View Full Version : Прекалено ли съм лигава,за да ме хареса ?
nutella123
05-25-2013, 10:54
От доста време си пиша с едно момче,към което наистина започвам да се привързвам.Общи приятели са ми казвали,че и той ме харесва,разбирам също,че е така и по начина,по който ми пише и ми говори +това винаги ме поздравява с някакви песнички.
Принципно не излизаме много често заедно,а само си пишем,но в последно време започнахме да се виждаме по-често,тъй като една приятелка излиза с един негов приятел (мисля,че стана малко объркващо) .
Един ден бяхме заедно аз една друга приятелка и той. Проблема е,че винаги когато аз съм с тази моя приятелка започваме да се лигавим супер много и предполагам него това го отблъсна,въпреки че сме били заедно около 20 минути.
От тогава мина един ден,но аз съм свикнала винаги когато си влезе в скайпа веднага да ми пише.В момента не ми пише и се чувствам доста странно,защото наистина започнах да го харесвам и не искам всичко да приключи така..
Ще ми дадете ли някакъв съвет?
Благодарна съм на всички,които са прочели историята ми.
xXxPETYAxXx
05-25-2013, 11:00
Ами, пиши му ти. Няма как да знаем колко отблъскващо лигави сте били, ако въобще е било в такава степен. Но щом искаш да общувате, започни веднъж ти разговора.
Момчетата по принцип се дразнят на прекаленото лигавене, да.
Но имам друг въпрос- защо ти не му пишеш? Не е длъжен той пръв да го направи, а очевидно ти също си привързана към него. Възможно е да ти се е издразнил оня ден, затова му пиши сега, поговорете. Още по-добре ще е, ако излезете и проведете разговора на живо. Обясни му, че когато си с приятелката си, обикновено се отпускаш повече и затова си се държала така.
nutella123
05-25-2013, 11:15
Аз му писах,но той излезе извън линия и ми показва,че съобщението не е доставено.В момента наистина седя и мисля дали може да съм го обидила с нещо..Когато бяхме навън той дори говореше за някакво друго момиче и как иска да си пишат и каза на приятелката ми да му изпрати фейсбука и.Приятелката ми каза,че го прави само,за да ме дразни,но аз не съм сигурна и съм доста объркана в момента..
Та въпроса ми е мога ли да му се извиня по някакъв начин или просто как да го попитам какво съм направила,биж искала да му по кажа съвсем небрежно,защото не знам как ще го приеме..
Наистина много ви благодаря.
Представям си какви лигли сте.
Покани го да излезете само двамата. И стига с тия чатове. След като имате възможност да се виждате и на живо, правете го.
ShtrudeL
05-25-2013, 12:25
тая лигавост е отблъскваща
http://prikachi.com/images/205/6149205y.gif
nutella123
05-25-2013, 12:51
Представям си какви лигли сте.
Покани го да излезете само двамата. И стига с тия чатове. След като имате възможност да се виждате и на живо, правете го.
Не можем да се виждаме много често,тъй като не учим в един и същ град и той често си е в пансиона. :)
nutella123
05-25-2013, 12:52
ОК,аз много добре го знам,просто в момента се разлигавихме малко повече,принципно не се държа така,да не говорим пред него.
sunshine :**
05-25-2013, 19:41
трябва сама да го попиташ дали го отблъскваш по този начин или не.А и щом не ти пише днес по скайп това не е болка за умиране предполагам неможе по цял ден да си чатите :D по-добре излесте и тогава говорете - хем да го попиташ относно лигавенето ти , хем дали наистина те харесва :)
paladincho12345
05-25-2013, 21:11
Имам приятелки, които са относително лигави и става много забавно с тях, но прекалената лигня наистина отблъсква. Дори да си му направила някакво отрицателно впечатление, то лесно можеш да го заличиш като се видите.
TheBobqk
05-26-2013, 10:41
Може да не ти е писал веднага, защото е имал някаква работа. Стига си си набивала филми. И да повторя всички отгоре: ако си прекалено лигава, може да го отблъснеш, може да те мисли за несериозна.
Madlenita
05-26-2013, 20:06
Като знаеш, че ставате с това момиче много лигаво защо по дволите си излязла с нея и с момчето което харесваш?Не бъди лигла пред момчетата, а бъди себе си!Не е толкова страшно, че не ти е писал отговорил един път!Може да е имал работа,може да се е случило нещо,може да му е спрял нета или още много всевъзможни причини.По-добре ако си се държала много лигаво излезте само двата навън и бъди себе си.Така ще имате много готини моменти заедно и той ще може да се отпусне :)