Влез

View Full Version : Страх.....Имам ли основание да се притеснявам?

girl_12
05-28-2013, 06:47
Здравейте!Аз съм едно 24 годишно момиче,което иска да сподели една своя история за един свой страх.Знам, че темата не е много за този форум ,но все пак реших да пиша.

И така,веднъж както си се разхождах по улицата един циганин, който минаваше по пътя с колело спря и слезе от колелото специално, за да ме огледа.

Помислих си това, защото както аз си вървех той се загледа в мен няколко пъти както си караше колелото. След това уж продължи по пътя, но в един момент спря ,слезе от колелото и се качи на тротоара по който аз вървех, но спря доста по-напред с цел да ме изчака да мина а той зад мене да ме оглежда. И така спря напред на тротоара и уж се правеше, че не ме забелязва....в смисъл такъв да не се усетя аз и да мина, но аз усетих че спря заради мен,уплаших се и реших да пресека от другата страна на пътя на другия тротоар.

Но в този момент той забеляза, че се готвя да пресичам и той най- нагло пресече преди мен и отиде на другия тротоар, там където аз се канех да пресека. И застана и пак чака да мина и ме гледа най-нагло.

Аз уплашена нямаше какво друго да направя и минах по този тротоар, при което той продължи да ме гледа нахално. Понеже много силно се уплаших реших да вляза в един магазин с цел нахалния циганин да се махне. Така и направих, влязох в един магазин, при което той след известно време забелязах че се махна.

Тогава по най-бързия начин излязох и се отправих към къщи. Преживях огромен страх. Тъй като минавах всеки ден по тази улица си помислих че и друг път ме е виждал и може би ме е набелязал и иска да ме следи. Още повече се притесних и от факта, че много цигани се занимават с проституция и през ума ми мина мисълта да не са мислили да ме следят и отвлекат с такава цел.

Моля дайте ми някакъв съвет, вие от форума какво мислите по въпроса, имам ли основание да се притеснявам?

valentão
05-28-2013, 07:01
купи си сгъваем нож и наръгай циганина следващия път

girl_12
05-28-2013, 07:08
ок, но ако ме нападнат повече циганина наведнъж?

valentão
05-28-2013, 07:11
тва което каза по добре не си го мисли да се случва ,лошо дори за подготвен мъж , носи си удобни обувки за да можеш да избягаш или НАЙ ДОБРЕ си подбирай маршрута да не минаваш през рискови местности
да те отвлекат изисква доста ресурс , най вероятно е искал да ти гепи чантичката с телефончето

girl_12
05-28-2013, 07:18
ти в какъв смисъл кзваш ресурс....много хора или много акъл;

valentão
05-28-2013, 07:23
ми дори мангалите трябва да си направят план нали се сещаш , акъл трябва , после трябва купувач къде да те продадат , къде да те държат , износ и т.н. сложна работа

не си флашвай парите и телефона като си сама не демонстрирай че си заможна ;))))

що не си вземеш 1 кола примерно и с нея

Chacho
05-29-2013, 11:40
Страхът няма да изчезне скоро, затова те е обвзела темата. Организмът ти иска да е нащрек за нова опасност, затова след преживяното продължаваш да изпитваш страх, това си е нормална физиологична реакция. Но трябва да знаеш, че опасността ти е преминала, такова нещо може би няма да ти се случи отново в близко бъдеще. Още повече, че чувството не ти помага, така че по-добре го игнорирай.

Ако ти направи нещо подобно, тва си е престъпление. Много се говори, че на престъпниците им се разминава, но не е точно така, особено този род престъпления. Известна сигурност получаваш от полицията. Е, вероятно, не достатъчна. Останалото е предпазни мерки. Гледай максимално бързо да прецениш ситуацията - дали действително те заплашва този човек. Ако да, извикай хора, крещи, бягай, без да имаш срам. Поведението му е провокативно, ти просто се пазиш. Ако нямаш опцията да ти помогнат или да избягаш, ползвай предмет за самозащита или оръжие. Купи си лютив спрей. Ако не разполагаш с оръжие - камък. Предупреждаваш, че ако се приближи, ще хвърлиш. Ако наистина се приближи - хвърляй.

girl_12
05-29-2013, 11:48
това как да го разбирам " Но трябва да знаеш, че опасността ти е преминала, такова нещо може би няма да ти се случи отново в близко бъдеще"? В какъв смисъл го казваш? А относно полицията как да се оплача като не мога да назова имена....

Deadlock
05-29-2013, 12:42
Както каза Чачо, купи си лютив спрей. Сподели с приятел или роднина. Добре си направила с влизането в магазина!

Минавайки през места, където не се чувствам сигурна, съм пробвала да говоря по телефона, за да хем да кажа на някой къде точно се намирам, хем да блъфирам, че ей сега ще ме посрещне гадже/баща. Мен ме успокоява. Но е по-подходящо, като е минало време и е сигурно, че страхът ти е ирационален.

Засега бъди предпазлива. Най-вероятно няма да се повтори и страхът ти постепенно ще отмине. :)

girl_12
05-29-2013, 13:00
да разбира се че съм говорила с приятели,казват че преувеличавам, други казват ,че който оглежда жената като стока не ти мисли нищо хубаво,още по-малко пък циганин..и така някак си страхът не ме напуска.....все си мисля че могат да ме нападнат няколко наведнъж и да ме набутат в някоя кола примерно...:(

valentão
05-29-2013, 13:20
Страхът няма да изчезне скоро, затова те е обвзела темата. Организмът ти иска да е нащрек за нова опасност, затова след преживяното продължаваш да изпитваш страх, това си е нормална физиологична реакция. Но трябва да знаеш, че опасността ти е преминала, такова нещо може би няма да ти се случи отново в близко бъдеще. Още повече, че чувството не ти помага, така че по-добре го игнорирай.

Ако ти направи нещо подобно, тва си е престъпление. Много се говори, че на престъпниците им се разминава, но не е точно така, особено този род престъпления. Известна сигурност получаваш от полицията. Е, вероятно, не достатъчна. Останалото е предпазни мерки. Гледай максимално бързо да прецениш ситуацията - дали действително те заплашва този човек. Ако да, извикай хора, крещи, бягай, без да имаш срам. Поведението му е провокативно, ти просто се пазиш. Ако нямаш опцията да ти помогнат или да избягаш, ползвай предмет за самозащита или оръжие. Купи си лютив спрей. Ако не разполагаш с оръжие - камък. Предупреждаваш, че ако се приближи, ще хвърлиш. Ако наистина се приближи - хвърляй.

Камъкът е доста добро оръжие , ползвали са го в средновековието когато са нямали дори ножове , палили са огън и т.н. яката работа !

girl_12
05-30-2013, 07:27
Благодаря ви за отговорите,но вижте най-много ме е страх да не би този циганин да е някакъв сутениор, и да иска да ме отвлече с такава цел, незнам много ме е страх.....

girlwithblueeyes
05-30-2013, 07:37
Другите правилно те посъветваха купи си лютив спрей аз от години дори през деня не излизам без такъв от вкъщи .
Не минавай от този път а си намери друг а пък и така ще разбереш дали наистина те следи . Ако те следи дори когато минаваш от други пътища съвсем спокойно и с пълно право можеш да отидеш в полицията .
Наистина тези работи са страшни защото много момичета ги отвличат с цел продаване зад граница а веднъж попднеш ли в ръцете им измъкването е много трудно . Може просто дао те е оглеждал но въпреки това бъди внимателна защото на такива ръцете им не са чисти . И по възможност не ходи сама и винаги дръж батерията на телефона си включена .

shusha
05-30-2013, 07:37
Смени си маршрута, никой не може да отвлече на голям булевард или оживена улица. Лютивият спрей е добра идея. Ако искаш си намери и дружка с която да ходите навън и да не си сама. И най-важното прави разлика между паника и реална опасност.
Чачо голям психолог се оказа (не хейтвам или от сорта). Подкрепям напълно мнението му.

girlwithblueeyes
05-30-2013, 07:44
Смени си маршрута, никой не може да отвлече на голям булевард или оживена улица. Лютивият спрей е добра идея. Ако искаш си намери и дружка с която да ходите навън и да не си сама. И най-важното прави разлика между паника и реална опасност.
Чачо голям психолог се оказа (не хейтвам или от сорта). Подкрепям напълно мнението му.

Напротив много от отвличанията стават точно в големите тълпи защото всеки е забързан на някъде като и каже на ухо че ако не дойде някой от семейството й ще умре или ще пострада няма начин да не тръгне . Да звучи малко като на филм но е напълно възможно .

girl_12
05-30-2013, 07:46
Другите правилно те посъветваха купи си лютив спрей аз от години дори през деня не излизам без такъв от вкъщи .
Не минавай от този път а си намери друг а пък и така ще разбереш дали наистина те следи . Ако те следи дори когато минаваш от други пътища съвсем спокойно и с пълно право можеш да отидеш в полицията .
Наистина тези работи са страшни защото много момичета ги отвличат с цел продаване зад граница а веднъж попднеш ли в ръцете им измъкването е много трудно . Може просто дао те е оглеждал но въпреки това бъди внимателна защото на такива ръцете им не са чисти . И по възможност не ходи сама и винаги дръж батерията на телефона си включена .

Добре но примерно как да се оплача в полицията като не знам имена,какво да кажа? А и наскоро ми се стори, че видях същия този мангал в квартала където живея и като ме видя започна пак така нагло да се обръща и да ме гледа....незнам много ме е страх...

shusha
05-30-2013, 07:48
Напротив много от отвличанията стават точно в големите тълпи защото всеки е забързан на някъде като и каже на ухо че ако не дойде някой от семейството й ще умре или ще пострада няма начин да не тръгне . Да звучи малко като на филм но е напълно възможно .

Имаш право, но въпреки това да отвлчеш някой е трудно.

girlwithblueeyes
05-30-2013, 07:50
Когато отидеш там ще кажеш че някой те следи и ще дадеш да му направят описание от там нататък те си знаят работата . Хъм сторило ти се е значи може ми просто от вътрешният страх се чувстваш несигуран и неспокойно . Може да си се объркала ако наистина си убедена тичай към полицията . Интересно ми е от кога си забелязала че уж те следи ?

girlwithblueeyes
05-30-2013, 07:51
Имаш право, но въпреки това да отвлчеш някой е трудно.

Трудно е но за амтъорите опитните сводници веднага ще си намерят начин да си вземат жертвата . Не е задължително с бой много често всичко е на психо атака .

girl_12
05-30-2013, 07:52
преди няколко месеца беше случката,а това дето ви казах в квартала преди една седмица, btw аз съм от Пазарджик и целия град е само цигани.......

girlwithblueeyes
05-30-2013, 07:54
Значи ако тне е толкова страх досега да си отишла в полицията
Не се знае защо те следи дори не се знае дали те следи но все пак е редно да отидеш

girl_12
05-30-2013, 07:58
Да и аз така мисля, но съм споделяла с родителите и те казаха че това са глупости, че си внушавам,циганин не можел да ме отвлече ,или ако наистина ме следи нямало да го покаже и тнт........

girl_12
05-30-2013, 08:01
приятелите пък ми казват, той ако е сутениор няма да кара колело а ще е с кола и такива разни......смеят се на страха ми..

girlwithblueeyes
05-30-2013, 08:01
На 24 години защо слушаш родителите си може наистина да си въобразяваш но все пак ти си длъжна да се грижиш за сигурноста си ?
Може да те следи за нещо друго защото повечето момичета който ги отвличат с цел проституция не ги отвличат буквалон а ги прилъгват с обещания за работа и по добър живот. абе буквално им свалят звездите със скъпи подаръци и огромни обещания и после жестоката истина излиза на яве но тогава вееч е късно .

girl_12
05-30-2013, 08:05
Много си права, в тези времена в които живеем е страшно.....не знаеш кой какво ти мисли....а за полицията никога до сега не сам ходила та малко ми е неловко; и даже много не разбирам как ще могат да ми помогнат в този случай...в смисъл такъв какво да кажа : мисля че някакъв ме следи и по-точно как да го опиша...плс.. светни ме малко;

girl_12
05-30-2013, 08:10
btw знаеш ли от кое най-много ме е страх... по-точно не както ти каза да ме примамват с разни предложения,а евентуално от някакво нападение директно и примерно да ме набутат в някоя кола....нз може би фантазирам,но и такива мисли минават през главата ми..

girlwithblueeyes
05-30-2013, 08:10
Какво има да те е срам пък от полицията на тях това им е работата . Отиваш там и казавш че имаш съмнения че дадено лице те следи . Най-вероятно ще поискат да го опишеш как изглежда за да си направят те сметката . Но ако отидеш там и просто кажеш че те следят без да можеш да го опишеш дори няма как да ти помогнат . Но пък може всичко да е просто плод на въображението ти . Ако не си убедена напълно че те следи въпросният циганин никой няма да те вземат на сериозно .

girl_12
05-30-2013, 08:14
......

girlwithblueeyes
05-30-2013, 08:17
А пък според мен всичко просто е плод на въобразжението ти от самата уплаха .

girl_12
05-30-2013, 08:20
а това според теб вазможно ли е както си го мисля, да ме нападнат посред бял ден директно и примерно да ме набутат в някоя кола...питам просто за мнение защото определено сам много уплашена....

girlwithblueeyes
05-30-2013, 08:22
А възможно ли е ти просто да си измисляш цялата тая история ?:lol:

Днес всичко е възможно но по скоро биха опитали да те омаят само с думи и обещания .

Пак ти казвам според мен просто си въобразяваш и си се филмирала доста след като на практика нищо не ти се е случило .

shusha
05-30-2013, 09:00
Подкрепям момичето със сините очи. Щом случката е от повече от месец, според мен опасността е отминала. Нали си нямала вести от цигания след това?

julian8787
05-30-2013, 09:02
Благодаря ви за отговорите,но вижте най-много ме е страх да не би този циганин да е някакъв сутениор, и да иска да ме отвлече с такава цел, незнам много ме е страх.....

Здравей!

Страховете ти са неоснователни. Съветите, които ти дават останалите потребители няма да ти помогнат, напротив: ще засилят тревожността ти. Безмислено е да сменяваш маршрута, да си купуваш оръжие, да се движиш в компания. Ти не страдаш от маниакална параноя, пък и съм сигурен, че не искаш да я развиеш! Така че, моля, ако обичаш, дай си сметка, че случилото се е просто част от натовареното ежедневие.

В полицията няма смисъл да ходиш, тъй като срещу теб не е извършено абсолютно никакво насилие (дори и на психична основа). Ти си бяло момиче, имаш семейство и, така да се каже, социалният ти статус не е удобен за похищение. Грешката, която си допуснала е, че си изразила несигурност. А тя се усеща дори от животните, та какво остава за един неграмотен циганин, разбира се, ще я усети. Ако попаднеш в подобна ситуация отново не давай на страха да те завладее! Бъди уверена и спокойна в себе си. Не търси място, където да се скриеш и недей да забързваш крачка, защото точно тези реакции те правят потенциална жертва! Питаш: дали е възможно да ме набутат в кола? Невъзможни неща няма! Възможно е да те бутне кола, докато пресичаш на пешоходната пътека. Какво? Ще спреш ли да пресичаш, само защото е възможно? Разгледай внимателно страховете си и ще разбереш колко смешни и неоснователни са — страхът на една объркана душа.

Ако наистина си много уплашена полезно ще бъде за теб да се консултираш с психотерапевт. Една/две сесии ще бъдат достатъчни, за да се възтановиш от шока и върнеш предишния си начин на живот/мислене. Ако нямаш финансова възможност, която се изразява в 40-сет лева (толкова ти трябват) пиши ми да ти пратя на лични психотерапевт, с когото може да се консултираш безплатно по интернет.

Усмихни се! :)

npp
05-30-2013, 09:04
Здравейте!Аз съм едно 24 годишно момиче,което иска да сподели една своя история за един свой страх.Знам, че темата не е много за този форум ,но все пак реших да пиша.

И така,веднъж както си се разхождах по улицата един циганин, който минаваше по пътя с колело спря и слезе от колелото специално, за да ме огледа.

пази се от изнасилване и отвличане, избягвай да излизаш навън когато е тъмно, а през денят избягвай да минаваш през безлюдни места, също така когато вървиш по улиците, не стой близо до платното, защото иначе ще бъде по-лесно за евентуални похитители да спрат с автомобил и да те вкарат в него, затова ходи по онези тротоари където има паркирани автомобили или най-малкото ходи плътно до сградите т.е. не стой в близост до пътното платно, и най-вече винаги бъди нащрек - внимавай да не би някой да те следи или да те дебне, ако забележиш някой такъв, тогава побързай да промениш курса във/към възможно най-безопасна посока, а в случай на опасност ускори темпото/бягай

girl_12
05-30-2013, 09:09
Здравей!

Страховете ти са неоснователни. Съветите, които ти дават останалите потребители няма да ти помогнат, напротив: ще засилят тревожността ти. Безмислено е да сменяваш маршрута, да си купуваш оръжие, да се движиш в компания. Ти не страдаш от маниакална параноя, пък и съм сигурен, че не искаш да я развиеш! Така че, моля, ако обичаш, дай си сметка, че случилото се е просто част от натовареното ежедневие.

В полицията няма смисъл да ходиш, тъй като срещу теб не е извършено абсолютно никакво насилие (дори и на психична основа). Ти си бяло момиче, имаш семейство и, така да се каже, социалният ти статус не е удобен за похищение. Грешката, която си допуснала е, че си изразила несигурност. А тя се усеща дори от животните, та какво остава за един неграмотен циганин, разбира се, ще я усети. Ако попаднеш в подобна ситуация отново не давай на страха да те завладее! Бъди уверена и спокойна в себе си. Не търси място, където да се скриеш и недей да забързваш крачка, защото точно тези реакции те правят потенциална жертва! Питаш: дали е възможно да ме набутат в кола? Невъзможни неща няма! Възможно е да те бутне кола, докато пресичаш на пешоходната пътека. Какво? Ще спреш ли да пресичаш, само защото е възможно? Разгледай внимателно страховете си и ще разбереш колко смешни и неоснователни са — страхът на една объркана душа.

Ако наистина си много уплашена полезно ще бъде за теб да се консултираш с психотерапевт. Една/две сесии ще бъдат достатъчни, за да се възтановиш от шока и върнеш предишния си начин на живот/мислене. Ако нямаш финансова възможност, която се изразява в 40-сет лева (толкова ти трябват) пиши ми да ти пратя на лични психотерапевт, с когото може да се консултираш безплатно по интернет.

Усмихни се! :)

Ти си бяло момиче, имаш семейство и, така да се каже, социалният ти статус не е удобен за похищение. - искаш да кажеш че похитителите първо проучват жертвата?

girlwithblueeyes
05-30-2013, 09:16
Може да се каже .

julian8787
05-30-2013, 09:19
Ти си бяло момиче, имаш семейство и, така да се каже, социалният ти статус не е удобен за похищение. - искаш да кажеш че похитителите първо проучват жертвата?

Ох, ма той чак с колело бил! Стана ми смешно. Ти как мислиш? Минават по улицата и отвличат наред засукани жени, така ли? Ами...ако сбъркат и отвлекат дъщерята на кмета? Успокой се! Никой не иска да те отвлече. Дори е смешно да го коментираме. Трябва да се съсредноточиш върху това, че страховете ти са неоснователни, а не върху това какво може да ти се случи, защото, както са казали старите хора на страха очите са голями.

girlwithblueeyes
05-30-2013, 09:22
+1 за горният коментар

Рискуваш не да те отвлечат а да развиш някакво страхова невроза или там както се казва .

yakuza_
05-30-2013, 09:45
Според мен е иска анални ласки, носи си тубичка с лубрикант.

girl_12
05-30-2013, 10:04
Ох, ма той чак с колело бил! Стана ми смешно. Ти как мислиш? Минават по улицата и отвличат наред засукани жени, така ли? Ами...ако сбъркат и отвлекат дъщерята на кмета? Успокой се! Никой не иска да те отвлече. Дори е смешно да го коментираме. Трябва да се съсредноточиш върху това, че страховете ти са неоснователни, а не върху това какво може да ти се случи, защото, както са казали старите хора на страха очите са голями.
добре но примерно ако е искал да ме проследи и да разбере къде живея и оттам да проучи и относно семейството ми и т.нт.

valentão
05-30-2013, 10:09
Наеми си бодигард примерно

girlwithblueeyes
05-30-2013, 10:11
Офффф вече много влизаш във филма
Май не се нуждаеш от полиицията а от психолог
Освен това той само те е оглеждал ,нали не мислиш че всеки който те оглежда иска да те отвлече
Стига с тая параноя вече от това което прочетох никой не те следи всичок е просто плод на твойте страхове .

UNITED2
05-30-2013, 10:25
Това момиче е на не повече от 15 години, мога да се обзаложа дори!
Прекалено много си се филмирала душко, карай го по-леко, може просто да те е оглеждал 'щото си му хванала окото.Циганите са нагли и не им пука, че го показват..
Никой няма да те отвлече, ако спреш филмите ще ти е още по-лесно да го проумееш. Нямаш причина за паника, успокой се, жива си, здрава си... don't worry ;)

girl_12
05-30-2013, 10:30
exee...не съм на 15; а ти на 43 ли си?

girlwithblueeyes
05-30-2013, 10:31
Едно 24 годишно момиче няма да търси помощ из тийн форуми където повечето няма как да ти помогнат
Или тука ни гъбаркаш нещо ?
Ако не е така просто ти трябва консултация с терепевт

yakuza_
05-30-2013, 10:35
И то в тоя раздел :lol: Не знам дали през живота си, си виждала сутеньор, ама те ходят с коли. Или те е страх да не те качи на рамката на колелото и никой да не забеелжи това ?

girlwithblueeyes
05-30-2013, 10:38
И то в тоя раздел :lol: Не знам дали през живота си, си виждала сутеньор, ама те ходят с коли. Или те е страх да не те качи на рамката на колелото и никой да не забеелжи това ?

100% не е .
Дори историята й за следенето кой знае колко е вярна :lol:

yakuza_
05-30-2013, 10:40
А и не виждам защо я е страх от малко междурасов секс :(

julian8787
05-30-2013, 10:50
добре но примерно ако е искал да ме проследи и да разбере къде живея и оттам да проучи и относно семейството ми и т.нт.

Опитах се да бъда максимално полезен и обективен. Явно е, че или си уплашила твърде много, или с тези провокативни въпроси целиш да убиеш време и да се посмееш на чужд гръб. Надявам се да е второто. За последен път се намесвам в темата. Вече ти ще си прецениш дали да се вслушаш в думите ми или да продължиш с проекциите си.

Лек ден, а ето и поздравче http://vbox7.com/play:17c23b6cd2 Free yuor mind! ;)

npp
05-30-2013, 11:22
не прекалявайте с увещанията че положението е безопасно, защото много пъти дори и в столицата е имало случаи на отвличане на млади момичета от страна на чешити и то на оживено място посред бял ден, закарвали са ги в някакъв апартамент или друго помещение и са ги държали там заключени дори в продължение на дни, като в немалко от случаите са успявали да заставят/(из-)насилват сексуално отвлечените момичета множество пъти/систематично, преди време имаше дори случай, в който момичето до такава степен не издържало на сексуалното насилие че скочило от балкона на апартамента, който се намирал на третият или четвъртият етаж(не помня с точност) на жилищен блок, понеже трима възрастни чешити я отвлякли и я държали там в продължение на няколко дена насилвайки я системно

girlwithblueeyes
05-30-2013, 11:31
Тя ни гъбарка и то яко ама айде

Аксо искат да я отвлекат за проститутка няма да пращат циганин с колело да я следи уж . Тези хора излолзват по скоро психологически тактики . Нямат за цел да те напъхат в колата насила а да им повяравш в обещанията за красив живот зад граница най-често .
Казваш ,че въпросният те следял един път ами то много хора са те оглеждали най-вероятно но просот не си го мислила толкова много . Казваш че същият си го видяла след това около твоят блок или май квартал каза . Ако те следи би минавал от там всеки ден а не месеци след това . може просто да е минавал от там . Ако въобще си го видяла въпросният .

yakuza_
05-30-2013, 11:52
А откъде е сигурна, че въпросния "тъмнозелен" е добре психически ? И не е просто някакъв ненормален дето си върви сред хората. И просто си я е харесал и е започнал да я следи.

girlwithblueeyes
05-30-2013, 11:53
То дори не се знае дали въобще я следи :lol:
Ако не е добре психически едва ли би я следил освен ако няма нещо общо с него .

defender
05-30-2013, 12:40
мен така веднъж ме следи една готина манекенка. ................... умрех си от страх, едвам ме свестиха. ................. то такива крака братче.

ge6aaaa3
05-31-2013, 20:27
Казаха ти-лют спрей. Само ще допълня-като вземеш спрея, още като забележиш подобен тъмнокож субект в тъмното/вероятно ще видиш само две очи/, веднага отиди при него и го напръскай обилно! Така елементът на изненадата работи в твоя полза. :)

pifiella
06-02-2013, 11:14
Като бях малка(на 8-9 години) за малко ми беше да ме отвлекат 2-ма цигани.Предишния ден бяха над нас ,спряха на улицата,където си играехме със съседчетата и ни гледаха,( а точно по това време беше изчезнало едно дете,мисля,че Вяра се казваше и постоянно даваха по новините за него и накрая го откриха убито в мазето на един педофил,та доста се бях филмира покрай новините!)
На другия ден се прибирах от училище(почти се бях прибрала),валеше дъжд, те спряха с една бяла кола точно до мен и ме заговориха, искаха да ме закарат до нас,за да не ме мокрело. Единия тръгна да отваря задната врата и аз се вцепених...Като го ударих на едно тичане и писъци,пресякох улицата и нахълтах в един двор и там един човек си цепеше дърва.Като ме видя,че съм бяла на платно изкочи на улицата и им видя номера.Обадихме се на полицията и ги бяха хванали...Колата беше крадена,ама нищо не им направиха.После с дни не можех да спя,водиха ме да ми баят от страх.Много се бях уплашила...
Та това не е шега,ей!

npp
06-02-2013, 11:50
да, наистина трябва да се внимава, не че всеки от улицата е с лоши намерения, но е възможно човек да се натъкне и на такива, най-малкото досега иваше незаконен трафик на човешки органи, вследствие на което много хора изчезнаха безследно и повече не ги намериха, при това не само деца и юноши, но и възрастни

pifiella
06-02-2013, 12:42
иваше незаконен трафик на човешки органи, вследствие на което много хора изчезнаха безследно и повече не ги намериха, при това не само деца и юноши, но и възрастни
Oт това ме е най-страх...да ми извадят бъбрека без упойка...мале!

SpiritInBlack
06-04-2013, 19:10
Тая яко тролва. Ако аз бях на мястото на циганина , щях да я питам дали тя не ме следи

girl_12
06-05-2013, 09:05
....

girl_12
06-05-2013, 09:08
Тая яко тролва. Ако аз бях на мястото на циганина , щях да я питам дали тя не ме следи

Първо не съм, "тая" и Второ!!!! , моля всички, които имат намерение да обиждат и да говорят глупости да не пишат по моята тема!!!

Chacho
06-05-2013, 12:55
Че тая твоя тема има ли въобще някво развитие? Щото май откакто си я отворила, само си подхранваш страховете. Ако не си трол наистина.

И препинателните ти знаци са убиец.

girl_12
06-05-2013, 12:57
Много добре, продължавайте със заяжданията, много ви отива между другото!!!!

girl_12
06-05-2013, 13:01
Искам само да ви кажа, че съм много разочарована от хората тук! Не очаквах подобно отношение и общуване! И тъй като аз съм възпитано момиче и не ми се обижда, се отказвам да пиша в този форум!

npp
06-05-2013, 15:11
Искам само да ви кажа, че съм много разочарована от хората тук! Не очаквах подобно отношение и общуване! И тъй като аз съм възпитано момиче и не ми се обижда, се отказвам да пиша в този форум!

въобще не им се впрягай, някои имат традиция да се държат предизвикателно в този раздел на форума, пиши (си) и въобще не обръщай внимание на предизвикателните им думи, твоите опасения са съвсем основателни, защото досега в тази държава (както и в много други държави по света) наистина имаше отвличания и изнасилвания, така че съвсем естествено е човек да се опасява и да бъде предпазлив особено когато е все още тийнейджър и не е попадал в такива ситуации досега/допреди, поради което и не си е изработил подходяща тактика за преодоляване на страха в такива случаи, темата ти е съвсем сериозна

DoctorSatan666
06-05-2013, 17:15

Абе ей, ти да не мислиш, че тук някой ти е длъжен с нещо?
1. Темата ти не е за този раздел.
2. Темата ти е тъпа.
3. Съвсем съответствено на темата, и ти си тъпа (което всъщност обяснява малоумния характер на темата).
4. Мислиш си, че тук всички сме се събрали да те утешаваме, успокояваме и да ти отдаваме само най-добро отношение.

Като съберем всичко написано и получаваме образа на типичната форумна лигла с големи претенции, но с абсолютно повърхностно мислене и възприемане на света. Дори самата ти реакция от това, че си видяла циганин с колело :lol: и си почнала да проектираш малоумните си идейни сценарии за това какво може(ло) да се случи (че и дори си го развила в постоянен страх), показва всъщност колко наивно възприемаш нещата.

ПП: Ще те чакам в тъмните улици.... муахахахаха :smt077

girl_12
06-05-2013, 19:08
Абе ей, ти да не мислиш, че тук някой ти е длъжен с нещо?
1. Темата ти не е за този раздел.
2. Темата ти е тъпа.
3. Съвсем съответствено на темата, и ти си тъпа (което всъщност обяснява малоумния характер на темата).
4. Мислиш си, че тук всички сме се събрали да те утешаваме, успокояваме и да ти отдаваме само най-добро отношение.

Като съберем всичко написано и получаваме образа на типичната форумна лигла с големи претенции, но с абсолютно повърхностно мислене и възприемане на света. Дори самата ти реакция от това, че си видяла циганин с колело :lol: и си почнала да проектираш малоумните си идейни сценарии за това какво може(ло) да се случи (че и дори си го развила в постоянен страх), показва всъщност колко наивно възприемаш нещата.

ПП: Ще те чакам в тъмните улици.... муахахахаха :smt077

виж какво, това дали темата ми не е за този раздел не е основание да ме обиждаш и да ме наричаш тъпа.....за последен път правя забележка! Цялото ти изказване говори за наличие на злоба.Благодаря много на потребител npp , вземете пример от него, мисля че това е едно възпитано и добро момче.

defender
06-05-2013, 21:47
не е основание да ме обиждаш

това не е обида, той така казва "лека нощ, целувки"...........

ПП: ако искаш можеш да ме вземаш да ти превеждам от "извънбариерски лангуидж"...............

DoctorSatan666
06-06-2013, 01:48
виж какво, това дали темата ми не е за този раздел не е основание да ме обиждаш и да ме наричаш тъпа.....за последен път правя забележка! Цялото ти изказване говори за наличие на злоба.Благодаря много на потребител npp , вземете пример от него, мисля че това е едно възпитано и добро момче.
Брей, за последен път ми правиш забележка... Следващия път какво, ще ме убиеш с CAPS LOCK ли? :lol: И да, в случая наистина има злоба от моя страна и то съвсем целенасочена. Презирам "видът" ти до мозъка на костите, понеже ми е до болка познат. Ти си от онези морализирани зомбита, които обичат да повтарят като папагали неща втълпени им като истини. И всичко това прикрито под маската на псевдо-възпитаност. А то толкова е жалко, понеже през маската прозира липсата на сиво вещество. Никой не заблуждаваш с преструвките си за морална извисеност, освен може би самата себе си, понеже си вярваш, че ти дават някаква реална позиция.Всъщност именно това, че твърде много вярваш, те е предразположило и така комично да се вкараш във филми за отвличания, проституция и сутеньори. Но невротипичния човек е винаги предразположен към страх и развиване на лоши сценарии, понеже има малко мисловен капацитет, а оттам и съвсем малък контрол върху изживяванията си за реалност и проекциите на бъдещето. Това се дължи на факта, че умът му е научен да възприема света по точно определена матрица, с точно определени реакции, които имат за цел да интегрират възприятията във вече установената матрица. Само дето, поради ниския интелект, ти нямаш контрол върху тази матрица и единственото, което ти остава е да преживяваш постоянно и постоянно мисловните си проекции (страхове). В случая, някой ти е разказал ужасни неща за сутеньори и проститутки, и умът ти просто не може да избяга от тази асоциация. Общественото самосъзнание и прикритата в него паника, която може да се задейства при подходящите условия, е също катализатор на такъв вид страх. На базата на това, съвсем ясно се вижда "психо-профилът" ти - типична мрънкалница, която се вживява във филмите си и затова има нужда да ги сподели - понеже така се затвърждава чувството за реалност. А пък форумът е идеално място за споделяне.
И така, какво имаме:
1.Търсиш угодни за теб мнения във форум.Това изразява нуждата ти от мнение, през което да проектираш желаната от теб реалност.
2. Вярваш в догмите на възпитанието или просто се правиш на претенциозна. Първото е признак за нисък интелект, второто за незрялост. А може би е нещо комбинирано.
3.Реакциите ти към думите ми са повече от първосигнални и повърхностни, както всъщност е и всичко останало в теб. Преживяваш (и реагираш на) външните явления чрез заучени, съвсем простички и инфантилни "думи-образи". Претенциите служат за прикритие на липсата на аргументи.
4.Очевидно обичаш да съдиш от височината на моралната си кула и това си мислиш, че ти дава някакво преимущество. Хората обичат да използват такива "лостове", с които смятат че се издигат над другите. Естествено като всяка една самоидентификация, има разграничение между АЗ (добрия, възпитания) и ТЕ (лошите, невъзпитаните). Това е съвсем простичък его-механизъм, най-често срещан при момичета с голямо самочувствие. Предполагам че имаш и добър външен вид, което допълнително e засилило формирането на матрично-емоционален тип личност. Взимайки предвид казаното дотук, бих казал, че си най-обикновенна проста овца, която се изживява като нещо повече отколкото е.

Извод: Тъпа си.

> ohboyherewego.jpeg

npp
06-06-2013, 06:54
оставете момичето (намира) (вие, които я тормозите), тя не е като вас (та) да разбира от такива шеги като вашите или да търпи такива нападки, плюс това (и) вие също писахте немалко теми и постове в този раздел на форума(философия и религия), които не отговарят(-ха) на тематичността на раздела, нека и тя да си има поне една тема тук

girl_12
06-06-2013, 08:39
..............

Chacho
06-06-2013, 08:44
Нищо ти няма миличка, всичко е било една лоша фантазия. Светът е хубав, лоши неща не се случват току-така, а и кармата ни пази. Спокойно, спокойно...

Нещо такова ли чакаше?

girl_12
06-06-2013, 08:58
Казвам също отново, многo Благодаря за подкрепата на npp. Единственото момче, което ме защити в този сайт!
И след като не искам да падам по-ниско , се въздържам от следващи коментари.

DoctorSatan666
06-06-2013, 09:06
Как само си изтри коментара, мизерен трол. Казваш че не съм този, които ще ти казва какво да пишеш. Нали осъзнаваш че с това правиш точно същото спрямо мен - казваш ми какво да пиша и какво да не пиша? :lol:

Както и да е, мнението ми стои, подкрепено с аргументи. Това обаче няма никакво значение, тъй като колкото и коментари да напиша, ти пак ще си останеш тъпа, и пак ще си реагираш по своему.
А ако си беше направила труда да прочетеш някои мнения на нпп, дето го преследвали демони и имал температура над 300 градуса :lol: (и тук не се бъзикам), дали щеше да го превъзнасяш толкова?

DoctorSatan666
06-06-2013, 09:10
оставете момичето (намира) (вие, които я тормозите), тя не е като вас (та) да разбира от такива шеги като вашите или да търпи такива нападки, плюс това (и) вие също писахте немалко теми и постове в този раздел на форума(философия и религия), които не отговарят(-ха) на тематичността на раздела, нека и тя да си има поне една тема тук

http://legacy-cdn.smosh.com/smosh-pit/112010/do-gooder.jpg

defender
06-06-2013, 09:16
Единственото момче, което ме защити

да защитаваш глупостта не е добродетел, нито любов. .......................... не казвам че това което си написала е глупост, просто говоря изобщо.

girl_12
06-06-2013, 09:19
........

girl_12
06-06-2013, 09:23
Как само си изтри коментара, мизерен трол. Казваш че не съм този, които ще ти казва какво да пишеш. Нали осъзнаваш че с това правиш точно същото спрямо мен - казваш ми какво да пиша и какво да не пиша? :lol:

Както и да е, мнението ми стои, подкрепено с аргументи. Това обаче няма никакво значение, тъй като колкото и коментари да напиша, ти пак ще си останеш тъпа, и пак ще си реагираш по своему.
А ако си беше направила труда да прочетеш някои мнения на нпп, дето го преследвали демони и имал температура над 300 градуса :lol: (и тук не се бъзикам), дали щеше да го превъзнасяш толкова?

Разликата между моите и твоите мнения, е че твоите изобилстват от обиди, а колкото до останалите потребители не е уместно да се заяждаш с тях ! Това ,че съм благодарила на npp, не е основание да се заяждаш и с него! Според мен момчето е добро,възпитано и не обижда,което е много важно при нормално общуване между хора, без значение на каква тема!!!!! Това е от мен.

girl_12
06-06-2013, 09:25
да защитаваш глупостта не е добродетел, нито любов. .......................... не казвам че това което си написала е глупост, просто говоря изобщо.

а да се обижда добродетел ли е? Това ли е начина да се общува?

defender
06-06-2013, 09:30
естествено, че не............

Chacho
06-06-2013, 10:40
Говориш за заяждане и обиди, сякаш някой иска да се занимава с теб. Ако целеше някой да те засегне - да. Но в случая правим искрени констатации, имаме лошо мнение за теб и смятаме, че точно кусурите ти са причина за проблемът в темата. Ама в крайна сметка темата си е твоя, ти търсиш съвет. Можеш да си затваряш очите за каквото си пожелаеш.

Но е много яко как егото ти стана по-важно от проблема ти на улицата.

girl_12
06-06-2013, 10:54
"Говориш за заяждане и обиди, сякаш някой иска да се занимава с теб" - точно така, заяждането и обидите личат и са открито изразени в мнението на някои хора тук; а това,че имате лошо мнение за мен си е ваша работа! Аз също имам лошо мнение за вас! Единствената ми забележка към вас е да не обиждате и да си подбирате думите при общуване, но вие изглежда не го разбрахте! И пак ще повторя,че най-доброто момче тук е npp.

Chacho
06-06-2013, 11:01
Все ми е тая. Да беше на 15, та като ти кажем нещо на криво, само това да четеш, без да ти се събужда самокритичността - окей. Ма ти имаш претенциите да си по-възрастна и зряла. Аз с нараненото ти его нямам намерение да се боря. Успех с проблема ти там, щото мен не ме касае и квото съм имал да казвам, съм го казал. На твоите плещи си лежи да го решаваш.

girl_12
06-06-2013, 11:03
.......

girl_12
06-06-2013, 11:15
Относно критиката искам да кажа,че не съм забранила да ме критикувате, но не по този начин, с непрекъснатите обиди! Точно тук не мога да се разбера с вас! Мисля, че възпитаните хора имат по- тактични и интилигентни начини да изразят критика! Не смятам че обиждането е начина! Критиката може да се изрази възпитано!

girl_12
06-06-2013, 11:21
и да допълня, не ми е приятно да общувам с хора,които използват в речника си обиди! За мен възпитанието е много важно!Затова го споменавам!

defender
06-06-2013, 11:26
Относно критиката искам да кажа,че не съм забранила да ме критикувате, но не по този начин, с непрекъснатите обиди! Точно тук не мога да се разбера с вас! Мисля, че възпитаните хора имат по- тактични и интилигентни начини да изразят критика! Не смятам че обиждането е начина! Критиката може да се изрази възпитано!

ето че и ти обиди,............ току що нарече няколко човека невъзпитани и неинтелигентни................. хихи ............ ;(

Chacho
06-06-2013, 11:28
http://i935.photobucket.com/albums/ad200/ALoafOfCoffee/GIFS/obamayawn.gif

girl_12
06-06-2013, 11:29
кого лично съм нарекла така поименно?

Chacho
06-06-2013, 11:30
Не е важно кво мислиш, важно е кво изричаш, а? Ма псевдоморалът ти вече беше обсъден.

girl_12
06-06-2013, 11:33
Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !

defender
06-06-2013, 11:37
исках да кажа че ако се обиждаш от нашето мнение, това само издава че го цениш, щом го цениш това показва, че мислиш че Чачо и доктора са интелигентни............... а в същото време ни наричаш невъзпитани и неинтелигентни, защото обиждаме ............. леле стана доста объркано.

girl_12
06-06-2013, 11:40
Разбира се ,че става объркано.........така може да си спорим и до другата година........

defender
06-06-2013, 11:41
по-умния отстъпва............. амин ...........хихи

girl_12
06-06-2013, 11:42
но мнението ми е категорично: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !

defender
06-06-2013, 11:45
ама, че аз до сега не съм имал намерение да се заяждам, просто си говорим .................... но ти го приемаш като заяждане. ................. проблема тогава в другите ли е или в е тебе.

Chacho
06-06-2013, 11:49
Първо, нито ми пречи да ме мислят за невъзпитан, нито за заядлив. Тва в твоята глава са пороци, мен не ме бърка. Както би казал доктора, не желая да се идентифицирам по такъв начин. Казал съм квото мисля, а не каквото смятам, че ще постигне определен ефект. Емоционалното ти отношение към думите ми не ме касае.

Както и да е, темата отдавна не е за страхът ти, а дали ще се вгледаш в емоционалната си (не)зрялост е твой личен избор. Аз само посочвам, че проблемът ти, в моите очи, е там.

girl_12
06-06-2013, 11:49
като казвам това "Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !" имам в предвид, че тук масово се заяждат, а сега друг е въпроса че има и изключения между потребителите........

girl_12
06-06-2013, 11:51
но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !

girl_12
06-06-2013, 11:52
Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание !

girl_12
06-06-2013, 12:04
Също не е лошо да се има в предвид и това:Относно критиката искам да кажа,че не съм забранила да ме критикувате, но не по този начин, с непрекъснатите обиди! Точно тук не мога да се разбера с вас! Мисля, че възпитаните хора имат по- тактични и интилигентни начини да изразят критика! Не смятам че обиждането е начина! Критиката може да се изрази възпитано!

Chacho
06-06-2013, 12:05
Ще се опитам да го кажа на най-прост език. Обясняваш се пред себе си, щото ни боли хуя за мнението и отношението ти към нас. Аз приключих тук. Продължи диалога си с който остане.

defender
06-06-2013, 12:05
Както би казал доктора, не желая да се идентифицирам по такъв начин.
и защо не желаеш.................... какво те кара да определяш какво желаеш и какво не желаеш................. доктора отрича и разума и мисленето.

"не желая" означава "не искам", "не искам" означава "правя избор", "правя избор" означава "разсъждавам".

girl_12
06-06-2013, 12:07
...............

girl_12
06-06-2013, 12:09
но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре, както каза npp !
Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание !

defender
06-06-2013, 12:20
хайде девойче, не гледаш ли че ти правя буфер да се измъкнеш................... баси.

Преценявам ,че не заслужават моето внимание !

баси обидата ............. храни куче да те лае............. хихи, сълза протече от лявото ми очо. (т.е. мое ляво, ваше дясно)

Chacho
06-06-2013, 12:28
и защо не желаеш.................... какво те кара да определяш какво желаеш и какво не желаеш................. доктора отрича и разума и мисленето.

Както казах по-горе, казвам каквото мисля. Не целя да съм възпитан, в смисъла, че не държа да мислят, че съм научен на маниери, които хората смятат за правилни. Нито пък целя да съм заядлив, в смисъла, че се опитвам да създам ненужни дразги и да засягам някого. Целта ми е да си изложа мнението, най-вече за да потвърдя/отхвърля истинността му и донякъде да помогна. Понякога може да изглежда възпитано, понякога не, но това няма връзка с моята цел.

По-общо, извън конкретния случай, ценностите ми не се състоят от възпитание и заяждане. Следвам други принципи, които може да се окачествят като възпитани или не. Важното е, че аз не изхождам от тях и не намирам в смисъла да ги определям като такива.

Ако си избираш работник, ще го гледаш колко добре може да свърши работата. Той може да е грозен, може и да не е, но теб надали ще те вълнува особено, няма да ти е нужно да го идентифицираш по тоя начин.

Това всъщност е и критиката ми към мацката. Беше голям проблем тоя страх. Ако наистина искаше да го реши, за какво й е да гледа дали й говорим нежно или грубо? За нея явно е по-важно да слуша мили думи, от това да слуша за проблемът й. Аз обаче не съм дошъл да коментирам, за да й създам хубаво впечатление. Така че нея щом я интересува, нека говори за възпитанието, само че аз интерес към тая дискусия нямам.

defender
06-06-2013, 12:29
ето го и буфера.............. да видиш.

girl_12
06-06-2013, 12:30
........

girl_12
06-06-2013, 12:32
.........

defender
06-06-2013, 12:35
^
Сега заяждаш ли се с Чачо. Нали преди малко каза:

"но основното ми мнение си е това: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! " ..................

ПП: Всъщност с какво поведението ти се различава от нашето - "Каквото повикало, такова се обадило." ............... нямаш право да се оплакваш.

girl_12
06-06-2013, 12:37
не се заяждам, просто ми е малко смешно и интересно как се сменят определенията към мен....но това което ти пишеш за мнението ми си е така...: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане!Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре.

Chacho
06-06-2013, 12:47
хаха,сега и мацка ли станах.........от овца и тнт . какви блестящи определения! Явно в определенията към мен ще се изредят всички животни от зоологическата градина!

Мацка го ползвам за нарицателно към потребителите от женски род, което от контекста ясно си личи, че не носи повече смисъл от това, че си жена.

Каквито други определения съм ти давал, смятам, че достатъчно обосновано съм ги използвал, но ако успееш да ми цитираш "овцата", за да си проличи, че съм те назовал така, ще отхвърля всичко казано от мен дотук.

defender
06-06-2013, 12:49
"овцата" е от репертоара на доктора и от моя, Чачо е друго ниво.

ПП: (макар че в тая тема не съм я използвал),

girl_12
06-06-2013, 12:49
.......

Chacho
06-06-2013, 13:03
ти не си но други са го използвали...

Ми тогава какво ми акцентираш определението и твърдиш, че се променяло? И каза, че тая смяна на определенията ти е интересна, като явно определенията е без значение от кого ще дойдат. Тоест, интересно ти е, че хората имат различно мнение ли? И мен ми беше интересно като бях на 5 годинки. Такава е и възрастта на хората, които биха имали интерес да нищят нещо с тебе, щото само те няма да осъзнаят, че не ти достига капацитет да разбереш написаното към теб и да разграничаваш емоционалната си реакция от смисъла на казаното.

girl_12
06-06-2013, 13:08
Не ми се говори с вас, изглежда не можем да се разберем: Стигам до извода,че с вас човек не може да се разбере! Заядливи сте и търсите непрекъснато поводи за заяждане! Провокирате човек изглежда нарочно ,което никак не е добре !
Уважавам мнения написани и изказани по нормален и възпитан начин,останалите не искам да ги коментирам! Преценявам ,че не заслужават моето внимание ! Наистина се отказвам да пиша в този форум!

defender
06-06-2013, 13:08
^
^
тя вече си изтри мнението, което си цитирал, ............... мислиш ли, че може да се е влюбила в тебе.,

Chacho
06-06-2013, 13:12
По-скоро се е влюбила в себе си една идея повече.

defender
06-06-2013, 13:14
според мен тя се опитва да ни сваля и да флиртува, .................... каква женска хитрост..............

Chacho
06-06-2013, 13:22
О, безплатни ласки! Млъквам с коментарите си и разтварям широко ръце в очакване!

defender
06-06-2013, 13:25
^
Чачо, питай я дали е хубава..........

Chacho
06-06-2013, 13:26
Хубава ли си?

girl_12
06-06-2013, 13:30
.........

Chacho
06-06-2013, 13:38
:lol:

girl_12
06-06-2013, 13:39
....

Chacho
06-06-2013, 13:41
То да бяха годините смешни...

На 21 съм.

girl_12
06-06-2013, 13:42
.......

Chacho
06-06-2013, 13:43
Поне ти е младолик мозъкът.

girl_12
06-06-2013, 13:47
....

Chacho
06-06-2013, 13:54
Сърцето ми се разтуптя.

girl_12
06-06-2013, 13:57
......

Chacho
06-06-2013, 13:59
Деликатно се бориш за среща, а? Дефендъра е радар за флирт.

defender
06-06-2013, 13:59
^
^
ей, голям късмет изкара с Чачо, ще ти решава задачите по математика.

girl_12
06-06-2013, 14:00
.......

Chacho
06-06-2013, 14:02
ще ти решава задачите по математика.

Как разбра, че така флиртувам? В смисъл позна, ама как?

defender
06-06-2013, 14:03
ами не знам ............ талант братче...... хихи

Chacho
06-06-2013, 14:04
а и отдавна вече не решавам задачи..

Никаква среща затеп

girl_12
06-06-2013, 14:05
.......

Chacho
06-06-2013, 14:06
Айде, душици, дневната ми доза спам беше набавена. Утре пак!

girlwithblueeyes
06-06-2013, 14:46
Захарче аз пък си мисля ,че с тая тема си търсила мъжко внимание нали ?:lol:
Никой не те следи дишай спокойно . И намали сериалите .

npp
06-07-2013, 09:59
сами пълните форума с спам, а после ревете че някой друг го прави

defender
06-07-2013, 12:55
не нападай, дръж се любвеобилно..............

DoctorSatan666
06-07-2013, 17:57
Ти пък няма как да спамиш, понеже толкова си потънал в дебрите на религиозните делюзии, че за каквото и да се заговори, ти винаги привиждаш потвърждение на заблудите си и съответно никога не пропускаш възможността да намесиш религията в каквато и да е дискусия.

RagioL
06-08-2013, 10:46
.............

Брат ще пуснеш ли някой друг немски военен марш на лс да обогатя колекцията?

DoctorSatan666
06-08-2013, 12:56
http://www.youtube.com/watch?v=HduaX-LqdFs

Sieg Heil!

RagioL
06-08-2013, 13:41
Sieg Heil! :D

RagioL
06-08-2013, 14:02
То да бяха годините смешни...

На 21 съм.

Да не си 92-ри нобор?

Chacho
06-09-2013, 09:34
Да не си 92-ри нобор?

мхм

npp
06-09-2013, 10:36
нацист 91-92 набор е малко странно, защото скинарите бяха популярни през 90-те, сега вече не са - опомнете се, във второто десетилетие на второто хилядолетие сме

DoctorSatan666
06-09-2013, 13:17
нацист 91-92 набор е малко странно, защото скинарите бяха популярни през 90-те, сега вече не са - опомнете се, във второто десетилетие на второто хилядолетие сме

Сега вместо нацизъм и скинари сложи християнство и християни в коментара си и виж колко смешно звучиш.

RagioL
06-09-2013, 13:21
мхм

Я набор.

RagioL
06-09-2013, 13:25

Защо тая простотия ми напомня твоите писания?
http://www.youtube.com/watch?v=DlM0zcgh1ho

DoctorSatan666
06-09-2013, 14:21
Защо тая простотия ми напомня твоите писания?
http://www.youtube.com/watch?v=DlM0zcgh1ho

http://prikachi.com/images/313/6203313c.png

RagioL
06-09-2013, 15:08
Помня едно време как нпп разправяше че нечистите духове могат да пишат от 2000 акаунта едновременно.

sweetycherry33
06-10-2013, 09:37
Един трол ви накара да изпишете 7 страници

Deadlock
06-11-2013, 13:59
на мен ми е интересно в такива теми дали на някой му е приоритет номер 1 да помогне или това не е възможно

andreimihov
06-22-2013, 11:41
От кой град си, цигани най- мразя, още повече когато нападат така. Що не дойде при някой мъж, а. Щото го е страх да не му направи нещо. Купи си сгъваем нож, но по малък от 6 см. иначе ще ти трябва разрешително, защото над 6 см. се смятат за оръжие. Вземи си и от онези малки алармички дето като им дръпнеш едно въженце и почват да пищят, ако те нападнат повече. Като ти се случи така, пресичай от тротоар на тротоар, трябва и ти да си нагла като него.

crazyfenka
10-07-2013, 18:11
Сложи кубинки ако те нападне ритай в слабата част и ръгай с ножа вземи джобно ножче и всеки път когато минаваш от там си го носи в ръката аз съм само на 12 кефат ме вашите въпроси и отговарям аз така бих постъпила :D