View Full Version : Противозачатъчни
bananabond
05-27-2013, 21:04
Намерих няколко такива теми, но нито една не отговори на това, което исках да знам .. Тъй като от скоро водя полов живот и се чудя как да се предпазвам .. при генеколг трябва да се ходи с родител, а аз лично не искам да водя майка си и се чудя дали не можете да ми кажете някаква марка противозачатъчни за 16 годишно момиче
Violenza
05-27-2013, 21:21
Бива ли да сте толкова зле? Не е редно просто.
Не се чуди, а презерватив използвай ти.
marin4itu
05-28-2013, 08:10
Можеш да отидеш без майка си на гинеколог. Отиваш до личната, взимаш и направление и само казваш на майка ти, че отиваш на гинеколог. Отиваш, правят ти изследвания и ти дават рецепта за противозачатъчни, които са за ТВОЯ ОРГАНИЗЪМ..
Задължително се ходи на гинеколог. Няма как така някой да си реши да пие противозачатъчни,малко мозък се иска.
Не за друго, ами ако ги сбъркаш, може да напълнееш, да ти избият пъпки и да ти окапе косата.
И после няма да имаш нужда от тях, защото... е, сещаш се.
Elisa*DaY
05-28-2013, 08:50
Не ти трябва родител, за да отидеш на гинеколог. На твоите години аз съм ходила сама. Както написа потребител по-горе, само ти трябва направление от личния лекар, иначе прегледа ще ти излезе около 30 лева. Относно това на своя глава да си купуваш противозачатъчни:
1) Много глупаво решение
2) Противозачатъчните се купуват с рецепта от лекар.
Моят съвет е да не бързаш с хапчетата, особено щом отскоро водиш полов живот. Засега по-добре използвай презервативи.
dream1707
05-28-2013, 08:57
Противозачатъчните се изписват в зависимост от организма на жената... Не знаеш какво можеш да си докараш така, пък и едва ли ще ти ги дадат в аптеката. Отиваш при личния и си взимаш направление за гинеколог, не ти трябва родител.