PDA

View Full Version : Притеснение

freefrog
05-26-2013, 19:15
Днес правих секс с приятеля ми и след това отидох до тоалетната и видях че имам бяла течност и я усещам как тече от мен. Отидох веднага при него и го попитах дали е свършвал, защото предният път когато беше свършел, презервативът се скъса и той свърши в мен и чувството как тази бяла течност излиза от мен беше същото. Но може и да е от мен защото имам бяло течение, но никога не го усещам как се стича. Че въпросът ми е да пия ли пак Ескапел или да изчакам, или пък няма опасност.. А вече ми писна от хапчета, тестове и презервативи (уж най-добрите) които се късат

DragonLady
05-26-2013, 19:29
Бялото течение не се усеща как се стича, а само когато ти мокрее на прашките ( бикините ). Щом работата е чак да се стича, може и твоят "ебач" да се е изтървал в тебе, така че го питай ( ако сте били без презерватив, или се е скъсал )

freefrog
05-26-2013, 19:32
Моята ''ебач'' е сигурен, че не е свършвал. А и не мисля че ме лъже, ако беше щеше да ми каже :)

sneering
05-26-2013, 19:36
Бременна си

DragonLady
05-26-2013, 19:40
Моята ''ебач'' е сигурен, че не е свършвал. А и не мисля че ме лъже, ако беше щеше да ми каже :)

Е щом не е свършвал, не виждам повод за притеснение, освен ако не е било 2ри тек без кондом, и да е останала в каналчето на пениса му, сперма от 1вият тек.

Safo
05-27-2013, 17:33
Според мен ти си свършила,напълно нормално е и жените да свършват. Попринцип това е някак си по-характерно когато те чукат с пръсти,но според мен и така може да стане.

freefrog
05-27-2013, 18:52
Ами и на мен ми мина тази идея през ума, но не би ли трябвало да се усетя ако свършвам? Наистина няма да крия от всичките ми пъти този път щях да умра от кеф :Д но ми изглежда странно да свършвам и то без да се усетя, а и го видях тфа чак след около 5 минути в тоалетната като отидох

freefrog
05-27-2013, 18:55
А и той доста ми доставяше удоволствие и с пръсти и с езичето си и изобщо почти всеки един начин

Safo
05-30-2013, 20:33
Просто като си отишла в тоалетната си се отпуснала повече,а допреди това си го сдържала в себе си ..