PDA

View Full Version : Противозачатъчни

bananabond
05-27-2013, 21:04
Намерих няколко такива теми, но нито една не отговори на това, което исках да знам .. Тъй като от скоро водя полов живот и се чудя как да се предпазвам .. при генеколг трябва да се ходи с родител, а аз лично не искам да водя майка си и се чудя дали не можете да ми кажете някаква марка противозачатъчни за 16 годишно момиче

Violenza
05-27-2013, 21:21
Бива ли да сте толкова зле? Не е редно просто.

102
05-27-2013, 21:40
Не се чуди, а презерватив използвай ти.

marin4itu
05-28-2013, 08:10
Можеш да отидеш без майка си на гинеколог. Отиваш до личната, взимаш и направление и само казваш на майка ти, че отиваш на гинеколог. Отиваш, правят ти изследвания и ти дават рецепта за противозачатъчни, които са за ТВОЯ ОРГАНИЗЪМ..

granger
05-28-2013, 08:33
Задължително се ходи на гинеколог. Няма как така някой да си реши да пие противозачатъчни,малко мозък се иска.

LadyDi
05-28-2013, 08:42
Не за друго, ами ако ги сбъркаш, може да напълнееш, да ти избият пъпки и да ти окапе косата.
И после няма да имаш нужда от тях, защото... е, сещаш се.

Elisa*DaY
05-28-2013, 08:50
Не ти трябва родител, за да отидеш на гинеколог. На твоите години аз съм ходила сама. Както написа потребител по-горе, само ти трябва направление от личния лекар, иначе прегледа ще ти излезе около 30 лева. Относно това на своя глава да си купуваш противозачатъчни:
1) Много глупаво решение
2) Противозачатъчните се купуват с рецепта от лекар.
Моят съвет е да не бързаш с хапчетата, особено щом отскоро водиш полов живот. Засега по-добре използвай презервативи.

dream1707
05-28-2013, 08:57
Противозачатъчните се изписват в зависимост от организма на жената... Не знаеш какво можеш да си докараш така, пък и едва ли ще ти ги дадат в аптеката. Отиваш при личния и си взимаш направление за гинеколог, не ти трябва родител.