View Full Version : обличам се като жена
the_mystery_machine
05-25-2013, 10:21
На 14 години съм и от малък се обличам в дрехите на сестра ми и майка ми. като остана сам търча към гардероба им и започвам да вадя всякакви клинчета,чорапогашници,пра шки,сутиени и всичко останало. Обличам се като някоя пичка около 18 годишна възръст и свършвам много бързо, но е уникално. понякога се гримирам и си стоя така часове наред докато не се прибере някои. като свърша ми се иска да убия келешчето дето ме е накарало да се облека така. не се бръсна по краката и ръцете, въпреки това.... КОМЕНТИРАЙТЕ ;D
asensi_85
05-25-2013, 11:11
... като свърша ми се иска да убия келешчето дето ме е накарало да се облека така...
Раздвоение на личността? Иначе да, явно не си хетеро. И какво трябваше да коментираме, че не разбрах?
Събирай пари за цици, явно си един бъдещ травестит.
problem4eeee
05-25-2013, 11:54
100% гей ;)
prosto_chovek
05-25-2013, 12:03
Ето това е трол - травестит.
koisitibe
05-25-2013, 19:07
Изглеждаш на ши*ан травестит или яко трол.. Кво да коментираме идиотска работа.
Tsukuda_Hiroshi
05-25-2013, 21:11
Целия форум се радва за теб! Поздравления! Да качиш и снимки на съответното място ;) Може и ние да свършим :lol:
Раздвоение на личността?
+1 :lol:
PLEYGIRL
05-25-2013, 21:55
Не гей ... Ако те привличат момчета си гей ... Просто си се забавляваш :D
Supermassive____
05-25-2013, 22:50
Хъх... А някоя снимка нямаш ли? :D
Trolling in the deep. Може да си бременен.
HollyGolightly
05-25-2013, 23:51
Всеки луд с номера си
FuCKkK13
05-26-2013, 18:46
имаш огромни проблеми,посети доктор
п.с. сериозно,друга работа нямате ли си ?
Arrondissment
05-26-2013, 18:48
http://www.youtube.com/watch?v=A0Ve0qZwZA8 Свържи се с тоя.
sweetycherry33
05-26-2013, 21:01
Всеки луд с номера си
А аз с цяло представление!
dream1707
05-26-2013, 22:15
Коментирам
the_mystery_machine
05-28-2013, 13:37
Не гей ... Ако те привличат момчета си гей ... Просто си се забавляваш :D
Тея дето викат "ГЕЙ", нека се научат първо кво е тва, после пак да си помислят. НЕ харесвам момчета, просто си се забавлявам и точно е заради таки'а хейтърчета се опасявах да пускам такава тема... Никой не знае, само аз и my self.. Държанието ми не е лигаво,гейско,педалско и никога никой няма да предположи,че правя такива простотии :D "Всеки луд с номера си" казаха по-нагоре..
ТРАВЕСТИТА е "жена" с пишка, която обича да я шибат отзад, а аз нито обичам, нито се разхождам из улиците, нито имам обява.. просто се обличам,свършвам,събличам и тва е :D
Тея дето викат "ГЕЙ", нека се научат първо кво е тва, после пак да си помислят. НЕ харесвам момчета, просто си се забавлявам и точно е заради таки'а хейтърчета се опасявах да пускам такава тема... Никой не знае, само аз и my self.. Държанието ми не е лигаво,гейско,педалско и никога никой няма да предположи,че правя такива простотии :D "Всеки луд с номера си" казаха по-нагоре..
ТРАВЕСТИТА е "жена" с пишка, която обича да я шибат отзад, а аз нито обичам, нито се разхождам из улиците, нито имам обява.. просто се обличам,свършвам,събличам и тва е :D
Ми тогава какво искаш да коментираме? :D
the_mystery_machine
05-28-2013, 13:57
Да разбера как би ме приели хората ако им го кажа :D явно ше си остане само между мене my self и клавиатурата ми :D
sneering
05-28-2013, 14:05
Тва е защото нямаш още допир до такъв обект,който си представяш и се кефиш на него.
Като го получиш,ще се кефиш на него като друг обект,и ще ти е смешно че си правил това което правиш сега.
Е забавлявай се, очевидно си много разгонен.
Такива като тебе трябва да бъдат пребивани системно, докато от бой мозъкът ви не стане на каша и не откаже тотално.
the_mystery_machine
05-31-2013, 13:06
кажи ми го в очите аз на тебе да си счупа главата и да ти изтече мозъка на тротоара мишок,ни ме знаеш,ни ме познаваш
Защо си мислите че като напишите нещо в нета с някаф измислен ник, то е анонимно? Толкова е лесно да се разбере каде живееш, че чак не е смешно. Ако някой реши да те изпорти, то не е трудно да го направи:)
KokoDjambo
06-02-2013, 17:19
Бе то вече не може да разбереш какво става - мъжете се обличат като жени, а жените като мъже!!