте хора .. нова съм тук и не знам дали има такива теми .. и предварително се извинявам ако е така !!
Проблемът е че харесвам едно момче .. мисля че и той споделя чувствата ми но проблемът при него е че преди връзката трябва да правим секс .. аз нямам против но той ми казва че съм малка .. как да му докажа че не съм .. как да му покажа че искам да го направим и че съм готова за това ... ?? ще съм ви много благодарна ако ми отговорите ^^
anonymous929647
05-24-2013, 15:43
Да правите секс преди да сте започнали дори връзка?!?!?! Тва звучи курвенско... На колко сте?
PeopleWantToBeLoved
05-24-2013, 15:47
ами знам .. но той така искал .. ами той на 16 аз на 15
Kristianc95
05-24-2013, 15:54
Един вид да те проба и ако му харешеш те взима :D леле
anonymous929647
05-24-2013, 15:57
Омг !!! Зарежи го тоя !!! Не си струва !!! Има и свестни момчета ;)
PeopleWantToBeLoved
05-24-2013, 15:57
ем и аз не знам вече .. кажете ми как да му докажа че съм готова за секс ?
PeopleWantToBeLoved
05-24-2013, 15:58
не мога да го зарежа .. харесвам го от 3 клас .. :Д.. :((
Ужас и погром ! На 15 наистина ли си готова за секс , хормоните правят чудеса , но все пак . Самата идея да правите секс преди да имате връзка не ти ли се струва странна и ако не остане доволен може просто да ти каже "съжалявам , няма да се получат нещата " или нещо подобно , защото в действителност може да не е искал да имате по-сериозни отношения изобщо . Все пак оцени жеста ,че ти казва ,че си малка и се опитва по някакъв начин да те предпази и се вслушай в думите му .
PeopleWantToBeLoved
05-24-2013, 16:28
прав/а си ... може просто да не иска връзка а да търси секс
Тоя е някакъв неогрят лампион дето само търси как да излъже някое заблудено моме да му върже - хаха жалка работа. И да той е много голям на 16 години е направо е за пенсия! А ти си с една година по-малка и си много малка къде си тръгнала? Дейба тия деца...
Какво толкова сложно има... Кажи му че 1 година не е никаква разлика и че много искаш да се изчукате и можеш да си по-подробна примерно да му кажеш какво искаш да му причиниш къде искаш да го целунеш и т.н.
В тоя форум сте много смешни като някой пусне тема за секс и е на 15г се почва веднага "Леле луда ли си" "Днешното поколение сте ужас " "много сте малки"
После някой др пусне тема че на 18/20 е девствен и веднага хулеш "Толкова ли си грозен""Трябва да си много зле да не можеш да си намериш с кого да правиш секс на тия години" :D
прав/а си ... може просто да не иска връзка а да търси секс
Goooooooooooood morning, Ichigo!
Тоя твоичкия иска да си направи сефтето и да те зареже. Освен това ти играе с номерата, че си малка за да не избягаш.
Fisherman
05-24-2013, 21:43
Деца стига се занимавахте с глупости има време за всичко
ами знам .. но той така искал .. ами той на 16 аз на 15
Хахаха , какво ви става :X Ненормална работа ...
melany94
05-24-2013, 22:18
Заухари прости. Научете се най-накрая да не си развявате органите наляво и надясно и после да се оплаквате, че са ви наебали и заебали. Мисли малко с тая глава и се дръж на положение.
Ще му доказва тя... ходи си учи уроците, че идва края на учебната година...
SummerWave
05-25-2013, 07:02
кофти за теб ако му тръгнеш по акъла,накрая ще бъдеш изчукана и заебана.
scioquoniamsuccedere
05-25-2013, 07:20
Нищо не му доказвай, седни малко и помисли с тая глава!
:D и после защо жените на 20 вече са пълни курви... ми като от 15 годишни пускате наляво и надясно на някого, само защото той така искал и то преди да имате връзка... тая глава ви е сложена да мислите малко и да се контролирате...
SugarDaddy
05-25-2013, 11:33
преди връзката трябва да правим секс
Добре де, а на какъв стадий са нещата, поне целувате ли се? Излизате ли заедно?
кажи му, че ако не те ебе, ще си намериш друг, който ще го направи
Тоя много загорял, ве. :D
HollyGolightly
05-25-2013, 23:57
Помоли го някоя вечер да те изпрати до вас и го нападни в някоя тъмна уличка. Такива неща се доказват с действия, не с думи
NambyPamby
05-26-2013, 13:39
накрая ще бъдеш изчукана и заебана.
Тя май няма нищо против. 8-)
На 15 бива ли да сте толкова прости... и разгонени. Не става само с ебане, трябва и акъл.
Половината не можете да си вземете матурата по български език и литература с повече от 4, обаче напирате да сте вещи в секса, нищо че наскоро сте си извадили първата лична карта...
strawberry88
05-26-2013, 17:47
Тъпа ли си?
Нахвърли му се като останете някъде насаме, така ще му покажеш, че си готова :))
А вие 'големите' колко тъпо подхождате към нещата. Момичето търси разбиране,а вие само се гаврите. И какво като е на 15? Щом се чувства готова това си е нейна работа.
А по темата ще ти кажа,че е хубаво да говориш с него за тези неща и можеш да обърнеш в твоя полза нещата и да му кажеш, че ако нямате връзка на тези години няма да правиш секс с него :D така ще го накараш да се замисли какво точно иска и ако те харесва ще бъде с теб,а ако те остави значи не си е заслужавало да му доверяваш нещо толкова важно и добре че не си го направила.На тези години когато не си девствена и ако си нямаш приятел който е по-сериозен,веднага започват да ти лепват етикети които не са особено приятни. Помисли над това !
FuCKkK13
05-27-2013, 18:27
Тъпа ли си?
риторичен въпрос ли трябваше да е 8-)
по темата: иска да те бодне и да те остави,не си готова,само така си мислиш ,колко запозната си с нещата ? - поне 1 % има ли ? ще ти е хубаво ли да бъдеш използвана като еднократна кърпичка ? ще ти е хубаво ли после цялото ти училище да научи понеже тоя е на 16 и видиш ли има огромна вероятност да се похвали ? ще ти е хубаво ли да се разнасят толкова лични неща за теб ? ще ти е хубаво ли да те наричат курва ? след като те бодне и те остави ще ти е хубаво ли при всяко ново момче да се чудиш дали не иска само това от теб понеже имаш такава слава ? какво знаеш изобщо за първия път ?
недей щото ще съжаляваш.. ако имаше сериозни намерения към теб и това ''малка си още'' не беше точно нарочно,за да му докажеш обратното с действия,щеше да започне връзка с теб,да си държи това в гащите и след време,когато наистина си готова,без мисли '' ако не го направя ще ми избяга'' тогава евентуално да го направиш с него....
Тя май няма нищо против. 8-)
На 15 бива ли да сте толкова прости... и разгонени. Не става само с ебане, трябва и акъл.
Половината не можете да си вземете матурата по български език и литература с повече от 4, обаче напирате да сте вещи в секса, нищо че наскоро сте си извадили първата лична карта...
ОБИЧАМ ТЕ!
Violenza
05-28-2013, 07:30
Абе, оставете я да си троши главата.
Авторке, изчукай се с един-двама-трима негови приятели за доказателство и така ще е сигурен, че не си малка. А и имаш да наваксваш. На 15 и си девствена? Ужас. На тия години трябваше вече да си минала 5цата.
Тя:
Преди teenproblem: Не съм малка, искам да ти скачам на хуя.
След teenproblem: Келеш, само искаш да ме изчукаш, лайнар, майняй са!
Момчето:
Преди фороня: Момчета, ше чукам некво пиче.
След фороня: Не знам и аз кво стана, ма май мене ме ебаха накрая.
scioquoniamsuccedere
06-02-2013, 11:40
[QUOTE=Chacho;10715759]Тя:
Преди teenproblem: Не съм малка, искам да ти скачам на хуя.
След teenproblem: Келеш, само искаш да ме изчукаш, лайнар, майняй са!
Не мисля, че след ще е по-разлочно от преди... за жаост :D
pifiella
06-02-2013, 12:25
но проблемът при него е че преди връзката трябва да правим секс .. ^^
А,А,А,А,А,А,А???????
Не мога :D :D :D