Влез

View Full Version : Проблем относно секса и връзките :( Помогнете ми

kristi7
05-25-2013, 09:50
Здравейте :) Имам мн голям проблем и нз какво да правя. Аз съм почти на 27г а все още не съм имал връзка и не водя сексуален живот. Винаги сам бил сам. Преди не ми пукаше толкова мн но от както всички покрай мен се обвързаха вече ми е мн тъпо и самотно, а пък и ми омразна всеки да ме разпитва защо съм сам. Нз какво да правя напоследък съм мн раздразнителен, нервен агресивен и нз на какво се дължи, някой ми казват че е от липсата на жена до мен от секс. Но нз какво да напрая как и каде да си намеря половинка. Никоя не ме поглежда никоя не се заглежда по мен а и нз как и какво да напрая :(

problem4eeee
05-25-2013, 11:49
Каза, че никоя не те заглежда .. дебел ли си? поддържаш ли се? ако не, би било добре да се вземеш в ръце :)
Ако искаш да срещнеш момичета, с които би могъл да имаш връзка - ходи на дискотеки или изобщо места, на които би срещнал хора на твоята възраст. ;) ..........Не мога да повярвам, че не си имал връзка, все пак повечето на твоята възраст са вече семейни :)
Можеш да пробваш и в разни чатове да се запознаваш с нови хора или виж сайт за запознанства? моите родители така са се срещнали и баща ми също е бил на 27, а са заедно вече доста години :)
Щом срещнеш момиче, не ѝ се хвърляй веднага като гладен вълк, защото ще я изплашиш и може да сте до там :D

prosto_chovek
05-25-2013, 12:04
Ходи в гепиме или нещо от сорта.

kristi7
05-25-2013, 12:28
незная какво да правя :( не мисля за семейство все още нека да натупам опит да излзиам с няколко жени да бада с няколко пък след това ще го мисля

prosto_chovek
05-25-2013, 12:29
Ходи в гепиме или друг подобен сайт. Там има други самотни души на твоите години.

HollyGolightly
05-26-2013, 00:02
Минат, не минат седмица-две и се появява нова такава тема от потребител регистриран 2006-2007-2009
Взех да се питам, има ли мъже над 25 години, които да са правили секс

valentão
05-26-2013, 00:22
Минат, не минат седмица-две и се появява нова такава тема от потребител регистриран 2006-2007-2009
Взех да се питам, има ли мъже над 25 години, които да са правили секс

да , има ..........като изключим приятеля ти в щатите ........мухах