View Full Version : Как да се държа с нея?
Takaki Tono
05-27-2013, 21:16
Здравейте, приятели. Преди време бях писал теми относно отношенията ми с едно момиче. Но ,уви сега темата ми пак е за същото момиче. С нея се познавме от година и половина, разбираме се супер добре, с изключение на моментите в който съм ядосан и оцапвам положението. Но колкото и пъти да пре*бавам всичко тя винаги ми прощава. Последния път ( преди 3-4 месеца) се скарахме много жестоко, казахме си много истини и тежки неща. Помислих, че всичко приключи. Но наскоро когати си бях в родния ми град и писах просто : " ай да се видим" . НЕ се и съмнявах, че тя ще се съгласи. Както и да е видяхме се, всичко беше 6. И оттогава досега си пишем пак почти всеки ден. Сладко е когато не и пиша 3-4 дена и тя ми пише първа нещо от сорта на " слънцеееееееееее, ще ме забравиш" :) Като цяло тя се държи много добре с мен. Дори ме вика лятото да и ида на гости, говори ми как ще стоим на плажа и ще гледаме изгрева, такива неща.
НО, за нея съм само приятел и въпреки,че тя знае че имам повече от приятелски чувства към нея не се отдръпна. Когато се видяхме тя първа ме попита дали си имам приятелка... естествено не и отговорих точно с "да" или "не". Когато аз я попитах дали си има приятел ми каза- " уж имам но не съм сигруна и аз" Цялото това нещо ме обърва адски. Държи се чудесно с мен въпреки всички гадории който съм и казвал и правил. Мега детнската ми постъпка от скоро- бях писал коментар на една нейна снимка и нещо пак бях ядосан и не знам защо, но го изтрих. И тя пак направо полудя. Каза че моя коментар я е накарал да се усмихне същата сутринта... дори ми се молеше да си го напиша пак :) Обърква ме точно факта, че понякога се държа като пълния боклук и тя въпреки това ме иска в живота и. Казвала ми е, че не иска да ме губи, че ме иска в живота и, че държи на мен, че никога не е прощавала толкова на момче и не се е молела така дори на техните.
Ще съм ви благодарен ако ми дадете някакъв съвет. Тя си има уж приятел, продължава да ми пише, да прави планове занапред. Според мен за нея не съм " просто приятел' и го е доказала с посъпките си. Проблема е, че сме от различни градове и не се виждаме често. Според вас как да се държа от тук нататък? По отдръпнато? Последния път ми беше малко сдухано и бях по студен, тя веднага усети и ме попита " какво ми е ".... Дали има някакъв шанс да бъдем заедно?
Благодаря за отделеното време :) И се извинявам ако има правописни грешки.
самият факт, че според теб си направил "мега гадория" понеже си изтрил коментар под снимка във фейсбук показва колко те е вкарала във филма
да, тя те иска в живота си, да й седиш наблизо
не, няма да бъдете нищо повече от .. това, което сте в момента
Takaki Tono
05-28-2013, 11:21
самият факт, че според теб си направил "мега гадория" понеже си изтрил коментар под снимка във фейсбук показва колко те е вкарала във филма
Хаха, да, май ме е хванала за "емоционалните топки" :D
FuCKkK13
05-28-2013, 11:36
просто си и влезнал под кожата,но гадното ти държание от време на време я кара да бъде предпазлива и за това си и просто приятел,по тоя начин си я отблъснал,но не достатъчно
друг вариант - да те прави на луд и щастлив,а ти да се залъгваш
и все пак на колко сте ?
Takaki Tono
05-28-2013, 12:25
просто си и влезнал под кожата,но гадното ти държание от време на време я кара да бъде предпазлива и за това си и просто приятел,по тоя начин си я отблъснал,но не достатъчно
друг вариант - да те прави на луд и щастлив,а ти да се залъгваш
и все пак на колко сте ?
На 20 сме и двамата :)
Тази част с " луд и щастилв" не я разбрах, ще ми обясниш какво имаш предвид?
Niakoitam
05-28-2013, 13:03
Аз пък си мисля,че те харесва.И то не само като приятел.Без значение дали ти го признава или дори на нея дали си го признава. Просто явно нещо и пречи.Като например "нещото като гадже",различните градове,оцапването на положението понякога и т.н. и т.н. :)
NqkfaNikakva21
05-28-2013, 14:15
Защо правиш мизерии на момичето, което харесваш? :)
Takaki Tono
05-28-2013, 15:05
Благодаря ви за мненията. :) Да, имам недостатъци в харакера, избухлив съм, но момичета ми е казвало, че ме харесва такъв каъвто съм си.
Niakoitam може си прав, и мен ми малко странно да си я представя като моя приятелка, но въпреки това я искам за такава. Може би я е страх да не си развалим приятелството. Знам ли.
За мизериите, да, признавам си правил съм гадни и тъпи неща, но като се замисля повечето пъти е било от ревност. Освен това съм правил много неща за нея- първото за което се сещам е да пътувам по претъпкани автобуси в жегите по час и половина само за да се видим. Единия път ,дори сега се сетих, че беше деня в който баща ми имаше рожден ден. :)
Niakoitam
05-28-2013, 15:18
Приятелството няма как да си го развалите с връзка,защото даже и да нямате ревността,която може да изпитваш и без нея може да го развали.Така че в подобна ситуация това е неоснователен довод :)
LadyTerrible
05-28-2013, 17:23
Според мен си личи,че мацката не знае точно какво иска.Вижда се с теб и си пишете,а в същото време ти казва,че "май" си има приятел...от друга страна може би наистина те харесва и не знае и тя самата как да постъпи и иска да е сигурна в твоите чувства.Обикновено като момиче ти прави проблем само заради единия коментар явно й пука ;-) Моят съвет е да се изясните.Говорете си открито за това какво става между вас,какви са ви чувствата и тнт и чак после мисли как и дали ще го бъде това с връзката от разстояние.Ии също така се поучи от грешките си и не си изкарвай на нея лошотията и не избухвай,ако не е виновна.Независимо дали ти е гадже или просто приятелка,ако й пука,ще я нараниш много. :)
BloodyDreamer
05-29-2013, 07:35
Сигурен ли си, че тоя "нещо като приятел" не си ти?
Takaki Tono
05-29-2013, 12:53
Сигурен ли си, че тоя "нещо като приятел" не си ти?
Хмм не се бях замисля за това...
FuCKkK13
05-29-2013, 13:25
На 20 сме и двамата :)
Тази част с " луд и щастилв" не я разбрах, ще ми обясниш какво имаш предвид?
че си играе с тебе от скука... и все пак мисля,че иска да си и повече от приятел,но ти си се погрижил да я отблъснеш с гадното си държание......
Takaki Tono
05-29-2013, 20:11
FuCKkK13, може би си прав, освен гадното ми държание на моменти я спира и факта, че сме далеко един от друг. Поне така предполагам, де. Женската логика трудно я разбирам :D
limpk0nk3
05-30-2013, 05:37
Не иска нищо сериозно и си играе с теб. Покажи и , че можеш без нея :)
girlwithblueeyes
05-30-2013, 05:46
На нея й пука за теб ,но ти ако продължаваш да се държиш гадно с нея рискуваш да я отблъснеш .
Takaki Tono
05-30-2013, 06:33
Не иска нищо сериозно и си играе с теб. Покажи и , че можеш без нея :)
В общи линии се държа по- отдръпнато от преди. Рядко и пиша първи, в повечето случай тя е инициатора. Но проблема е, че ако се отдръпна прекалено тя реагира много тежко- " какво ти има, държши се странно, пак си странен, не те разбирам и т.н. и т.н. и т.н." А аз не искам да я карам да се чувства нежелана.
Според вас има ли смисъл да поддържам някакъв контакт с нея при положение, че аз имам някакви чувства, а тя както ми е казвала, изпитва само приятелски чувства? Явно за нея съм нещо като "забавление" когато и е скучно и няма кво да прави.
Дайте ми някакви насоки как да се държа с нея, защото няма никаква идея, и честно казано съм малко уморен от всичко това.
BloodyDreamer
05-30-2013, 08:48
Добре де, защо просто не говориш с нея? Вместо да гадаеш и да се тормозиш.
Niakoitam
05-30-2013, 08:56
a-a-a-aaaa. Я пак се върни на това:
FuCKkK13, може би си прав, освен гадното ми държание на моменти я спира и факта, че сме далеко един от друг. Поне така предполагам, де. Женската логика трудно я разбирам :D
А доводът с приятелството е най-лесен.
Или иначе казано (поне аз смятам така) Дай,да сме си приятели сега,защото има пречки и всеки да си живее живота.Много въпроси може да изникнат Пък някога...знае ли човек.
Имаш два варианта.Ако мислиш,че можеш да преодолееш пречките да поставиш въпроса на масата рискувайки тя да се отдръпне, а не ти да се предаваш без бой или пък да оставиш нещата така,да се отпуснеш по течението и каквото дойде. :)