View Full Version : Към жените: какво ще направите ако?
Въпроса ми е към женската аудитория на форума. Понеже водя един спор пък и да видя вашето мнение.
Да кажем че сте във връзка и че тя върви добре. Какво ще направите или по - точно как ще се държите към момче, което ви е "приятел" или по - скоро познат, но ви сваля макар и по не пряк начин. Сещате се прави някакви двусмислени комплименти, праща ви лигави любовни песни и тн.
Ще го отрежете или ще се правите че нe забелязвате, защото обичате да ви обръщат внимание?
HollyGolightly
05-26-2013, 17:46
Най-спокойно бих му обяснила, че ако иска да си запазим приятелските отношения той трябва да спре, ако той не го направи, бих се дистанцирала от него.
Първоначално би ми било приятно да ми гали егото така, но след известно време бих го скастрила, особено ако аз не му въщам намеците и той не се сети да спре сам.
Ще се направя на шантав, за да не изглеждам груб в очите на другия (ще приемам думите, ама няма да отвръщам). Не обичам ласкателства от която и да било, освен от приятелката ми, така че то ще си проличи ;)
edit: не видях, че темата е за жените :D (мъжки съм)
Комплиментите и песните не ги приемам като свалки.
Държа приятелите ми от мъжки пол да са наясно с това, че имам човек до себе си, който ми е напълно достатъчен. С флирта, лигавенето и т.н. нямам проблеми, стига да е в границите на шегата и приятелските отношения. Ако видя, че някой има сериозни намерения към мен и не приема "не" за отговор, най-вероятно ще започна да го отбягвам. Не обичам нахалните натрапници.
TheBeliever
05-26-2013, 18:27
Зависи.
Ако е просто закачка с шеговит характер нищо няма да направя. Но усетя ли някакъв по-сериозен натиск и намеци, преминаващи границата на закачливото подмятане - режа директно и от раз.
Има разлика между невинен флирт и целенасочена свалка и е добре тя да се знае и от двете страни.
FuCKkK13
05-26-2013, 18:49
приятелите ми са наясно с това,че съм обвързана и не правят такива намеци,НО ако стане 1-2 пъти бих се направила на ''тъпа'' и ако не усети да спре бих провела един разговор с човека срещу мен и бих му нарисувала картинката,че с мен може да бъде или приятел или нищо,след което бих го оставила няколко дни да си помисли и да му мине увличането и толкова
Докато само се лиготи с двусмислени комплименти и лигави песни, вероятно или няма да предприема нищо, или бих поограничила контактите си, ако това ме кара да се чувствам неудобно.
Друг е въпросът, че понякога може да правя от мухата слон и да си въобразявам, че има нещо, когато няма нищо. За това действам само когато картите са на масата.
Докато само се лиготи с двусмислени комплименти и лигави песни, вероятно или няма да предприема нищо, или бих поограничила контактите си, ако това ме кара да се чувствам неудобно.
Друг е въпросът, че понякога може да правя от мухата слон и да си въобразявам, че има нещо, когато няма нищо. За това действам само когато картите са на масата.
Мда. Има го и варианта да се държи мило примерно, така че няма да реагирам докато не стане много нагъл.
valdesbg
05-26-2013, 21:59
Не ти ли е ясно че повечето женски няма да спрат душевните шпакли ако не опре ножа до кокала, че и малко след това? Независимо кво приказват тук...
fUcKsMiLe
05-26-2013, 22:27
Точно.
DragonLady
05-26-2013, 23:35
Случи ми се наскоро с двама мой познати, а и някой от намеците им не бяха съвсем завоелирани. И при двамата директно поговорих с тях, и им обясних, че ако ми имат някакви мераци, няма да стане. Ако искат може да си останем просто приятели, ако ли не, тяхна си работа.
Не ти ли е ясно че повечето женски няма да спрат душевните шпакли ако не опре ножа до кокала, че и малко след това? Независимо кво приказват тук...
Душевни шпакли...
Естествено, че няма да ги спрем.
Wednesday666
05-27-2013, 06:07
Аз си признавам.
Ако не ми върви връзката, то значи имам нужда от нещо друго.
При мен повечето пъти, да не кажа всички, проблемът е липсата на внимание.
Ако се появи някой друг, който да ми прави някви жестове, не чак серенади, писма и некви такива, комплименти например, някакви леки намеци, естествено, че ще ми гали егото и ще се кефя на вниманието.
Обачеее.. До един момент. Връзката означава и поет ангажимент към някого. И получаването на такова внимание от трета страна не е коректно отношение. Така, че ще сложа точката в един момент.
Glamour92
05-27-2013, 06:46
Ако напъните на въпросните познати стигат само до лигави песни и разни комплименти И не си позволяват да се държат нагло,едва ли ще обърна внимание.
Шансът да върна жеста е минимален,естествено,но да вдигам знамената,само защото някой ми е намигнал 2-3 пъти...
Ем,overreaction си е откъдето и да го погледне човек.
И аз съм на това мнение. Всеки е праведен в собствените си очи. Всеки обича да вярва, че е добър, дори когато не е :д
Sh@dow, навярно ти защитаваш мнението, че жените обичат вниманието и едва ли биха направили нещо по въпроса. Придържай се към него, както каза valdesbg0 'независимо какво приказват тук' ;р
girlwithblueeyes
05-27-2013, 07:11
Ще говоря с човека тихо и кротко да ме остави . Ако не подейства ще му дам пълен игнор и това е .
На невинните флиртове пък не обръщам внимание и не ми пречат.
Скоро ми се случи и му обясних, че ако иска да си останем приятели трябва да спре с лигавите съобщения и другите неща, които правеше. Резултат : спря и всичко е чудно и прекрасно. Оказа се разбрах слава богу :)
Violenza
05-27-2013, 12:05
Много зависи от отношението на партньора ми към ситуацията. Ако това му пречи и го дразни, ще говоря сериозно с въпросния приятел - или-или.
Но, като цяло, не върви да кажеш на някого "не може да има нищо между нас" така директно, при положение, че той само е правил някакви намеци, които често се схващат грешно.
xXxPETYAxXx
05-27-2013, 14:10
Аз, ако наистина съм щастлива във връзката си и той знае това, дори няма да разбера, че ме сваля. :D Просто бих приела закачките му на майтап, така че нищо няма да предприема.
Аз, ако наистина съм щастлива във връзката си и той знае това, дори няма да разбера, че ме сваля. :D Просто бих приела закачките му на майтап, така че нищо няма да предприема.
Това. :)
А пък ми се е случвало и познат да ме занася по тоя начин докато знаеше, че имам приятел и вместо игнор така го филмирах, че после падна от доста високо и болеше.. много се смяхме с приятеля ми.
Niakoitam
05-27-2013, 15:15
Това. :)
А пък ми се е случвало и познат да ме занася по тоя начин докато знаеше, че имам приятел и вместо игнор така го филмирах, че после падна от доста високо и болеше.. много се смяхме с приятеля ми.
Абе ти имаш късмет,че си попаднала на по неопитен,който не е могъл да си изиграе картите качествено,че в противен случай приятелят ти пак е щял да се смее ама накриво :D
Абе ти имаш късмет,че си попаднала на по неопитен,който не е могъл да си изиграе картите качествено,че в противен случай приятелят ти пак е щял да се смее ама накриво :D
Има късмет, че не й се изсмяха форумджиите на тъпата история. Голема гордост за мацката. Даже изтъкна, че знаел, че са във връзка, да си оправдае постъпката.
Не, просто когато приятел на гаджето ми реши да се опитва да ми пробутва некви номера, предпочитам да го поставя така на мястото му, че да не посяга повече. Като приятеля ми също участваше щото видя що за човек става дума. Не мисля, че някъде виждам оправдание или нещо подобно. Гордост не - но задоволство да видиш тъпата физиономия на човек, който ти се пише приятел, ми е една от любимите гледки. ;)
ShtrudeL
05-27-2013, 16:53
естЕ, че ще го отрежа най-безцеремонно! 8-) И на всичкото отгоре ще му говоря само за човечето ми. ^
^ Интереснo :D
Истината обаче е една - че жените харесвате да ви се гали егото и колкото повече ви се лепят, толкова повече трохички пускате.
Violenza
05-27-2013, 17:38
Истината обаче е една - че жените харесвате да ви се гали егото и колкото повече ви се лепят, толкова повече трохички пускате.
Истината е, че това важи абсолютно еднакво и за двата пола, хич не е само за жените.
https://fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p128x128/851575_126361960881934_2039312072_n.png
Не ми измествай темата в друга посока.
Може да си права, а може и да не си.
Violenza
05-27-2013, 17:45
https://fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p128x128/851575_126361960881934_2039312072_n.png
Не ми измествай темата в друга посока.
Може да си права, а може и да не си.
Права съм, права съм. :D
Мъжете обожавате комплиментите не по-малко от нас. В малко по-различна форма де.
На всеки му е приятно да знае, че хваща окото на колкото се може повече представители на другия пол.
Режа от раз,не ми трябват излишни драми!
Мъжете обожавате комплиментите не по-малко от нас. В малко по-различна форма де.
Обясни какво имаш в предвид по "по - различна форма", за да ти отговоря.
Violenza
05-27-2013, 18:43
Обясни какво имаш в предвид по "по - различна форма", за да ти отговоря.
"Красиви очи имаш" типично за жена си е. (Банално, първото, което ми изникна в акъла)
Но да ти обясни колко защитена и сигурна се чувства с мъж като теб, дали няма да те почеше?
ShtrudeL
05-27-2013, 19:19
абе не е баш така..
ако съм супер прехласната по момчето си, ще им се оставям да ме свалят, ама друг път..
свалките, когато си знам, че нямам търпение да си гушна моето, ме дразнят изключително много и в повечето пъти излиза, че съм надута към тея, които се пробват..
Първата част важи за всички жени. Втората - не толкова.
Аз не пускам трохи, ако не съм заинтересована, но един комплимент винаги ще ме зарадва.
За 2 години и половина,откакто имам човек до себе си,ми се е случвало няколко пъти да изпадам в подобно положение.Казвам по любезен начин на момчето,че си имам сериозен приятел и че каквото и да прави или казва той,няма да му отвърна по същият начин,по който очаква.. и той спира :D